- 15 Temmuz 2015
- 18.724
- 31.217
- 598
Cubuk kraker ye çubuk gibi ol
Canım kilo vereceksin kendine bakacaksın çok güçlü bir kumsal olacak aynadaSLM kizlar yogrun vé bitkin bir gunun ardindan simdi oturdum Sabah beste bir basliyorum aksam sekuz bucuga Kadar isti evdi derken cok bitkin oluyorum. Hayat hem yorucu hem cok hizli geciyor. uzun zamndir aynaya bakmamistim dikkatli sadece tartiya cikip.duruyordum.bugun aynada sanki hayatin bugunu yukunu uslenmis saclarindaki boya uclarda kalmis beyazlari cok fazlasiyla artmis gozler iceri cokmus bir kadin gordum vé.cooook uzuldum
Sonra dedimki.
Gyzel bir baslangic yaptim size katilmakla kilo vermek her Zaman guclu yapar bir kadini.
Gider gider birden gider. Afiyet olsunSabah
2 dilim tbe bır sahanda yumurta peynir
Ara Kahve bır kare bitter
Akşam
Kuzu eti haşlama besamel kaşar fırın
3 yk arpe şehriye pilavı
1 bardak limonata
1.5 litre su
Bugun full dısardaydım cok yürüdüm gezdım efsane yorgunumKızım ıkı gundur gece 4 de falan uyuyor oda sık kalkıyor Leylayım resmen
Bu hafta sankı hıc kılo gıtmıcek oysakı 18 şubata 66 olma hedefim vardı
LenaG
Elhan
Yok bildiğimiz salatanın ismi oColeslaw marka mi canım
Yok bacii bu evde 3 boğaz daha var . 2si okula gidiyor. Ben ne yiycem o ne yiycek valla darladi bu ara. Aha yarın öğlen sebze götürmem gerek ne goturcem
Bebeler beslenme isteyecek. Eşim kahvaltı isteyecek. Poğaça sabah ve beslenme öğününü çözüyor. Bende kendime bakıyorum
Ama yapmadım hiç halim yok yatsam iyi olacak boğazım çok ağrıyor
Tesekkur ederim inaniyorum yapabilirimCanım kilo vereceksin kendine bakacaksın çok güçlü bir kumsal olacak aynada
Afiyet olsunSabah
2 dilim tbe bır sahanda yumurta peynir
Ara Kahve bır kare bitter
Akşam
Kuzu eti haşlama besamel kaşar fırın
3 yk arpe şehriye pilavı
1 bardak limonata
1.5 litre su
Bugun full dısardaydım cok yürüdüm gezdım efsane yorgunumKızım ıkı gundur gece 4 de falan uyuyor oda sık kalkıyor Leylayım resmen
Bu hafta sankı hıc kılo gıtmıcek oysakı 18 şubata 66 olma hedefim vardı
LenaG
Elhan
Afiyet olsun akşamı güzel kapatmışsınMenü vermeye geldim neden bilmiyorum iştah patlaması yaşadım bugün
İlk öğün saat 12
200 ml yoğurt 1 ölçek protein tozu 15 fındık ve 30gr mısır gevreği ile karışım
Ara:1 züber meyve 1 sade kahve
Ara:1 nesfit bar
Akşam 18
100gr haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
Yemek sonrası ağzıma 1 çikolata attım
Sonra sütlü filtre kahve ve kapanış
2Lt su
Adım ve sporu atacağımElhan LenaG
Regl oldun mu?Menü vermeye geldim neden bilmiyorum iştah patlaması yaşadım bugün
İlk öğün saat 12
200 ml yoğurt 1 ölçek protein tozu 15 fındık ve 30gr mısır gevreği ile karışım
Ara:1 züber meyve 1 sade kahve
Ara:1 nesfit bar
Akşam 18
100gr haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
Yemek sonrası ağzıma 1 çikolata attım
Sonra sütlü filtre kahve ve kapanış
2Lt su
Adım ve sporu atacağımElhan LenaG
Aslında sağlıklı beslen diyor hormonlarımiz bize :))@serap911
Gelin pcoslular bi sarılalım
Ben de pcosum malesef. Ve tek tedavisi diyet ve spor böyle bişey olabilir miömrüm diyetle geçiyor o yüzden
Bahaneyi orda burda aramaevet ya işte budur Çubuk krakeri çubuk gibi olmak için yemiştim Sağol canım.Kraker için kaptanım kızarsa böyle derim
Evet son günlerindeyimRegl oldun mu?
Ben de evde deneyeceğim o salatayı bi türlü denemek nasip olmadı. Çok seviyorum tadınıYok bildiğimiz salatanın ismi olahanadan yapılıyor çiğ
Tamam istah patlamasi bu donemden işte normal ve sen cok iyi kontrol etmişsin günüEvet son günlerindeyim
Hem de çok açEki Görüntüle 3387392
Aç uyuyomuyuz arkadaşlar bugün ?!
Ayy içim rahatladı teşekkür ederimTamam istah patlamasi bu donemden işte normal ve sen cok iyi kontrol etmişsin günü
Evet örtmenimEki Görüntüle 3387392
Aç uyuyomuyuz arkadaşlar bugün ?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?