- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Bende bi gaza geldim ama bakalım hayırlısıÇıldırdim sanirim nasil yetiseceksem sizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bi gaza geldim ama bakalım hayırlısıÇıldırdim sanirim nasil yetiseceksem sizlere
Ben hem.buraya bakiyorum hem diziye ama gecmisten cikamadimHerkesmi camdaki kıza bakıyor ya
Kız hep buraya bakmışsın arada orayada bakBen hem.buraya bakiyorum hem diziye ama gecmisten cikamadim
Duzelttim mesaji yaaKız hep buraya bakmışsın arada orayada bak
Evet canım bugün sıcak bir hava var masmavi gökyüzü mis gibi
Rabbim acil şifalar versin canım benim gorumcemin kayınbabası da koahtı 2.5 ay entube kaldı çıktı su an iyi durumda insaAllah o amca da atlatacaktır
çok geçmiş olsun inşallah iyileşir çıkar hastaneden
Sağolun Allah razı olsunGeçmiş olsun Allah şifa versin.
Sen düzeltene kadar ben gördümkiDuzelttim mesaji yaa
Aklın dizide kalmış belli rahat rahat izleDuzelttim mesaji yaa
Yok yaa ses oluyor dizi geneldeAklın dizide kalmış belli rahat rahat izle
Senin netflixinde bebeler işte seyret durOfff hiç bir şey TV de bende Netflix acicam ama bebeler ile seyredemiyorum
TamamNehir6161 biz c.tesi başlıyoruz. Adım sınırı yok. Sen pazar yetişirsin bize. Çarşamba bitecek. 5 günlük bir yarış. Sen, ben @Kahve __Kokusu
Başka katılmak isteyen varsa parmak kaldırsın?
Be bakmıyorum onu beğenmedim. Psikolojimi bozuyor böyle şeyler.Herkesmi camdaki kıza bakıyor ya
Yeter izledigim onları sürekli bir aksiyon var ben korku seviyorumSenin netflixinde bebeler işte seyret dur
Benim psikolojimi masumlar apartmanı bozdu en son ona baktıydım sonra olanlar oldu işte banaTamam
Be bakmıyorum onu beğenmedim. Psikolojimi bozuyor böyle şeyler.
Bi odada yalnız bırak onları al sana korku gerilimYeter izledigim onları sürekli bir aksiyon var ben korku seviyorum
Ben güldür güldür çghb2 bakıyorum beni güldürecek şeyler seviyorum. Ağlatacak sinir bozacak değil zaten hayat hep zor birde onlara kafa yoramam.Benim psikolojimi masumlar apartmanı bozdu en son ona baktıydım sonra olanlar oldu işte bana
Diyete uygunmudur acaba?Acliginizi yatistirin
Yemiş gibi yapip beyni kandiriyoruzDiyete uygunmudur acaba?