Şebek yaaaaa
Bende çok uyuyorum bu hafta gözlerimi açamıyorumGünaydın kızlar geçmişi zar zor okuyorum yetişemiyorum sözde annemi abime yolculadim biraz rahat ederim dedimşimdi de ustalar var çatıyı kapatıyoruz son katta oturuyorum bu sene aktı biraz eee dışarıda işlerim oluyor bu sefer akşam yorgunluktan erkenden uyuyup kalıyorum neyseki Sabah erken uyanıyorum bi göz atıyorum sizlere
Kolaylikla hallolsun insallahGünaydın kızlar geçmişi zar zor okuyorum yetişemiyorum sözde annemi abime yolculadim biraz rahat ederim dedimşimdi de ustalar var çatıyı kapatıyoruz son katta oturuyorum bu sene aktı biraz eee dışarıda işlerim oluyor bu sefer akşam yorgunluktan erkenden uyuyup kalıyorum neyseki Sabah erken uyanıyorum bi göz atıyorum sizlere
Yorum Canan ablamizdan gelsin o zaman
Günaydın kaptanımAfiyet olsun canım
Ne güzel giderken akşam biraz patlamışızAfiyet olsun tatlım akşam kaçmasaydı süper menü olurmuş ama pes etmeden yarın yeni bir gün deyip devam ediyoruz
Sağıl kuzumregl olmuşsun canım bir kaç güne daha düzene girersin inşallah
Ekrandaki güzellik ve adımların muhteşemliği
Aaaaayyyy bana diyor yaa buYorum Canan ablamizdan gelsin o zaman
AAA ee nolcak eee hadi evin temizliği sana kalırda ikramlık hazırladıysan onları napıcanBeklediğim misafir beni ekti
Ben ne yaptım?
Koltuğa 2/80 uzandım, uyumuşum, iyi geldi
OOOyea
Bordo per-d-eli
Güne ekşinla başlamak ayrıcalıktırKapıdan geçen arabayı kacirinca işe gitmek Survivor oluyor
Ustalar güzel bir iş cikarir da rahat edersin kuzum böyle düşünüp mutlu hissedelim napalim hissemize bu düşüyor.Günaydın kızlar geçmişi zar zor okuyorum yetişemiyorum sözde annemi abime yolculadim biraz rahat ederim dedimşimdi de ustalar var çatıyı kapatıyoruz son katta oturuyorum bu sene aktı biraz eee dışarıda işlerim oluyor bu sefer akşam yorgunluktan erkenden uyuyup kalıyorum neyseki Sabah erken uyanıyorum bi göz atıyorum sizlere
Afiyet olsun canım21 Şubat menü
Sabah 10 gibi bir bardak kefir
Ogl den sonra 2 civarında
2 haşlanmış patates orta sayılır,
Haşlanmış yumurta 1 âdet
Kk peynir
2yk kavurma çökelek
Akşam
2 bardak ayran
Çayın yanına yarım Maraş çöreği ,küçük ve ince ben yapmıştım
Yürüyüş 11 bin adım 1100 puanElhan Cordelia @deli bir dombili Eki Görüntüle 3391189
Canım sen bunu survivora yollasana atlasın zıplasın tırmansın kesin birinci olur
Afiyet olsun canım21 Şubat çarşamba
13:00
Portakal kabuğu reçelli yoğurt
14:30
Tatlı patates, normal patates, kereviz, balkabağı küpleriyle tavuklu çökertme ( yarım porsiyon, tavuk çok azdı)
2 normal dilim ıspanaklı mücver( un yerine yulaf koydum)
18:30
1 kaşık un helvası
2 küçük dilim ıspanaklı mücver
1 lt su
2 kupa çay
2 kupa kahve
1 kupa apaform
Yarım 3 günlük açlığa niyetleniyorum inşaAllah
Elhan @deli bir dombili
Cordelia tüm adım görüntülerini yarın atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?