• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kırmızı takım yarın bomba gibi başlıyoruz dimi bugün yedik içtik bitti yarından itibaren sporlara ve menülere azami dikkat edelim ki cuma bütün avantajlar bizim olsun şimdiden gazamız mübarek olsun En Büyük KK:KK19::KK19::KK19:

@Cordeliaa @Nehir im @madamhd @masal3487 @prensinin annesi @zeyneppk @Noisy Girl C Chikolata_gozlum E Elif_Eylul @Tutaste53 @Ayyulduz

Menü ve sporlara beni etiketleyin olur mu gözümden kaçmasın yarın enerjik bir gün bizim olsun:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Hiç kardeşce bir yaklaşım değil insan avantajları kardeş payı yapar aynı gemideyiz halbuki kınıyorum çok seni:KK20::KK20:

Selamlar
Başım çatlıyor banyo yaptım ama saçımı kurutmayı unuttum 😩
Eşimle de biraz tartıştık
Nedenmi seneye tatile annesini babasını da götürmek istiyormuş bende 7 senedir hiç gitmedik daha bu sene gittik eğlendik iyiydi sonra anne babaya takıyor
Bende benimle tatile geçirmeyi sevmedi diye düşündüm😔😔😔
😩😩😩😨😨😨😨
Canım erkekler böyle maalesef zıtlar bildiklerini okurlar senin ne düşündüğün pekte önemli değil yani ben eşimle artık kavga bile etmiyorum he diyip geçiyorum yoksa birbirimizi boğazlarız kavga ederken sen haklısın ama karşında ki bunu anlayacak kapasitede değil 😪 geçmiş olsun dinlen biraz

Kırmızı takım yarın bomba gibi başlıyoruz dimi bugün yedik içtik bitti yarından itibaren sporlara ve menülere azami dikkat edelim ki cuma bütün avantajlar bizim olsun şimdiden gazamız mübarek olsun En Büyük KK:KK19::KK19::KK19:

@Cordeliaa @Nehir im @madamhd @masal3487 @prensinin annesi @zeyneppk @Noisy Girl C Chikolata_gozlum E Elif_Eylul @Tutaste53 @Ayyulduz

Menü ve sporlara beni etiketleyin olur mu gözümden kaçmasın yarın enerjik bir gün bizim olsun:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
😏😏😏 mavi takımın kazanması için elinden geleni yapıcam

Zipzip- Zipzip- düğün var ses geliyor hayde kalk
t4229.gif
Bitdimi düğün?? Olsun ben 2 döktüreyim :KK76::KK76::KK76::KK76::halay::halay::halay::KK76::KK76::KK76::KK76::halay::halay::halay::KK76::KK76::KK76::halay::halay::halay::KK76::KK76::KK76::halay::halay::halay:

Selamlar
Başım çatlıyor banyo yaptım ama saçımı kurutmayı unuttum 😩
Eşimle de biraz tartıştık
Nedenmi seneye tatile annesini babasını da götürmek istiyormuş bende 7 senedir hiç gitmedik daha bu sene gittik eğlendik iyiydi sonra anne babaya takıyor
Bende benimle tatile geçirmeyi sevmedi diye düşündüm😔😔😔
😩😩😩😨😨😨😨
Geçmiş olsun kaptanım 🥺 büyük ihtimalle annesi babası da yeni yerler görsün diye düşünmüştür yoksa eşiyle neden sevmesin ki tatili , otel tarzı mi gidiyorsunuz yoksa şehir şehir mi geziyorsunuz

Canım erkekler böyle maalesef zıtlar bildiklerini okurlar senin ne düşündüğün pekte önemli değil yani ben eşimle artık kavga bile etmiyorum he diyip geçiyorum yoksa birbirimizi boğazlarız kavga ederken sen haklısın ama karşında ki bunu anlayacak kapasitede değil 😪 geçmiş olsun dinlen biraz
Evet düşünüyormuş ama ben bu düşünceye hiç olumlu bakmadım
İyi götür tatile gidin hep beraber tatil parasını vermem kendinize harcayin dedim 👿
Morelim çok bozuldu iyice dışarı da tek çıkartmadı çıldırdım o an varya 😩😩

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Gidip alasim var ama usengecim neyse ki 😅😅

Tamam canim 10 bin atarsan sorun yok kolay gelsin islerinde 🥰🥰🥰

Oynamayi hic beceremem ya 😅😅😅
Teşekkür ederim canım . 10000 atıcam inşallah. Baya gezmeli hafta olacak. Misafir gidicem misafir gelecek temizlik hazırlık falan filan. Bu hafta olmasaydı keşke allstar 🤭

Back