Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun kötü olacak diye dünu temiz geçireyim dedim :)Güzel ve temiz yemişsin bitanem Afiyet olsun.
Afiyet olsunYazmak gerçeklerle yüzleştirdi, ne çok yemişim
O kadar içine işlemiş demekkiSen gideli leylaaaa karardi dunyaam
Dün endoskopi icin uyuttular ya uyandim hemsire beni yataga geciriyor ya sizin beliniz ne kadar ince böyle dedi bende herhalde ince olacak o kadar cardio yapiyorum dedim
Dedigiminde ayildiktan sonra farkina vardim cok utandim yaa hatta anneme boyle bir konusma oldu mu ruyami gordum dedim oldu dedi
Afiyet olsun2 Mart Cumartesi Menusu
7.30 yarım dilim ekmek bir dilim peynir
10.00 4 ceri domates, 4 salatalık, 1 dilim kıymalı börek, 4 siyah zeytin
12.00 3 yk kusbası etli menemen
15.00 çeyrek muz
18.00 1 kase meecimek corbasi, 2 bardak ayran
Su 2 lt
spor
3742 adım
Toplam spor :372 puan
M Minicikfzt
Cordelia
Elhan
Eki Görüntüle 3395860
ohhhh ne iyi etmissinnkuzummmCanım kendime bi bileklik daha aldım. Öyle içimden geldiEki Görüntüle 3395620
tesekkür ederim kaptanım elimden geleni yaoacagim dün disardaydık biraz karısık menunolduAfiyet olsun
Ödül gününü bugüne aldık diyelim .Bugun kötü olacak diye dünu temiz geçireyim dedim :)
Afiyet olsun canımPazar kahvaltısı iş yerinde yapıldı.Sizlere keyifli bol sohbetli pazar kahvaltıları dilerim
06:00
1 fincan yeşil çay
3 dl.peynir
1 küçük muz
8 fındık
4 kepekli galeta
Sen çok bulmuşsun ama harika bir menü afiyet olsun canım2 Mart cumartesi
11:30
1,5 dilim ekmek
Et
Salatalık, paprika
Bişey daha var sanki, hatırlamıyorum, bir yandan bebeğe, diğer yandan kediye bişeyler verince unuttum sanki
14:00
Kavun
Torunlarla meyve partisi yaptık, onlar çeşitli, ben tek çeşit yedim
18:30
Peynirli brokoli
Bikaç patates kızartması, acı sosla
1 lt zencefil, limon
Yarım lt su
2 kupa çay
2 kupa kahve
Elhan . M Minicikfzt
listede görmeyince bir korkmadim degil yaninsonra geçmis yapınca biraz gordümCanım buradayım menu bildireceğim izinli değilim. Yarışta olmayacağım bırakmam seni.
Takıma girmek istiyor musun tatlım Mavişlerde bir kişilik boş koltuk var bayan yanıKimse beni takima almamiş mi ortada kalmişim
Canım Allahin izni ile buradayım yaza 60 olacağım inşallah. Bu hafta böyle olsunlistede görmeyince bir korkmadim degil yaninsonra geçmis yapınca biraz gordüm
Günaydın EcemGünaydın Arkadaşlar Mutlu Kaçamaksız Pazarlar
Günaydın minik kaptanim.Günaydın
O kadar çok geldi kiSen çok bulmuşsun ama harika bir menü afiyet olsun canım
cok daha güzelleri sizlerin olsun. Teşekkürler canimohhhh ne iyi etmissinnkuzummm
gule güle kullan sefan olsun