Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar yiyen takimhmm anladım iki takıma bölünüyore
peki sarılar nedir ehe
Masterfit olanlar kirmizi ve mavi takima dahil olanlar cnmacıbağ masterfit olunca ne oluyor ben bilmiyor sizin dil anlamiyore
olursun be gülüm kardeşine az gaz ver :))30 yaşında teyze oldum ablateyzeden başka seçeneğim yok
2. Kere teyze olabilir miyim mechul
![]()
Evet canım yitiksifa ya devam bugün 8. Günün eğer içeriğini bilmeden cigkofteyi yemeseydim 16. Günüm olacaktı@Tostombalakanne
unfurl="true"]https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/tostombalakanne.1029277/[/URL]
Tebrikler canmçok güzel kilo veriyorsun
o yaptığın farklı diyede devam mi
ne oldu kız bana da de :)Aman biz hala oldukta ne oldu![]()
olursun be gülüm kardeşine az gaz ver :))
6 kere teyze oldum çok şükür 1 kere hala 2. kez hala da olucam allahın izniyle bebiş yolda:)
benim oğlanın arkadaşları bana abla diyordu bir şaşırıp kalıyordum çocuğum teyze desenize diyordum yok abla sen gençsin diyorlardı benim en büyük yeğen 27 yaşın da ( o zaman ) ben zaten teyzeyim yaavf diyordum
en küçük kız kardeşim 5-6 yaşındaydı teyze olduğun da :)
daha hoş bir şey de diyeyim benim 2 ablamdan sonra babaannem doğum yapmış yani ablamlardan küçük halamız var , babam boşandıktan sonra bir kaç kez evlendiği için en küçüğü 12-13 yaşın da çocuğu vardı yani benim oğlanın kendinden küçük dayıları bile var
uzun lafı kısası yeğeni oldu diye bir insan kendini yaşlı hissediyorsa ayarların da bozukluk vardır hemen düzelt kendini canoooom![]()
Verdim herkes varsa açıklayayım@Tostombalakanne kiz hadi karar vermedinmi :))
Yok cnm hastayim ben
teşekkürler kıdemlim allah razı olsun hep beraber inşallahSağlıkla yaş alman dileğiyle canım. Doğum günün kutlu olsun.![]()
Unuttum ya demistin dimi ablam çok geçmiş olsunYok cnm hastayim ben![]()
Aman gelin görümce görmeyim ölüncene oldu kız bana da de :)