- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
Nerde bu kız nereye kayboldu10 dedik canim da @Cordeliaa gelsin karar veririz olmazsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde bu kız nereye kayboldu10 dedik canim da @Cordeliaa gelsin karar veririz olmazsa
@Tostombalakanne tebrik ederim canım bu haftada bayrağı bırakmıyorsunVeee bu haftanın kirmizi kaptani @Tostombalakanne tebrik ediyorum ust uste ikinci kez kırmızı kaptansin
Simdi mavi takim kaptanini secebilir misin
Ben hemen bir liste yapacagim sen de bu arada düşünürsün
Napim ablaO neydi gıManas Destanı alintilarini görse kahrından ölürdü
![]()
Henüz seçmedim canım çok teşekkür ederimKazanan @Tostombalakanne mi oldu. Cok tebrik ediyorm. Mavi kaptan secildi mi? Hic ugrayamadim bugün merak icindeyim.
Çok teşekkür ederim canım
Isleri var canim dısariya cikmıştiNerde bu kız nereye kayboldu![]()
Teşekkür ederim canım
Gelen olmazsa ben cikabilirim listedenMasterfittler 15 kişi, nasil olacak1 kişi eksik yada fazla :))
Pes ediyosun yaniGelen olmazsa ben cikabilirim listeden![]()
acıbağ masterfit olunca ne oluyor ben bilmiyor sizin dil anlamiyoreIsleri var canim dısariya cikmışti
Yok canım asla pes etmiyorum bu hafta dolap içlerine giriscem aktif olamam diye dedim bolunmede sıkıntı olacaksaPes ediyosun yani
Nereye yaGelen olmazsa ben cikabilirim listeden![]()
Masterfit kilo bildiriminle yüzdenle yarışiyosun canim yuzden yani encok kilo veren kirmizi takim kaptani olup karsisina kaptan seciyolaracıbağ masterfit olunca ne oluyor ben bilmiyor sizin dil anlamiyore
Mavi takım kaptanı belli değil canımKazanan @Tostombalakanne mi oldu. Cok tebrik ediyorm. Mavi kaptan secildi mi? Hic ugrayamadim bugün merak icindeyim.
Burdayım kız 15 kişi var ya ondan dedimNereye ya![]()
Heee iyi ozamanYok canım asla pes etmiyorum bu hafta dolap içlerine giriscem aktif olamam diye dedim bolunmede sıkıntı olacaksa![]()
Hedefe ulaşmadan pes etmek yokHeee iyi ozaman![]()
hmm anladım iki takıma bölünüyoreMasterfit kilo bildiriminle yüzdenle yarışiyosun canim yuzden yani encok kilo veren kirmizi takim kaptani olup karsisina kaptan seciyolar
Ben geç teyze oldum diyordum sen benden de geç kalmışsınben daha teyze olamadım. benim de teyzeden başka seçeneğim yok.
bakalım kız kardeşim evlenirse çoluk çocuğa karışırsa teyze olurum ancakhayırlısı
Aç bir Mezdekeçok da şey yapmayalım bence ama oturmayayım ben yoksa gitmiyor kilolar gitmiyiiirrrr
ay aman oturmaya mı geldik
hadi yandan
döktüüürrrr![]()
Eline sağlık kaptanım tebrik ederim kırmızı takımı15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2@Mefkurem kırmızı 3@fantastikaaa kırmızı 4@Migim kırmızı 5@Tutaste53 kırmızı 6askrhpozitif
kırmızı 7@prensinin annesi kırmızı 8@masal3487 kırmızı Mavi Takım 1@madamhd Mavi Kaptan 2@Nehir im mavi 3@aypare- mavi 4sardunya1038
mavi 5@Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7eceboce
mavi 8@bluegreeneyes mavi ️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
@Cordeliaa @Aijoo @Hazrmmm @VixenM
Bu hafta düzenli menu paylasan kırmızı takimi tebrik ediyorum yuzde 1 avantaj elde ettiler![]()
Harikasın kız dilekHayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 69.2![]()
Eksimisiniz artimisiniz
Çok sevindim canımElhamdülillah toparlafim.![]()
Halam da yok hala da olamayacağımBende teyze olamayacağım3 erkek kardeşim var haliş olucam
![]()
Hadi yaValla daha iyi benim icin![]()
Bizimkilerde karşıda tennezul edip cagirmazlarBalikesirde biz bursada,ama biz gorumce bile olmadik zaten gelin olarakta gormedik kardesim gibi gördüm ama mevlit yaparken bile bir tenezzul edip aranmadik
Onlar sadece adım yarısına katiliyorehmm anladım iki takıma bölünüyore
peki sarılar nedir ehe