- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 1.073
- 42
Bugun tesafufen gittim the purest markasinin yuz yikama jeli resmen nete gore yari fiyatinaydi hemen kaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun tesafufen gittim the purest markasinin yuz yikama jeli resmen nete gore yari fiyatinaydi hemen kaptim
Biyerlerde indirim mi varrBugun tesafufen gittim the purest markasinin yuz yikama jeli resmen nete gore yari fiyatinaydi hemen kaptim
Gratiste varmisBiyerlerde indirim mi varr
Aaa gidip bakayım herşeyde mi yoksa belirli markalarda miGratiste varmis
kadınlar günü indirimleri başlamış çoğu yerde canımBiyerlerde indirim mi varr
Afiyet olsun aşkitom03 Mart pazar
@Minicikfzt Elhan
8.30
Badem sütlü kahve
Kahvaltı 13.00
1 h yumurta
1 d sucuk
6 zeytin
Karışık 4-5 lokma peynir
3 kaşık mantar sote
2 d ekmek
Akşam 19.00
1 porsiyon fırın somon
4 tane h bebek patates
Mevsim salata 1 tabak
Su 1,5 lt
Adım 5.570
Ben disari çıkayım hem adım spor hemde bakarımkadınlar günü indirimleri başlamış çoğu yerde canım
Güzellikler tazelikler dilerim canım Güle güle kullan.Bugun tesafufen gittim the purest markasinin yuz yikama jeli resmen nete gore yari fiyatinaydi hemen kaptim
Kesinlikle alışveriş en çok hareket ettiğimiz yer benceBen disari çıkayım hem adım spor hemde bakarım
Şunu gördüm koş onu gördüm koş başkası almasın hemen al koş süper kardio ama en zoru ev temizlemekmis dün bunu anladımKesinlikle alışveriş en çok hareket ettiğimiz yer bence
Tüm zorluklar zafere ulaşmamızı sağlayan basamaklardır Alışveriş en keyiflisi olabilirŞunu gördüm koş onu gördüm koş başkası almasın hemen al koş süper kardio ama en zoru ev temizlemekmis dün bunu anladım
Tüm zorluklar zafere ulaşmamızı sağlayan basamaklardır Alışveriş en keyiflisi olabilir
Aman ablacım şu hindistan cevizi yağlarını bedeninize sokmayin yaaa ben bu kadar cok seri uretim olmasi kavanoz kavanoz uretmelerine sasiriyorum hele ki bu kadar dusuk fiyat... Ben demledigim filtre kahve telvelerini kavanoza koyup hindistan cevizi yagi ile karistirip banyoda vucuduma kullaniyorum agzima almamGidilmez mi
47 liraya Hindistan cevizi yağı
Dax supergro sac bakım maskesi
Çok belirgin renk göstermeyen fırçalı ruj
Greenli iki saç boyası
Saç tokalari
Göz kalemi alabildim akşama doğru gittim raflar boşaltılmışti
@HanimKelesimiGetir ekürim neler aldı acaba
Bazen ortalık karışıyor bazen süt liman genelde birbirlerinden ayrı takılıyorlar her birinin bir köşesi var oraya başkası gitmiyor. Ama yemekte tavuk veya ton balığı olursa seyreyle gümbürtüyüNasıl anlaşıyorlar?
Bizim erkek fırsat buldukça kıza saldırıyor
Ohh iyi dinlenmelerİstanbul'dan Herkese Günaydın
Hayırlı Haftalar Kaçamaksız bol eksili bir hafta olsun hepimiz için
Kahvaltı 05:30 iş yerinde yapıldı
Yoğun bir hafta sonuydu
Bugün tatilim şükür
Arke, çekirdeği olmayan tek hücreli canlılara verilen addır. Ve arkeler her türlü yaşam koşuluna uyum gösterebilen canlılardır, yani 100 derecenin üzerindeki sıcak sularda da, aşırı soğuk yerlerde de yaşayabilirler. Demem o ki her ortama uyum sağlarım, haftaya da gardaşım falan derim Bu hafta dişe diş, kana kanRakip diye çok alıştırma ağzına
Lazım olur sonra
Kolay gelsin canım. İşimiz hiç bitmiyor ne yazık ki.Hayirli sabahlar
Kahvaltimi yaptim cayimi yudumlayip sonra ev isine koyulucam Ramazana kadar dip köse yapmak istiyorum beni bir sure idare etsin
Çok teşekkür ederim elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruzNe güzel insanlarsiniz siz, ne güzel eşinle birbirinizi bulmuşsunuz. Allah sizden razi olsun. Ben çok seviyorum hayvanları ama eşim evde istemiyor maalesef. Oğlumla ben de sürekli hasta olanları bulup bahçeye getiriyorsun orda bakıp iyilestiriyorduk ama artık bahçemiz de yok inşallah bu 6 numara son yaşlarını sizinle musmutlu geçirir.
Ciddi misin, benim ondan almam lazım. Mavi olanı mı kullanıyorsun, şu an fiyatı nedir?Bugun tesafufen gittim the purest markasinin yuz yikama jeli resmen nete gore yari fiyatinaydi hemen kaptim
Arke, çekirdeği olmayan tek hücreli canlılara verilen addır. Ve arkeler her türlü yaşam koşuluna uyum gösterebilen canlılardır, yani 100 derecenin üzerindeki sıcak sularda da, aşırı soğuk yerlerde de yaşayabilirler. Demem o ki her ortama uyum sağlarım, haftaya da gardaşım falan derim Bu hafta dişe diş, kana kan