- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Menü düzeni önemli gercekten zor bir süreç insallah guzel olur hersey senin adinaAksamlari canim birsey istemiyor nedense ama ögle yemegini 15.00 gibi yedim. Aalinda ögle yemegini erkene çeksem iyi olacakta. Bir türlü düzenimi oturtamadim. Gaz sancilarimiz azaldi derken.Ev okul bebek şimdide hastalik çıktı. Sürekli ya kucagimda ya ayağımda wc ye gidemiyorum . Bugün evi 7 yaşindaki oğlum süpürdü düşün yani. Geceleride yemek yapiyorum. Umarim düzene gireriz.
Gecmis olsun canimMerak etme o is bende cnm
Bi bugun cildirdim 17gundur hic listemin disina cikmadim ama iste bugun boyle oldu
Naber cikoMerhaba
Selam canim ❤Selam kizlar
İyidir canım. En sonunda oturdumNaber ciko
SelamSelam kizlar
Bu çiçek kurabiyeyemi benziyor? Yoksa banamı öyle geliyor
Bence bu cicek pizzaya benziyorBu çiçek kurabiyeyemi benziyor? Yoksa banamı öyle geliyor
Bende simdi oturdum gelen gidenden sanirim 4.cü kahvemi iciyorumİyidir canım. En sonunda oturdumdinleniyorum. Senden naber
Kolay seyler öğretirim cuma gunu gelmeden ,musait oldugunda deneriztakımlar belli olmuş hayırlı uğurlu olsun gençlikkkkk
cuma günü birinizi delirtirim artık telden nasıl foto çekip kk ye konur diye ben teli hafta da 1 gün anneme alo demek için geri kalanı da wasaptan yazışma olarak kullanmak harici elime almam, ben hep caaanıım leptabımın başındayım daaaa
Avantaj dedinde avantajını ne olduğunu demediydin ondan dedimAnam kaç kez söyledim.
Bizim MasferFit dikkat çekti benceBizim günlükte niye bu kadar ziyaretci var takimda,yarismada yok artık
Olabilir canimBizim MasferFit dikkat çekti bence
Kaybeden takımın cezasını merak ediyorum ben şimdi sevgili acunAvantaj ödülü olcak dedim ben.askrhpozitif kaptanım. Hatta sizin tartılar resmli olcak dedim. Hem ben Acun'um. Her an herşeyi yapabilirim.
Selam canim hosgeldin ben daha gecmisteyim daha dünü bitiremedimSelam kızlar yeni girdim eve gecmis yapmadan daldım
Ay dünü boşver kaptanım dün karman cormandi beynimiz yandı resmenSelam canim hosgeldin ben daha gecmisteyim daha dünü bitiremedim
Oralari okudum cok guldum yaaAy dünü boşver kaptanım dün karman cormandi beynimiz yandı resmenhiç bulasma oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?