- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.982
- 598
- 35
Mavi kalbi de mi eklermis pazartesi seni almak için çok çalışıcamOlmaz canım.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavi kalbi de mi eklermis pazartesi seni almak için çok çalışıcamOlmaz canım.![]()
Tamam canım 10.000 ata bilirim fazlası için zamanım olmaya bilir.
Onun yerine ben yerim canım üzülmeAfiyet şifa olsun canım keşke daha çok yeseydin az olmus
Afiyet olsun bebemKızlar 70 kalori
Çok güzel yaa.![]()
Ay şöyle düşündüm de harika çılgın ikili olurdunuz kıvır kıvır kıpır kıpır , şöyle saçlar dağılmış kafalar sallanıyor falan acayip birşey düşündümGeliyorum![]()
Aaa Filizdemi varEvetttt Kırmızı takımın Kraliceleribu hafta ortalığı toz duman etmeye hazır mıyız
menü ve sporlarda hepimize güvenim sonsuz Kırmızı takımın müzesine bir
daha koymak için savaşacağız
şimdiden ayaklarınıza bedeninize sağlık
Cordelia
Nehir6161 @madamhd @masal3487 @prensinin annesi @zeyneppk @Noisy Girl C Chikolata_gozlum @Filiz16 @Tutaste53 @Ayyulduz
Haydi Kraliçelerim yarış başlasın
![]()
Haydi kızlar başarılar
MasterFit Yarışması 6.Etap Kırmızı Takim 1 @Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 65.6 2 Cordelia
Kırmızı 61.2 3 Nehir6161
Kırmızı 71.5 4 @madamhd Kırmızı 74.7 5 @masal3487 Kırmızı 71.6 6 @prensinin annesi Kırmızı 57.4 7 @zeyneppk Kırmızı 83.5 8 @Noisy Girl Kırmızı 61.6 9 C Chikolata_gozlum Sarı 10 @Filiz16 Sarı 11 @Tutaste53 Sarı 12 @Ayyulduz Sarı Kırmızı Takım Ortalama Mavi Takim 1 Wilma11
Mavi Kaptan 77.8 2 @askrhpozitif Mavi 79.9 3 @fantastikaaa Mavi 95.1 4 sardunya1038
Mavi 65.5 5 @Aijoo Mavi 73.1 6 @Zeynebim2020 Mavi 68.6 7 @aypare- Mavi 60.1 8 @eceboce Mavi 70.3 9 Zipzip-
Sarı 10 @sena zeynep Sarı 11 @Kahve __Kokusu Sarı 12 @klbk33 Sarı Mavi Takım Ortalama
Ben hazırım.Evetttt Kırmızı takımın Kraliceleribu hafta ortalığı toz duman etmeye hazır mıyız
menü ve sporlarda hepimize güvenim sonsuz Kırmızı takımın müzesine bir
daha koymak için savaşacağız
şimdiden ayaklarınıza bedeninize sağlık
Cordelia
Nehir6161 @madamhd @masal3487 @prensinin annesi @zeyneppk @Noisy Girl C Chikolata_gozlum @Filiz16 @Tutaste53 @Ayyulduz
Haydi Kraliçelerim yarış başlasın
![]()
OoSelammmm
Zorlu bir haftayı tamamladık. ÖncelikleZipzip- ve @Filiz16 kaptanlamıza emekleri için sonsuz teşekkür ederim.
![]()
Kırmızı Takım ve Mavi takımı bu güzel yarış için kutluyorum. Kazanan Kırmızı Takım ve kaptanı @Tostombalakanne yi tebrik ederim.![]()
Yıldızlar takımı olarak güzel kilo verdik. Bu hafta daha iyisini yapabiliriz.
@Tostombalakanne Yeniden Kırmızı takım kaptanı olmanı tebrik ederim. Büyük başarı.![]()
![]()
.
Wilma11 Mavi kaptan olmuşsun tebrik eder Başarılar dilerim.
Yeni Haftada her iki takıma başarılar diliyorum. Kazanan hepimiz olacağız.
MasterFit yarışması adım sınırı 10.000 adımdır.
Allstar yarışması için adım sınırı 30.000 adımdır. (Abartmayalım dedim.)
Zipzip-
C Chikolata_gozlum
Nehir6161
sardunya1038
Cordelia
@Kahve __Kokusu
Yarışıyor başka katılan var mıydı?
5. Etap
Kırmızı Takım
@Tostombalakanne @Mefkurem @fantastikaaa Wilma11
@Tutaste53 @askrhpozitif transfer @prensinin annesi @masal3487 C Chikolata_gozlum çikolatam @Ayyulduz Mavi Takım @madamhd Nehir6161
@ aypare- transfer sardunya1038
Nefesimmmsin
@Zeynebim2020 @eceboce @bluegreeneyes @ Zipzip- @sena zeynep @klbk33
CiddimisinOlmaz canım.![]()
Tamam şimdiden kaybeden belli o zamanCiddimisinallstar yarışından bahs ediyorum . Yoksa günlük 10.000 adımı atıcam inşallah
![]()
Afiyet olsun canim ❤Menüm
22 ekim
Öğlen 14.00
Ispanaklı tavuk sarma
Buharda pişmiş karnabaharlı, brokoli havuç fasulye
Yarım dilim tiramisu
Akşam 19.00
Yoğurt , muz, yulaf chia tohumu karışımı.
Ara. Henüz karar vermedim.
@zipzip @Filiz16 @Tostombalakanne
Afiyet olsun canim ❤
Gidip alasim var ama usengecim neyse kiKızlar 70 kalori
Çok güzel yaa.![]()
İyi akşamlar kızlar
Evde değildim uğrayamadım. Bugün
Cordelia canım benim bu hafta beklenmedik işlerim çıktı ben yarışta olamicam. Sorun olmaz dimi?
Tamam canim 10 bin atarsan sorun yok kolay gelsin islerindeTamam canım 10.000 ata bilirim fazlası için zamanım olmaya bilir.
Oynamayi hic beceremem yaAy şöyle düşündüm de harika çılgın ikili olurdunuz kıvır kıvır kıpır kıpır , şöyle saçlar dağılmış kafalar sallanıyor falan acayip birşey düşündüm![]()
Kendimi alıntılamışım . Şimdide alıntıladım iyimiTamam şimdiden kaybeden belli o zaman![]()
Kolay gelsin canimGidip 53 sayfa geçmişimi bitireyim![]()
53 sayfa biraz fazla geldi galiba hepsi ondanKendimi alıntılamışım . Şimdide alıntıladım iyimi![]()
![]()
![]()
Ewet katılacağım kaptanımEksidesin canim tebrik ederim
Katılacak misin bu hafta yarismaya
Eksin az ama ekside olman guzel tebrik ederim canim ❤
Katilacak misin bu hafta yarismaya
Allstar 30 bin sınır 10 bin grup için kim kazanacakTamam şimdiden kaybeden belli o zaman![]()
Secmeleri yaptik canim ses cikmayinca ekleyemedimEwet katılacağım kaptanım
Evet beceremem dediğin için saçma hayaller kurdum 2 niz için.Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Gidip alasim var ama usengecim neyse ki
Tamam canim 10 bin atarsan sorun yok kolay gelsin islerinde
Oynamayi hic beceremem ya![]()
Yuzde 1 i kaybetmek istiyorsan yazmayabilirsin benim icin sorun yokBen bugün menümü yazmasam olur mumenüler Cumartesi’den başlasa olmaz mi
![]()