Ayrıntı ya da algıda seçicilikBizden kaçmaz öğretmenlikten mu acaba
öyle düşündüm bendeBizden kaçmaz öğretmenlikten mi acaba
algıda seçicilik niye olsun ki sen yarum mu yiyon her şeyiAyrıntı ya da algıda seçicilik
hııı öğrenciye hitapYavrum der gibi
Ben yarumla doymam kialgıda seçicilik niye olsun ki sen yarum mu yiyon her şeyi
şimdi boyutuna göre değişir hocamBen yarumla doymam ki
şimdi boyutuna göre değişir hocamithalse yarım yeter,türk ise tamı bile küçük kalabilir
beni konuşturtmayın yaaa aaaaa bismillah bitti gitti
muz olsun yeter
Yerli olsun bizim olsun
Anlaştıkmuz olsun yeter
İnşallahh canımmBol eksilerimiz olsun casminim rica ederim.
Hem anamur muzuysa mis gibi de kokuyor yağlı ballı
Yerli olsun bizim olsun
nefes alsın yeter şeysi gibi ama değil gibi de nasıl anlarsanız shjkl beni konuşturmayın dedim dimiAnlaştık
Üstüne de dök fıstık tozunu offff offfffHem anamur muzuysa mis gibi de kokuyor yağlı ballı
Bazı akşamları boş geçen bir kaptan listelerimizi yorumlayacakSes bir ki bir ki üç kontrol öhömm evet küçük bir konuşma yapmak istiyorum.Öncelikle çok teşekkür ederim tebrik mesajları için. Bu hafta başarı gösterdiysem bu başarının arkasında sizin gibi güzel insanlar olduğu içindir. Ben de size teşekkürlerimi sevgilerimi ve kocamaaan öpücüklerimi gönderiyorum
Zaten herkes muhteşem burda o yüzden takımımda kimin olduğu farketmezdi.Elhan ablama da güvenim sonsuz benim için müthiş bir takım kurmuş çok çok teşekkür ediyorum.
O zaman yeni bir haftaya bismillah diyelim
Konu şey yerlere gidiyor. Muzun nefes alması çok önemli canım.nefes alsın yeter şeysi gibi ama değil gibi de nasıl anlarsanız shjkl beni konuşturmayın dedim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?