Günaydın mutlu pazarlar fridacim.Günaydın mutlu pazarlar
sizlere katılıp kaynaşmak destek almak istiyorum
Olurmu
Tatlım kivi şart değil. Limon , maydanoz, evde yeşil yapraklı ne varsa olur.Kivi yok evde . Neyse yarın sabaha yapalım olmazsa
Kolay gelsin canımBugün beni yoğun bir gün bekliyor. Kahvaltımı da yapmadım. Kahvaltı öncesi kalkıp ip atlayayim. Saat 12 gibi kayinvalidelere geçeceğim. Ev toplanacak. Kolilenecek iki güne nasıl yetişecek bilmiyorum ama.
Canım kolay gelsin ev niye kolilenecek yazdın da kaçırdım miBugün beni yoğun bir gün bekliyor. Kahvaltımı da yapmadım. Kahvaltı öncesi kalkıp ip atlayayim. Saat 12 gibi kayinvalidelere geçeceğim. Ev toplanacak. Kolilenecek iki güne nasıl yetişecek bilmiyorum ama.
Kalkıp yapayım o zaman . Buldugumu atayım içine.Tatlım kivi şart değil. Limon , maydanoz, evde yeşil yapraklı ne varsa olur.
Tabi ki afiyet olsun.Kalkıp yapayım o zaman . Buldugumu atayım içine.
Teşekkürler kaptanımKolay gelsin canım
Taaabiiii ki bu haftada böyle olsun kaptanımGünaydın incizehram bildirim gelmeyince seçmelere yazamadım. Geçmiş olsun. Bu hafta hazırlığa yazalım seni hem sağlığın düzelir hem de artılarını temizler yeni haftaya takımlarda devam edersin olur mu? Günlük menü varsa sporunu da paylaşmaya devam edersin canım. Çok bir artin yok zaten.
Yine de durumu @Cordelia kaptanla bir görüşelim. Cumartesi tartimiz fotoğrafli ve tarihli oluyor unutma kuzum.
Evet kuzum bize bizim gibi beslenen misafirler, arkadaşlar lazım.Böyle misafir her daim gelsinler gelenler böyle bilinçli olunca daha rahat agirliyabiliyorsun
Soğan çoğu kişinin midesine dokunuyor gerçi bu pişmiş ama
Tatlı olarak incir uyutması tavsiye ederim kalori siz olsun bari birisi
Hosgeldin
Günaydın kaptanım
Dün yazmıştım da gözden kaçmış demek ki. Kayinvalideler Maraş'a geri dönüyorlar hocam. Salı gününe araç bulundu. İki güne evi toparlamamiz lazım.Canım kolay gelsin ev niye kolilenecek yazdın da kaçırdım mi
Allah kolaylık versin canım elbirligi ile halledersinizBugün beni yoğun bir gün bekliyor. Kahvaltımı da yapmadım. Kahvaltı öncesi kalkıp ip atlayayim. Saat 12 gibi kayinvalidelere geçeceğim. Ev toplanacak. Kolilenecek iki güne nasıl yetişecek bilmiyorum ama.
Bir adet limon mu ? Keten tohumu atsam bir tatlı kaşığı olur mu?Maydanoz veya dereotu ( 6 , 7 dal)
Kivi
Salatalık( yarum)
Limon
Yeşil Elma (yarum)
Kefir, ayran veya su
Bizzzzzzzzt
Bazen bir kaşık chia da atıyorum.
Tatlım bu
Teşekkürler canım.Allah kolaylık versin canım elbirligi ile halledersiniz
Sağlıkla huzurla kavuşsunlar memleketlerineDün yazmıştım da gözden kaçmış demek ki. Kayinvalideler Maraş'a geri dönüyorlar hocam. Salı gününe araç bulundu. İki güne evi toparlamamiz lazım.
Bir adet limon kabuklarını portakal gibi soy çekirdeklerini çıkar dörde bölüp at kuzum. Keten tohumu da olur hatta harika olur.Bir adet limon mu ? Keten tohumu atsam bir tatlı kaşığı olur mu?
Orada da görümcem var hocam. Tabi yardım ederse. Nakliye eve kadar çıkartacak. Ama yerleşme nasıl olur bilmiyorum. Yavaş yavaş halledecekler artık. Çok dedim bir bekleyin havalar az ısınsın. Ama durmadılar napalim.Sağlıkla huzurla kavuşsunlar memleketlerine
Beline dikkat et bu süreçte sıcak sıcak fark etmezsin ağrısı sonra çıkar. Oturarak çalış eğilme.Allah yardımcınız olsun . Orada yardımcı olacak birileri var mı kar kış kıyamet taşınmak yerleşmek zor olacak.
Tamamdır hocam limonla keten tohumu kaldı. Onları da atıp bizzttt yapayım.Bir adet limon kabuklarını portakal gibi soy çekirdeklerini çıkar dörde bölüp at kuzum. Keten tohumu da olur hatta harika olur.
Oda çabucak geçer inşaAllahBen çıkmışım sen gelmişsin canım. Gözümün şişi indi. ama batma ve kaşıntı var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?