Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine sağlık canımm

İnşallah tatlım Bu hafta bizde

Selammm Bugün ki menumu yazayım.
5 ocak cuma
11.00 1 dilim tbe 1 dilim peynir hindi füme yeşillik 7-8zeytin
14.00 1 t hurması 1 avuç karışık kuruyemis
15.30 1 kahve 1 hurma topu
18.00 7 yk kuru fasulye 3 yk pilav 3 yk yoğurt Salata
1.5 litre su
13.367 adım 1336 p
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Jasminium84 Cordelia

Takimlarimiz hayırlı olsun.

Tartılarınızda bir yanlışlık varsa mesajla bildirmenizi rica ederim.

Son düzenleme:
Pazartesi günü kaptanlar yarışıyor canım. En fazla veren kaptan diğer takımdan bir üyeyi alıp kendi takımından bir üyeyi karşı takıma veriyor.
Canım ben p.tesi güzel eksi bekliyorum. Kısmet tabi. Yani duelloyu kazanman lazımm gezegenfeza Ellssa show yapar ZincirKirma oooo kaybetme bizi. Herkes harika takimda

Menüm:
Sabah : tam b.e ile avuç içi kadar tost
3 çeri domates
3 zeytin , çay

Öğle yok ara yok
Akşam 19.30 : arkadaşımın d.g
2 tane badem şekeri
1 tane küçük el açması gül böreği
1 buçuk litre su
Spor yok
Anca bu kadar dikkat edebildim doğum gününe gidip herkes tatlı pasta yerken
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. sibel_84

Afiyet olsun canım benim. Doğum gününe gidip bu şekilde ucuz atlatmak büyük başarı. Tebrik ediyorum seni.

Canım ben p.tesi güzel eksi bekliyorum. Kısmet tabi. Yani duelloyu kazanman lazımm gezegenfeza Ellssa show yapar ZincirKirma oooo kaybetme bizi. Herkes harika takimda
İlmek ilmek işleyerek kurdum takımımı. Kaç ekran görüntüsü almışım sonradan bakınca ben bile şaşırdım. Tek tek kagidima not aldım.
Ben yarın sabah yürüyüş ile başlayacağım. Bugüne kadar spor yoktu hayatımda . Şimdi sporu da ekleyip güzel bir sayı görmem lazım.

Benim düşünceli kaptanım yaaa hiç kıyamazsın bana bilirim

Midem bu kadarını aldı ama istersen benim yerime pazar günü bir orta boy pizza ısmarlayalım sana
Pazar günü doğum gününü iptal eden ben senin pizzani cuma günü alayım canım benim. Ödül şeysi olsun

Harikasın ama Busra196 kafadan %1 i var onu niye almadın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…