kapsül probiyotikler var ya Elhanım bitane onu açıp boşaltıyorum maya yogurduna bendeBagirsaklarimiz sütte bulunan laktoz için enzim salgilamiyormuş . Kıt tıp bilgisiyle öyle düşündüm tatlım. Pasta, börek , keke mecburen kutu süt bulunduruyorum evde. Günlük süt haftada iki defa geldiği için evde muhafaza edilmiyor. Senin gibi yoğurdu evde yapıyorum.
Geçen gün aktivia probiyotik yogurdumla mayaladim harika oldu. Cogaltmis oldum
40 kcal falandırEki Görüntüle 3385817 bundan bir tane yemiş bulunmaktayım kaç kalori acaba
160 boy cumartesi kilo 68.5 idi Şubat sonu hedefim 65 kilo olmakEveeettt
Güncel kilon ne canım boy yaş eklermisin canım
Akşama bira yoğurt mu eklesen canım
Susam için dedim abla
Afiyet olsun canım
Zeki Müren de bizi görecek mi
Ne eşyası taşınıyo musun
Yok kızlar. Kayinvalideler Maraş'a geri dönüyorlarTaşınıyomusın kolay gelsin
Çok teşekkür ederim40 kcal falandır
Eşimin kemik ölçümü olacak doktordan istemiştim,yarın sabah gideceğiz bakalım bir aksilik olmazsa.Günaydın canım ne işi?
Ay okadar alismisizki pazartesi cumayabugün pazartesi oldugu için kimlerde tartılma isteği geldi ve tartıldı
ben
Olabiliyor bazen olmamış farz edip önümüze bakalım ama telafi edeceğim diye aşırı kısma makulü neyse onu yeEvet eşim yoldan çıkardı beni ama bugün telafi ederim
Bende de aynı canm cuma benim için özeldi bana sorsanız bende hergun tartinin üstündeyimAy okadar alismisizki pazartesi cumayaben hergun tartiliyorum okonuda sikinti yok ama gunler degismesemiydi demedim degil
Ben de canım aynen ben deBen bugün tam bir kilo artı çıktım bu nasıl oluyor diye kafayı yemek üzereyim o kadar spor yap aç kal sonuc kilo vereceğine kilo al sinir olmamak elde değil ama pes etmeyi düşünmüyorum insülin direncinin bir oyunu bu hasimatoyla insülin direnci el ele vermiş halay çekiyor ama ben azmimle ve kararlılığımla yenecem ikisinide
Canım lahana ideal bir yemek ama gaz ödem yapabiliyor. Bence yemende sakınca yok.Selam kızlar iki gündür yoğunum takip edemedim bi sürü konuşmuşsunz çok sayfa var. Bişey soracaktım beyaz lahana kalorili mi sanki burda öyle bişey okumuştum. Akşama kapuska yaptım da bi tabak yesem sorun olmaz inşallah akşam yemeği olarak?
Çayım hazır Afiyet olsun bizeBi çay demlim kendime
1 bardak şeker var içinde. 1 taneden bir şey olmaz. Sen mavisin 10 a kadar izinEki Görüntüle 3385817 bundan bir tane yemiş bulunmaktayım kaç kalori acaba
En düşük kalorili sebzelerden diye biliyorum kapuska ben de çok severim. Hatta canım istedi bu hafta yapayımSelam kızlar iki gündür yoğunum takip edemedim bi sürü konuşmuşsunz çok sayfa var. Bişey soracaktım beyaz lahana kalorili mi sanki burda öyle bişey okumuştum. Akşama kapuska yaptım da bi tabak yesem sorun olmaz inşallah akşam yemeği olarak?
Umarım diyetisyen randevun iyi geçmiştirAyyy caanım arkadaşlarım sevgili nazar boncuklarımgeciktim diyetisyen- dr falan derken bu saate kaldı.
Yeni bir haftaya başlıyoruz hepimize sağlıklı ve güzel bir hafta diliyorum. Eksiler bizimle olsun. Kadınların hayatından zorluk eksik olmaz ama aklına başarmayı koymuş bir kadının önünde hangi engel durabilir ?
Hepinizi öpüyorum
aypare ackerman
uranus35
@deli bir dombili
Nergis 35
Papatyamaviss
tomrs
Lavinia_98
sibel_84
L LESA76
zeyneppk
Tutku44
60kiloyum
sara_28
Efenin_Annesi
arwengsd
ZincirKirma
Ellssa
Yerleşti mi ev nasıl gidiyor işlerKizlaaar merhaba. Nasılsınız ? Ben çok özledim burayı . Meğer ne büyük bir yer kaplamış hayatımdaElhan kaptanım ve tüm arkadaşlarım . Kurallar değişmiş sanırım birkaç mesaj gördüm ama emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?