- 9 Ocak 2015
- 12.843
- 29.165
- 798
Zipzip-Gunaydin kizlar,bekledigim gibi bir eksi olmadi ama buna da sukurEki Görüntüle 2937962
Gecen hafta 72.3
Bu hafta 71.6
Fark -700
Yuzde %0.968
@Tostombalakanne
Cordelia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zipzip-Gunaydin kizlar,bekledigim gibi bir eksi olmadi ama buna da sukurEki Görüntüle 2937962
Gecen hafta 72.3
Bu hafta 71.6
Fark -700
Yuzde %0.968
Guzel eksi canimGunaydin kizlar,bekledigim gibi bir eksi olmadi ama buna da sukurEki Görüntüle 2937962
Gecen hafta 72.3
Bu hafta 71.6
Fark -700
Yuzde %0.968
Benden sonraki burdakilerde merak ederler yalnız degilimBak ben dedim merak ederler diye
Ozel grup yok acmiyoruz :)
Bende 11 de uyudum izlemedim camdaki kız yarim kaldiAkşam uyumuşum oysaki dizi izliyecektim
Bende camdaki kizın sonunu izlemeden uyumusumAkşam uyumuşum oysaki dizi izliyecektim
Guzel eksi tebrik ederim canimGunaydin kizlar,bekledigim gibi bir eksi olmadi ama buna da sukurEki Görüntüle 2937962
Gecen hafta 72.3
Bu hafta 71.6
Fark -700
Yuzde %0.968
Yok canim öyle bisey şaka yapiyorum özele gerek yok ben herseyimle şeffafimBenden sonraki burdakilerde merak ederler yalnız degilim
Tamam insta açacağım yemeklerimi koyarimGit yemek yap boşta ne geziyon
Bende gece 12 de eve geldim namaz kılıp hemen uyudum ama yorgunummmmAkşam uyumuşum oysaki dizi izliyecektim
Aç bakalımTamam insta açacağım yemeklerimi koyarim
Günaydın canımGünaydın
Camdaki kizin camda ve ısı var konusu neBende camdaki kizın sonunu izlemeden uyumusum
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canımGünaydın
Sacma iste konusuCamdaki kizin camda ve ısı var konusu ne
Aaa Elifi unutduk yaa tüh bidahaki sefere alırız canımAfiyet olsun canim ❤
Beni almadiniz mi ozele
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Eline emegine saglik canim ❤❤
Tebrik ediyorum kizlar