Evveeeettt.....
Yeni birrr sağlık sıkıntısı ile karşınızdayım dahiliyede randevum vardı bugün kaşık karın ağrısı şişliği ve kanda enfeksiyon şikayeti ile gitmiştim röntgen usg ve kan tahlili sonucuna göre. Strese bağlı bağırsak sendromum varmış. Çoğu şey yasaklandı yağlı ve bol karbonhidrat içerikli değil sağlıklı beslenmenin baştaki domates ve brokoli bile dahil yememem gereken besinler arasında
1poset ilaç ile döndüm eve 15 gün kullan faydasını görmez isen kolonoskopi yapacağız dedi Dr.
Geçmiş olsuninşallah fayda eder ilaçlar.
Geçmiş olsun inşallah şifa olur ilaçlar
Amin kızlar teşekkür ediyorum insallahGeçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşursun
Besbin adimim yanina besyuzde IP atlamada ekliyoruyom bu gece yemekten sonra atladim menu île paylasamadim.Besbin adımı kıyıya sıkıştırmışsın görmüyordum nerdeyseAfiyet olsun canım
Canım sporlarını yapınca toplu olarak tekrar beni etiketler misinBesbin adimim yanina besyuzde IP atlamada ekliyoruyom bu gece yemekten sonra atladim menu île paylasamadim.
Ipimide atliycam artik eskiden gunde bin IP on bin adimim olurdu minimum .
Ah canim . Salondaki konsolumun ayağı zarar gormustu . Ayakları değiştirdik . Bugün yerlestirebildik Salonu günlerce dokunamadik oraya . Halılarım hala gelmedi . Eksikler var biraz daha , çocukla okulla anca bu kadar hızlı olabiliyor . Hayatımın en uzun süreli taşınması oldu . Resmen bitmiyor .Yerleşti mi ev nasıl gidiyor işler
Sabah ilk wc ye gidince tartılıyorum, çok zor olmuyorhergün soyun çık zor be fezam
Evet canım çoğunlukla bitti . Tam düzen biraz zaman alıyor her gün mutfak dolapları i degistiyorumTatlım merhaba
Biz de özledik seni ama
Ev yerleştirmesi % 98 bitti mi
Tartı günlerimiz bir de spor günlerimiz değişti onun dışında aynıyız be ya
Yeni şişkolarimiz var , hep beraber heyecanla , şevkle yuvarlanıp gidiyoruz.Geliyor musun bu hafta
Önceden bende öyle diyordum, zaten az yürüyorum, herbir taneyi bile ziyan edememBence bunu sadece bebekli arkadaslarimiz dahil etmeli cunku ben de dahil etmem hatta adım sayim 12.800 se puanim 1200 diyorum
Sagol hiç yemek kültüreme uymyn şeyler yiyorum idare ediyorumAfiyet olsun süper olmuş
Öylemi, ben gerçekten çok sevmiyorum, yerkende mutlu oluyorum, yedikten sonra yine mutsuzSeviyorum anlamında benimki feza abla :)
Bitince mis gibi olacak Allah kolaylık versin canımAh canim . Salondaki konsolumun ayağı zarar gormustu . Ayakları değiştirdik . Bugün yerlestirebildik Salonu günlerce dokunamadik oraya . Halılarım hala gelmedi . Eksikler var biraz daha , çocukla okulla anca bu kadar hızlı olabiliyor . Hayatımın en uzun süreli taşınması oldu . Resmen bitmiyor .Çok şükür tabi bu günleri gosteren Rabbime
Yırttım o zamanReglden 10 gün önce 10 gün sonrasi dahil bebegim
Evet canım ayaklarına sağlık12/02/2024 Pazartesi sport bildirimi
bes yuz IP atlama 2500 p
Ben bin adim 500 p
Toplam 3000bin p
Hesap boylemydi canimCordelia
Uyukluyor nerde olacak, ödem atmaktan wc ile kontrat imzalayınca çorabı erken çıkardım, ayak ve bacaklarım içten yanıyor, dıştan üşüyor. Bacaklar açık, üstüme battaniye örttüm.
Afiyet şifa olsunDimi ama sağlıkla yeni yaşlarımız gelsin
Afiyet olsun
ay denk geldi ben bugün fazla kahve içtim
Çok geçmiş olsun canımEvveeeettt.....
Yeni birrr sağlık sıkıntısı ile karşınızdayım dahiliyede randevum vardı bugün kaşık karın ağrısı şişliği ve kanda enfeksiyon şikayeti ile gitmiştim röntgen usg ve kan tahlili sonucuna göre. Strese bağlı bağırsak sendromum varmış. Çoğu şey yasaklandı yağlı ve bol karbonhidrat içerikli değil sağlıklı beslenmenin baştaki domates ve brokoli bile dahil yememem gereken besinler arasında
1poset ilaç ile döndüm eve 15 gün kullan faydasını görmez isen kolonoskopi yapacağız dedi Dr.
Evet canım çoğunlukla bitti . Tam düzen biraz zaman alıyor her gün mutfak dolapları i degistiyorumdüzen oturtana kadar olacak sanırım daha anladım canım ,hayirli olsun . Evet bu hafta varım inşallah . Takım seçimi ve tartı bildirimi cumartesi oldu dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?