- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
On düşler 6 yaşta felan düşmeye başlıyorda ağrı yapmaz cikarkenÇıkartmadilar ya ön dişi falan çıktımı yani dustumü
Yok kaptanım on dişleri düşmedi de altan 3 dişi düştü bu ağrıyan taraf arkada diş eti şişmiş orada diş yoktu normalde de nasıl oluyor anlamadım diş patlatacak galibaÇıkartmadilar ya ön dişi falan çıktımı yani dustumü
Şuna şaşiriyorum herkes zaten geç çıkiyor burdan belli yazılmalı diyilmi menuler 2laklak yapilinca onuda araya sıkıştırsalar iyi olcak yoksa ben dellencem sanirim bu duruma
Yok canım dişinde çürük yok çok şükür dikkat ediyorum oba da işte bu yaş çok mu geç erken mi kafam karıştıÇürük disi varsa o ağrı yapmıştır
Belki duserken agri yapar dedim anlamadiysaOn düşler 6 yaşta felan düşmeye başlıyorda ağrı yapmaz cikarken
Zeynepkk neden gelmedi bilmiyorum ama aijoo yarjn merhaba yazarim yazmis geceŞuna şaşiriyorum herkes zaten geç çıkiyor burdan belli yazılmalı diyilmi menuler 2laklak yapilinca onuda araya sıkıştırsalar iyi olcak yoksa ben dellencem sanirim bu duruma![]()
Acaba, ertesi gün öğlen 12 den sonra yazilan menüler gecersizmi sayilsaZeynepkk neden gelmedi bilmiyorum ama aijoo yarjn merhaba yazarim yazmis gece
Ben bunu daha önce söylemistim cevap vermicem diye baktim gördum masallah herkes oyle yapiyorAcaba, ertesi gün öğlen 12 den sonra yazilan menüler gecersizmi sayilsa![]()
Olabilir aslında haftaya o sekilde ilerleriz duyuru yaparımAcaba, ertesi gün öğlen 12 den sonra yazilan menüler gecersizmi sayilsa![]()
Abla yapmayin Allah aşkina musait olabilsek zaten yazmaz miyizAcaba, ertesi gün öğlen 12 den sonra yazilan menüler gecersizmi sayilsa![]()
Gelirsen ısmarlarım canm ben sana 3-5 taneSende kısır yemişinafiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Boyozu hiç yemedim ama milföy mantığında birşey galiba dimi canım 1 tane niye yedin ki yeseydin üj bej tane daha
Çok geçmiş olsun canım bahara kadar böyle sürüneceğiz maalesef Allah yardımcımız olsun çocuklarımıza bizlere şifa nasip etsin
Afiyet olsun canım
Vay canına su uyur Cordeliaa uyumaz müthişsin sen ❤ben de 9000 adım attım
Afiyet olsun ablam fıstık ezmesi bal güzel oluyor mu
Alışıyorsun canım keyifli bir süreç tadını çıkar
Ablam sen kırmızı takımım amigosusun etme eyleme ne ediyon
Canım kızın kaç yaşında ne okuluna gidiyor ne güzel aktiviteler var öyle
❤❤❤❤❤❤
Geçmiş olsun canım neyin var
Canim dun gece burdaymissin zaten yazabilirsinAbla yapmayin Allah aşkina musait olabilsek zaten yazmaz miyiz
Sağol canmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsunmu desem nedesem bilemedim
Afiyet olsun gecmis olsun canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Cuma bitti gitti artık![]()
Afiyet olsun canim ❤Selam. Sabah beri ancak oturdum. Menümü hemen yaziyorum madem yeni kurallar gelecek geçersiz sayilmadan yazayim.
22 ekim menüsü
Sabah 10.30
2 buyuk dilim peynir ve 1 hindi füme ile sandiviç(2 ekmekle)
Nescafe
12.45
1 protein bar
15.30
1 sb kefir
2 incir
7 8 leblebi
Akşam 18.30
1 tabak mantarli tavuk sote
1 büyük bardak ayran
Zipzip-
Önceden sonraki gün yazmak sorun olmadığı için yarin yazarim dedim. Bundan sonra gece 12 olmadan yazarimCanim dun gece burdaymissin zaten yazabilirsin
Afiyet olsun canımSelam. Sabah beri ancak oturdum. Menümü hemen yaziyorum madem yeni kurallar gelecek geçersiz sayilmadan yazayim.
22 ekim menüsü
Sabah 10.30
2 buyuk dilim peynir ve 1 hindi füme ile sandiviç(2 ekmekle)
Nescafe
12.45
1 protein bar
15.30
1 sb kefir
2 incir
7 8 leblebi
Akşam 18.30
1 tabak mantarli tavuk sote
1 büyük bardak ayran
Zipzip-
Afiyet olsun canim ❤