• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

acıbağ masterfit olunca ne oluyor ben bilmiyor sizin dil anlamiyore
Masterfit olanlar kirmizi ve mavi takima dahil olanlar cnm
Bu hafta en yüksek yuzdesi olan Tostombalakanne kirmizi takim kaptani oldu
Karşısına mavi takim kaptanini sececek
Sonra kaptanlar sırayla üye secip, takimlarini olusturacaklar
Kilo ve adimda yarış baslicak :)

30 yaşında teyze oldum abla 😅 teyzeden başka seçeneğim yok 🤣 2. Kere teyze olabilir miyim mechul:KK70::KK70:
olursun be gülüm kardeşine az gaz ver :))
6 kere teyze oldum çok şükür 1 kere hala 2. kez hala da olucam allahın izniyle bebiş yolda:)
benim oğlanın arkadaşları bana abla diyordu bir şaşırıp kalıyordum çocuğum teyze desenize diyordum yok abla sen gençsin diyorlardı benim en büyük yeğen 27 yaşın da ( o zaman ) ben zaten teyzeyim yaavf diyordum :KK48:
en küçük kız kardeşim 5-6 yaşındaydı teyze olduğun da :)
daha hoş bir şey de diyeyim benim 2 ablamdan sonra babaannem doğum yapmış yani ablamlardan küçük halamız var , babam boşandıktan sonra bir kaç kez evlendiği için en küçüğü 12-13 yaşın da çocuğu vardı yani benim oğlanın kendinden küçük dayıları bile var :KK70::KK70::KK70:

uzun lafı kısası yeğeni oldu diye bir insan kendini yaşlı hissediyorsa ayarların da bozukluk vardır hemen düzelt kendini canoooom:rolleyes:

olursun be gülüm kardeşine az gaz ver :))
6 kere teyze oldum çok şükür 1 kere hala 2. kez hala da olucam allahın izniyle bebiş yolda:)
benim oğlanın arkadaşları bana abla diyordu bir şaşırıp kalıyordum çocuğum teyze desenize diyordum yok abla sen gençsin diyorlardı benim en büyük yeğen 27 yaşın da ( o zaman ) ben zaten teyzeyim yaavf diyordum :KK48:
en küçük kız kardeşim 5-6 yaşındaydı teyze olduğun da :)
daha hoş bir şey de diyeyim benim 2 ablamdan sonra babaannem doğum yapmış yani ablamlardan küçük halamız var , babam boşandıktan sonra bir kaç kez evlendiği için en küçüğü 12-13 yaşın da çocuğu vardı yani benim oğlanın kendinden küçük dayıları bile var :KK70::KK70::KK70:

uzun lafı kısası yeğeni oldu diye bir insan kendini yaşlı hissediyorsa ayarların da bozukluk vardır hemen düzelt kendini canoooom:rolleyes:
:KK70::KK70: kardeşim calisiyor olmasa belki abla da şimdi şaftı kayıyor ikinciyi bakalım ne zaman nasip olacak😅

Back