Tatlım ben senin fazla eksi gelmenden çok istikrarlı bir düşüş yaşamanı istiyorum. Dikkat edince verdiğini de biliyorum. Arada bir artı gelince her şeyden vazgeciyorsun ne desek dinlemiyorsun. Sonra laviş kayboluyor.Geçen cuma 74.85
Bugün 73.3
-1550 ama wc yok kabızlık var yoksa daha iyi bekliyordum üzgünüm
Elhan
@pastelfit
Teşekkür ler ödül olarak iki küçük pugaöa ve bir danıt yedimHarikasın tebrik ederim canım
Hayırlı olsun tatlışım hala sudan sebep şeylerle uğraşıyorsunGünaydııın hanımlar kilomla yüzleştim geldim burdayııım
62.00 kilomla başlıyorummşuraları bi temizleyelim çok yağlandı
68 canm . 60 çok iyi olur bende ama zayiflamisken tam gitsin istiyorumHarikasın tebrikler halecim
Hiç sıkıntı yok gidecek nasılsa kaçarı yok devam ediyoruz çünkü.
Tebrikler harikasın
Bendede öyleydi,taki şu hindistan cevizi yağını görene kadar,uygulayınca çok faydasını gördüm .
Bşraz sabır ve azim lazım,sen başarırsın bunu inanıyorum
Boyun uzun o zaman,fazla zayıf oluncada kemikler çıkıyor cidden,ben öyleydim 34 beden bile bazen bol gelirdi.
Ayy abla çok güzel bir motivasyon verdin teşşekur ederim evet bırakamam bu defa çünkü kararlıyımTatlım ben senin fazla eksi gelmenden çok istikrarlı bir düşüş yaşamanı istiyorum. Dikkat edince verdiğini de biliyorum. Arada bir artı gelince her şeyden vazgeciyorsun ne desek dinlemiyorsun. Sonra laviş kayboluyor.
Bunları yazmak zorunda hissediyorum. İlerleyen süreçte olur da herhangi bir olumsuzluk yaşarsan lütfen yoluna devam et. Bırakma, regl olabilir, Allah korusun hastalık olabilir...Güzel bir yola girdin Rabbim devamını getirsin. Tebrikler bitanemmm.
Bak hemende şımarmışTeşekkür ler ödül olarak iki küçük pugaöa ve bir danıt yedim
Süper o zamanCok tesekkur ederim baska bir uygulama indirdim
Harikasın kaptanım tebrikler
Olur merak etme biraz zaman istiyor maalesef.68 canm . 60 çok iyi olur bende ama zayiflamisken tam gitsin istiyorum
Ohh yarasın afiyetler olsunTeşekkür ler ödül olarak iki küçük pugaöa ve bir danıt yedim
süpersin canım tebrikler
Yaaaaaaa halamı oluyoorrsunn çeeennnnKardeşimin eşi de hamiş
Sende bizden sayılırsın
Ellerine sağlık canım
Oyle yapıyorumm ablaa bakalım kac kiloyla gelecem buralaraSen tadını çıkar, unutma sağlıklı şeyleri hayatına ekle
Teşekkürler canimsüpersin canım tebrikler
Sağlıkla kucağına alsın hayırlı olsunKardeşimin eşi de hamiş
Sende bizden sayılırsın
Ellerine sağlık canım
Teşekkür ederimSüper o zamanrica ederim ne demek .
Harikasın kaptanım tebrikler
Olur merak etme biraz zaman istiyor maalesef.
Samsung da health var canim yoksa play storedan indirebilirsin. Ben de saat varKizlar siz adimlari nerden sayiyosunuz telefondan mi? Benim telefon samsung bir programi falan mi var? Ben de bugun baslicam da
Haftada beş yüz gram gitseAyy abla çok güzel bir motivasyon verdin teşşekur ederim evet bırakamam bu defa çünkü kararlıyımhedefim henüz belli degil onada zayıflaynaa kadar karar veririm ama ben hep 3 ay 74 de kaldım hiç inemedim ve çıkmadım yani diyet yapmasam bile kalırdı öyle ama sağlıgım için diyet şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?