- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Evet canım onu da ekledim. teşekkürlerArke var bide
Tam ben yazıyordum tam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım onu da ekledim. teşekkürlerArke var bide
Tam ben yazıyordum tam
Kesinlikle hayır. Çok çok uzun uzuuun bahanem var.200 gram verdim manti yemeliyim mi dedin Afiyet olsun
Kolaylıklar diliyorumGünaydın kızlar nasıl yoğun bir pazartesi anlatamam bir de üstüne bu hafta mesai var ağlamak istiyorum
Eline sağlık canım.
Çok teşekkür ederim canım rakip kaptancımArke var bide
Tam ben yazıyordum tam
Allah ayırmasın, hep güzel kavuşmaları olsun inşallah.Öyle aynen, annelerinin aklı da hep burda, çok şükür bitiyor, saatler sonra kavuşacaklar
Tabi ki erken uyumayı tercih ederim ama ben gececiyim. Geceleri ders çalışıyorum beynim daha çok çalışıyor 0 sessizlikte geceleri daha aktifimAfiyet olsun, menün güzel olmuş.
Afiyet olsun, menü ve su çok güzel.
Afiyet olsun, biraz az gibi geldi bana yediklerin. Ama düzenini ve kilonu falan bilmiyorum tabi.
Afiyet olsun, genel olarak sıkıntı görmedim.
Afiyet olsun canım, özellikle suya dikkat etmek gerek.
Bu detayları bilmeyince gördüklerimize göre yorumluyoruz tabi. Yedikten kaç saat sonra yattığın kilo vermede önemli. Bu saatler senin tercihin mi bilmiyorum ama daha erken uyumak kilo haricindeki sağlığın için de önemli diye düşünüyorum, elbette sen kendin için en uygun olanı bilirsin, ben sadece yazmak istedim.
afiyet olsun güzel menü, adımların da güzel.03 Mart pazar
M Minicikfzt Elhan
8.30
Badem sütlü kahve
Kahvaltı 13.00
1 h yumurta
1 d sucuk
6 zeytin
Karışık 4-5 lokma peynir
3 kaşık mantar sote
2 d ekmek
Akşam 19.00
1 porsiyon fırın somon
4 tane h bebek patates
Mevsim salata 1 tabak
Su 1,5 lt
Adım 5.570
Söz konusu ders ise çok haklısın. Gündüz insanın canı da çekmiyor. Başarılar diliyorum tekrar.Tabi ki erken uyumayı tercih ederim ama ben gececiyim. Geceleri ders çalışıyorum beynim daha çok çalışıyor 0 sessizlikte geceleri daha aktifim
Çok teşekkür ederimSöz konusu ders ise çok haklısın. Gündüz insanın canı da çekmiyor. Başarılar diliyorum tekrar.
Teşekkür ederimafiyet olsun güzel menü, adımların da güzel.
Ben de kahvaltıda roka yemeye başladımYarına bile vermem lazımSelamlar, dünü yazmaya utanıyorum . Ama cumartesiye kadar güzel gidecek
Ne yedin ne yedinSelamlar, dünü yazmaya utanıyorum . Ama cumartesiye kadar güzel gidecek
Ya İstanbul'da meyhane bulusmamiz vardı arkadaşlarımla ve herkes çılgınca yedi . Her şeyi yedim dünyaları yedimNe yedin ne yedin
Hmm çok güzel geçtiğine eminim dengelersin bu hafta hafif beslenerekYa İstanbul'da meyhane bulusmamiz vardı arkadaşlarımla ve herkes çılgınca yedi . Her şeyi yedim dünyaları yedim
Rakip diye çok alıştırma ağzınaKolaylıklar diliyorum
Eline sağlık canım.
Çok teşekkür ederim canım rakip kaptancım
Allah ayırmasın, hep güzel kavuşmaları olsun inşallah.
Az once now tvde bir dru izledim kilolu insanlar gece uyumayan insanlarmis 12 ile 3 arasi bizi kanserden metabolik hastaliklardan koruyan bir hormon calisirmis paylasmak istedimTabi ki erken uyumayı tercih ederim ama ben gececiyim. Geceleri ders çalışıyorum beynim daha çok çalışıyor 0 sessizlikte geceleri daha aktifim
Eeee ben nerdeyim@LenaG Mthn83 @gezegenfeza @Nergis 35 serap911 Elhan Cordelia ve haftanın kaptanları geçmiş yapıyor düzenli menü spor paylaşıyor başka var mı kaçırdığım ?
Evet evet biliyorum şu derslerim sınavlarım tamamen bitip sonuçlansin saatleri duzenlicem. Kilo vermede uyku saati çok önemliAz once now tvde bir dru izledim kilolu insanlar gece uyumayan insanlarmis 12 ile 3 arasi bizi kanserden metabolik hastaliklardan koruyan bir hormon calisirmis paylasmak istedim