Ich liebe dich biliyorum ben de6 yıl Almanca dersi gördüm okulda sadece ismimi söyleyebilirim o kadar ben sevmemiştim nedense zor gelmişti bana
Bir iki de küfür lazım olur diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ich liebe dich biliyorum ben de6 yıl Almanca dersi gördüm okulda sadece ismimi söyleyebilirim o kadar ben sevmemiştim nedense zor gelmişti bana
Eminim çok mükemmel bakmışsındır ki emanet çocuk gibi, insan daha bir üzerlerine titriyor. benim yiyenlerde geldiğinde yeterince telefon tablete izin vermesem anneleri geldiğinde canımız sıkıldı diyorlarİnşaAllah bugün bitiyor, yola çıkmışlar, sağ selim gelsinler
Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın
El üstünde tuttuk, yinede annemi özledim, babamı özledim dedi 3 numara
Çok normal çok zor bir dil6 yıl Almanca dersi gördüm okulda sadece ismimi söyleyebilirim o kadar ben sevmemiştim nedense zor gelmişti bana
Küfür kesin bilmek lazım yaaa o önemliIch liebe dich biliyorum ben de
İch liebe dichIch liebe dich biliyorum ben de
Hadi kolay gelsin o zaman sınav ne zaman?Sayısalda bir kendime güvenemiyorum bir de soru kalıpları değişik geliyor ama ümitliyim
Nedir bu keto canım araştırdım bişey çözemedimSağol canım Keto verdi 3 gün bana ağır geliyor ama yapacağım
Afiyet olsun canım Sen ne harika diyetsever bir kız oldun maşallahSabah smoothie si içildi
Yok canım ne kusuruÇocuğun rahatsızlığı nedir canım ben bilmiyodum kusura bakma. Büyük oğlun da sonuçta Çocuk daha aldırma boşver. Doğduktan sonra bütün çocuklar aynı saçının teline dünyayı değişmiyosn hem zor hem güzel.
Diyet mutlu ediyor çok tuhaf ama bu hafta direnç kilomu kırmam gerek 1 ay 69 da kalmak nedirAfiyet olsun canım Sen ne harika diyetsever bir kız oldun maşallah
İch dich auchİch liebe dich
Kuzum benim yaa senin yükün ağırYok canım ne kusuru
Büyük oğlum çok sosyal canım. O yüzden çok arıyor. Çevrede gördüğü herşeye özeniyor. Hastalığın sebebi belli olmayınca 3 ye cesaret edemedim. Bide 11 senedir bez değiştiriyorum yoruldum sanırım
Sağlıklı besinler , aç kalmak mutluluk hormonlarıni tetikliyorDiyet mutlu ediyor çok tuhaf ama bu hafta direnç kilomu kırmam gerek 1 ay 69 da kalmak nedir
Evet günümüzde herşey bizi hasta etmeye yönelik...Banada bu mantıklı geliyor geçen instada takip ettiğim bir hocada dedi şimdi bulamam hangisiydi şimdi ama şu yağları koymayın kahvenize ekstra neden yağ alıyorsunuz yararından çok zarları var dedi bendede var. üşenmesem saçıma süreceğim de hava soğuk yürüyüşe çıktığım zaman sürerim diye düşünmüştüm
Demek çok özel bir bebeğin var. Evet biraz zorlu bir hayatı olacak belki ama onlar hep gerçekten seven gerçekten masumlar. Üstelik çok da yetenekli oluyorlar. Çok bilgim yok ama bana göre hasta değil özeller. Me kadar büyürlerse büyüsünler hep çiçek gibi masumlar.Otizm ile zeka geriliği arası canım
Maşallah fridamaElhan baş kaptanım bende kahvaltıda ekmek yemedim, size şeyetireyim dedim yanlız arkadaşın smothi sini görünce tüh keşke bende yapsaydım oldum yaniii
İnşanlahSağlıklı besinler , aç kalmak mutluluk hormonlarıni tetikliyor
Bu hafta direnç mirenç kalmayacak tatlım.
Yoksa sen bana göz mü kırpıyorsun Çok kilo verip seni alacağım mı diyorsun
Yok kız yarın en çok kilo veren kaptan diğer takımdan yarışmacı alıyor
Tebrikler canım ne güzel yağdan gitmişMerhabalar
Diyetisyenden geldim tam 1 kg gitmiş 900 gr yağdan 100 gr ödemden. 108 kg çıktım eve geldim tartıldım 109 çıktı. Keyfim yerinde
Eve gelirken de yürüdüm tek sıkıntı kulaklığımı almamışım canım sıkıldı yürürken.