Ne kadar azmis karb olarakta diger öğünler protein olursa dengeler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman bi karışmasınlar ya.evet walla oyle bide şimdi tlf elimde gorse esim barintlf ugrasma diyecek ama iste olmuyor uyku bir kacti mi geri gelmiyorda
Çok geçmiş olsun canım.Yatana kadar acıkırsam elma yerim demişim ne kadar masumum
@Minicikfzt Kaptanım dün gece bazı günahlara girdim ben, boğaz ağrısı öksürük hapşırık halsizlik hepsi birden üstüme geldi çorba dan sonra hala kendimi aç hissettim maalesef beni askıya mı alsanız napsanız ramazanla mi gelsem yeniden aranıza bilemedim gerçekten takıma zarar vermek de istemiyorum ama ciddi hastalandım hani aç kalıp bağışıklığı düşürmek de istemiyorum halim olmadığı için sağlıklı beslenip tok kalmayı da başaramiyorum. Yoksa bir heves dün kabak çorbami yaptım hani üç dün iki kilo veririm rahat diye düşünüyordum ama hastalığı hesaba katmamistim. Ne dersiniz nasıl yapalım
Ece gibi yazalım öyleyse, yeni öğrenmiş oldum.Bilmiyorum ki beni mi engelledin
Not aldım
Bugün tartı günü görmedim duymadım olsun
Maşallah benim için de yürü dün hicbisi yapamadım bugün de kiprayamiyorum
Harika bir menü hak ettin afiyet olsun canım
Tüm bilgiler için teşekkür ederim
Bakın bu Ece tüm bilgileri eksiksiz. Bilgi paylaşımı da Ece gibi olun
Güle güle kullan canım
Takılarla pek aram yok
Annem çeşit çeşit boncuklu takı yaptı çevremden hediye geldi. Arada işte her zaman değil
Teşekkür ederimEce gibi yazalım öyleyse, yeni öğrenmiş oldum.
Başlangıç 2 Mart 90.1
Hedef Mart sonu 88
Boy 160
Yaş 40
Ellerine sağlık rakip kaptancim, peki bu listeyi görmek istediğimizde kolayca bulabileceğimiz bir yer var mı.Teşekkür ederim
Bu şekilde boy kilo isledigimde kendinize yakın yaş ve boy aralığını görebiliyorsunuz
Son düzenlemeleri yapınca tekrar atarım. O zaman favorilerine ekleyebilirsin. Bunu sayfada tekrar görmek istediğin herşey için yapabilirsinEllerine sağlık rakip kaptancim, peki bu listeyi görmek istediğimizde kolayca bulabileceğimiz bir yer var mı.
Tamam canım çok teşekkür ederimSon düzenlemeleri yapınca tekrar atarım. O zaman favorilerine ekleyebilirsin. Bunu sayfada tekrar görmek istediğin herşey için yapabilirsin
Bana sanki daha fazla kalorisi varmış gibi geliyorBunu öğrendiğim iyi oldu
Sanki kalorisi daha fazla gibi geliyor banaNe kadar azmis karb olarakta diger öğünler protein olursa dengeler
Hayir değil bence diyetisyenim oglen yemeklerinde yarım gevrek yaziyordu banaSanki kalorisi daha fazla gibi geliyor bana
Bir fırçayla üzerlerine yağ sürebilirsin hem yapışmaz hem fazla olmaz. Ben silpat kullanıyorum işi bitince yıkıyorum hop yeniden kullanıma hazır durumda tanesi 50 TL ekonomik de oluyor.Selam kızlar size bişey sorayım, fırında yağlı kağıt üzerinde kabak dilimi pişirecektim fakat yağlı kağıdım kalmamış sizce kabakları nasıl pişirsem
üzerinede biraz yoğurt ve kıyma kavurup döküyorum mantı gibi oluyor
Ne menapozu yaa yaşın kaç kiSelam hanımlar nasılsınız
Bugün güya yeşilçay süt detox yapacaktım ama çok ilaç içtiğim için sanırım mide bulantısı yaptı. 1 öğle 1 şimdi birer yulaf poğaça yedim Allah tan içinde yağ vs yok baya da tok tuttu 1 tanesi.
Ben de menapoza girmiş biri olarak yine regl oluyorum yaf daha yeni bitmişti halbuki anlaşıldı benim niye sadece 900 gr verd
Tost makinesindede yapabilirsinSelam kızlar size bişey sorayım, fırında yağlı kağıt üzerinde kabak dilimi pişirecektim fakat yağlı kağıdım kalmamış sizce kabakları nasıl pişirsem
üzerinede biraz yoğurt ve kıyma kavurup döküyorum mantı gibi oluyor
44 oldum canım 4-5 ay olmayınca test yaptılar menapoza girmişim öyle dediler. Ağustos gibi sanırım öğrendim ama son 1 senedir tekliyordu zatenNe menapozu yaa yaşın kaç ki
Benim de 28 gunde birdi 35-36 ta cikti gunler gittim hormonlara falan baktilar hersey normal cikti o yuzden sordum demek bende erken girecegim44 oldum canım 4-5 ay olmayınca test yaptılar menapoza girmişim öyle dediler. Ağustos gibi sanırım öğrendim ama son 1 senedir tekliyordu zaten