• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Once ibuprofen kullaniyordum iyi geliyordu. Oda koronayi guclendiriyormus dedi kardesim.
Paresetemol iciyorum ama ibuprofen cok iyi geliyor abla
Tatkoku hic gelmiyecek gibi geliyor 🙄
Herkes bisey söylüyor :))
Burdada parasetemol degil ibuprofin oneriyorlar cnm :))

Herkes bisey söylüyor :))
Burdada parasetemol degil ibuprofin oneriyorlar cnm :))
Evet abla ya bir ara patesetol kullanmayin diyorlardi gecen internette okudum ikisinide icmeyin diye yaziyo ee ne icek zaten agridan durulmiyor bu illette
Ben ibuprofen iciyim o zaman o daha iyi geliyor :)

Once ibuprofen kullaniyordum iyi geliyordu. Oda koronayi guclendiriyormus dedi kardesim.
Paresetemol iciyorum ama ibuprofen cok iyi geliyor abla
Tatkoku hic gelmiyecek gibi geliyor 🙄
çok çok çok geçmiş olsun canım
kolaylıla atlatırsın inşallah
aşıların var mıydı?

Böyle ruzgar, yagmur olunca insanin ruhu daralıyor
Aynen niye öyleyiz ya . Benim de paso yatasım geliyor 😆
Evet abla ya bir ara patesetol kullanmayin diyorlardi gecen internette okudum ikisinide icmeyin diye yaziyo ee ne icek zaten agridan durulmiyor bu illette
Allahım şifanızı versin canım . Arkadaşımda eşiyle korona geçirdi . Adamı hastaneye almıyorlar 3 hafta oldu evde yatak döşek yatıyormuş. Ateş kas ağrıları öksürük çokmuş, solunumda sıkıntı yoksa alamayız diyorlarmış. Çok kötü ymüş eşi ya . Kendi de konuşurken öksürüyor. Abisi de korona olmus 2 kere bayılmış ambulans almış hastaneye götürmüşler hastanede niye aşı olmadınız diye bakmamışlar ona da tavır almışlar. Onlarda haklı sürekli virüslü ortamda çalışıyorlar. Valla Allah sonumuzu hayır etsin.

çok çok çok geçmiş olsun canım
kolaylıla atlatırsın inşallah
aşıların var mıydı?
Sagol canim benim 💞
Asi olmadik esimin sacma dusunceleri yuzunden
korona gecirdigimiz icin 2 ay sonra sonra asi olabiliriz o ister asi olsun ister olmasin ben randevu alip asi olacam

Siz nasıl oldunuz canım ?
Cok ayakta durunca bacaklarimda bir gucsuzluk oluyor evin isinide yapmasan yapan yok canim esimde hastayim diye oturdugu yerden kalkmiyor baş donmesi var biraz
Tat ve koku alamiyorum 😐

Sagol canim benim 💞
Asi olmadik esimin sacma dusunceleri yuzunden
korona gecirdigimiz icin 2 ay sonra sonra asi olabiliriz o ister asi olsun ister olmasin ben randevu alip asi olacam
Olmadinizmi🙄

Allahım şifanızı versin canım . Arkadaşımda eşiyle korona geçirdi . Adamı hastaneye almıyorlar 3 hafta oldu evde yatak döşek yatıyormuş. Ateş kas ağrıları öksürük çokmuş, solunumda sıkıntı yoksa alamayız diyorlarmış. Çok kötü ymüş eşi ya . Kendi de konuşurken öksürüyor. Abisi de korona olmus 2 kere bayılmış ambulans almış hastaneye götürmüşler hastanede niye aşı olmadınız diye bakmamışlar ona da tavır almışlar. Onlarda haklı sürekli virüslü ortamda çalışıyorlar. Valla Allah sonumuzu hayır etsin.
Onlarada cok gecmis olsun canim benim kas agrilari insani mahvediyor uyuyamiyor insan ilacla geciyor geri basliyor
Bende de kas agrisi ates tat koku kaybi var yine cok agir gecirmedik Allaha şükür 🤲
Kardesimin eside cok agir gecirdi Ambulanla hastaneye goturduler duzeldi cok şükür
Bugun 6. Gunum
Kardesimde 6. Gunde kotulesiyor insan diyor onun eside 6. Gunde kötüleşmiş insallah tamamen atlatiriz

Eltimin annesi babası dün hastaneydeydi korona olmuşlar bugün pozitif olduklarını öğrendik adam KOAH hastası ciğerleri enfeksiyon sarmış😔
Gecmis olsun Allah sifa versin canim 💞

Bn ibo içmiştim, hala yasiyorum 😂😂😂

Back