- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798

Sevgili mavişler lütfen düzenli menü ve spor paylaşalım. Günlük 15 dk mızı sayfamıza ayırsak yeter. ŞUBAT sonu hedeflerimize ulaşalım inşallah. En büyük MAVİ

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeşil elma detoksu yapmıştım ben rejimin başında çok güzel vermiştim 2.8 gibi bişi tabi o zaman 70 kiloydum amaBu hafta güzel spor yapıp 58.9 olmak istiyorum.detoksa varım
![]()
Mthn83
@serap911
Leyl35
minerva1988
@Margaret Hale
gezegenfeza
Ellssa
@trueliving_
LenaG
@pastelfit
@kumsal68
@uranus35
aypare ackerman
@badem000
@Minicikfzt
@Keira-
@Jasminium84
@Tesnim1903
@LESA76
@tomrs
Canım kırmızı takımım
ilk kaptanlığımda 11 kişiydik şimdi 20 maşallah nasıl büyüdük ve bir çoğumuz çok güzel yerlere geldik ve hedefimize adım adım ilerliyoruz inşalah bu haftada beraber Bol eksili bir hafta diliyorum
İsteyenlerle beraber detoks belirleyip yapabiliriz
Bol bol su içmeyi unutmayın
Mümkünse hareketteki bereketten faydalanın
Bitki çayı ve detoks suları ile gitsin ödemlerrrr
ilk hedef Salı eksi gelemesek bile sabit kalmaya çalışın
Haftaiçi hallederiz
Hepimiz için güzel bir hafta diliyorum çok aktif olamıyorum ama olmaya çalışacağım bu hafta sizin için şimdiden kusuruma bakmayınhadi yansın yağlar atılsın adımlar
![]()
Mavide 3 kaptan oldu aman Tanrım DidimCeeeeeeeeeeee kaptanım
Sevgili mavişler lütfen düzenli menü ve spor paylaşalım. Günlük 15 dk mızı sayfamıza ayırsak yeter. ŞUBAT sonu hedeflerimize ulaşalım inşallah. En büyük MAVİ
Elhan
60kiloyum
sara_28
Lavinia_98
Beth18
74FRIDA
-Murphy-
Papatyamaviss
Nergis 35
Busra196
Efenin_Annesi
sibel_84
arwengsd
s i d e l y a
zeyneppk
ZincirKirma
Ysmnondr
Tutku44
HuzuRRR
Harika gidiyorsun canım sen performansını korusan haftaya gene kaptan olursun sana güvenim tam suyunu sporunu ihmal etme seviliyorsunLenaG 1.60 boy 108.10 kilo emir görüşlerinize hazırım kaptanım![]()
Canım eşim ikna olmuşken düştüm yollaranasıl yaniii araştırmadan etmeden ben araştırdığımda bunu almak istiyordum
'Roborock S5 Max Vacuum Cleaner' alamadım kaldı öylee bunun üzerine daha iyisi çıktımı bilmiyorum epeydir bakmadım çünküüü bence hangisini alırsan al iş görecektir![]()
Evet Philips 3000 için 15bin dedi. Bide mi ye bakacağım. Aşağı yukarı aynı hatalara sahipler. Elektronik şans işte biliyorsunuz. Kismette varsa bakalımPhilips Aqua ıslak kuru özelliği var canım
Bu hafta daha sıkı tutmam lazım. En azından Şubat sonuna 70 i göreyim.Ceeeeeeeeeeee kaptanım
Elhan
60kiloyum
sara_28
Lavinia_98
Beth18
74FRIDA
-Murphy-
Papatyamaviss
Nergis 35
Busra196
Efenin_Annesi
sibel_84
arwengsd
s i d e l y a
zeyneppk
ZincirKirma
Ysmnondr
Tutku44
HuzuRRR
Deli bir kaptanMthn83
@serap911
Leyl35
minerva1988
@Margaret Hale
gezegenfeza
Ellssa
@trueliving_
LenaG
@pastelfit
@kumsal68
@uranus35
aypare ackerman
@badem000
@Minicikfzt
@Keira-
@Jasminium84
@Tesnim1903
@LESA76
@tomrs
Canım kırmızı takımım
ilk kaptanlığımda 11 kişiydik şimdi 20 maşallah nasıl büyüdük ve bir çoğumuz çok güzel yerlere geldik ve hedefimize adım adım ilerliyoruz inşalah bu haftada beraber Bol eksili bir hafta diliyorum
İsteyenlerle beraber detoks belirleyip yapabiliriz
Bol bol su içmeyi unutmayın
Mümkünse hareketteki bereketten faydalanın
Bitki çayı ve detoks suları ile gitsin ödemlerrrr
ilk hedef Salı eksi gelemesek bile sabit kalmaya çalışın
Haftaiçi hallederiz
Hepimiz için güzel bir hafta diliyorum çok aktif olamıyorum ama olmaya çalışacağım bu hafta sizin için şimdiden kusuruma bakmayınhadi yansın yağlar atılsın adımlar
![]()
Spor kaptanı ile aynı takımda olmakCeeeeeeeeeeee kaptanım
Elhan
60kiloyum
sara_28
Lavinia_98
Beth18
74FRIDA
-Murphy-
Papatyamaviss
Nergis 35
Busra196
Efenin_Annesi
sibel_84
arwengsd
s i d e l y a
zeyneppk
ZincirKirma
Ysmnondr
Tutku44
HuzuRRR
yaniiii ben yarın sabah erken kalkıp spora başlıyayımMavide 3 kaptan oldu aman Tanrım Didim![]()
Ceeeeeeeeeeee kaptanım
Elhan
60kiloyum
sara_28
Lavinia_98
Beth18
74FRIDA
-Murphy-
Papatyamaviss
Nergis 35
Busra196
Efenin_Annesi
sibel_84
arwengsd
s i d e l y a
zeyneppk
ZincirKirma
Ysmnondr
Tutku44
HuzuRRR
Senin menüler her zaman favım canım hep özendim sana bilirsin afiyet olsun bol eksi olsunDeli bir kaptanbi giremedim secmeler olmusss ayyy boyle ogrenmekte heyecanliymis
Hadi bakalim devam
Kaptanim cok aciktim simdi yemegimi yicem bak ne kadar sagliklisebze ve prot in cok iyi geldi regl iken
Eki Görüntüle 3388619
Canım sen mi pisirdin sebzeleri nasıl yaptın anlatır mısın ? Hatta tüm yemeğin tarifiDeli bir kaptanbi giremedim secmeler olmusss ayyy boyle ogrenmekte heyecanliymis
Hadi bakalim devam
Kaptanim cok aciktim simdi yemegimi yicem bak ne kadar sagliklisebze ve prot in cok iyi geldi regl iken
Eki Görüntüle 3388619
Harika bende bu hafta artık ucundanda olsa 59 u göreyim istiyorum
Bildiğin etkili bişi var mı canım
![]()
Sıvı şeyler içmeli yapabiliriz metabolizma hızlandırırYeşil elma detoksu yapmıştım ben rejimin başında çok güzel vermiştim 2.8 gibi bişi tabi o zaman 70 kiloydum ama![]()
TanışalımTanımadığımız kişilerden hiçbir şey almayız merak etme kaptanım![]()