Geçmiş olsun canım. Çabuk iyileşirsin inşallah. Bala zencefile limona sarıl ...iyi gelir.Gunaydin kizlar
Dün bütün gün bas agrisi vardi acliktan zannetmistim, bugün şifayı kapmişim
Cabuk iyilesmedigim icin en korktugum sey bogaz agrisi öksürüktubogazlarimda şişmiş
Bakalim ne kadar sürecek
ama VKİ ne bakınca kilon güzelmiş gibi görünüyür ondan şeetttimYinede yemeseydim daha da vermiş olacaktım
Bende teyze olamayacağım3 erkek kardeşim var haliş olucam
Teyze olmak daha mı iyiAman biz hala oldukta ne oldu
Vki ye bakma sen abla yalan söylüyor bi göbeğimi gör leğenden taşmış hamur gibiama VKİ ne bakınca kilon güzelmiş gibi görünüyür ondan şeetttim
Valla daha iyi benim icinTeyze olmak daha mı iyi
Covid testi mi yaptirdin? Niye gülüyorsun şimdi ..deliricemYine ben şok
aa niye yawCocugun bebek mevlidine bile çağrilmadik
Yok abla gene sinifı aldilar bizde yok ama bellide olmazCovid testi mi yaptirdin? Niye gülüyorsun şimdi ..deliricem
Bu gerçekten bi skandal böyle hainler var işte sinir oluyorumCocugun bebek mevlidine bile çağrilmadik
Bizim halamizda mevlide en son gelmisti. Herkes türlü çeşit işte naparsin. Bende hala olcam inşallah boyle şeyler yasanmasinValla daha iyi benim icin
Ay şükür doğru mesaja ulaştım.Sınıfta gene 2kisi pozitif çıkmis gene dün bende bugun yollamadim birazdan gelir mesaj 14gun evde diye
Balikesirde biz bursada,ama biz gorumce bile olmadik zaten gelin olarakta gormedik kardesim gibi gördüm ama mevlit yaparken bile bir tenezzul edip aranmadikaa niye yaw
güldürdün beniVki ye bakma sen abla yalan söylüyor bi göbeğimi gör leğenden taşmış hamur gibi
Herkes bir degil iste sonradan iyi olsak ne olcakki kalpler kırılmışBizim halamizda mevlide en son gelmisti. Herkes türlü çeşit işte naparsin. Bende hala olcam inşallah boyle şeyler yasanmasin
Bacaklar kollar ince ahanda bir göbek var gitmek bilmiyor alt karın var üst gidiyor şükür ama altada nine kilodu çekince duzlesiyorgüldürdün beni
aman canım benimki de öyle hatta leğen gibi
İnsanliktan nasibini almamış demekki. Boylesini gormezden geleceksin en iyisiBalikesirde biz bursada,ama biz gorumce bile olmadik zaten gelin olarakta gormedik kardesim gibi gördüm ama mevlit yaparken bile bir tenezzul edip aranmadik
hmmm aman canım boşverBalikesirde biz bursada,ama biz gorumce bile olmadik zaten gelin olarakta gormedik kardesim gibi gördüm ama mevlit yaparken bile bir tenezzul edip aranmadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?