- 20 Mart 2008
- 141.540
- 213.022
- 1.423
- 60
Vallahi 45 idim,doğuma girerken 60 ile gittim.45 kilo mu
Cok iyi vermissiniz
Boyunuz kaç acaba
Kendini zorla bence yoksa ele geçirir bizi emin ol.İlk zamanlar iyidi ama şimdi duygusal yeme ayaklarım var ve psikolojik olarak da hazır değilim sanki
Canım benim bi kaç gün yapıp bırakıyorum sporu sadecee düzenli yuruyusum var onuda vücut alıştı yeterli gelmiyor beslenme yine fazla değil de spor artırmak gerekiyor
MaşaAllah, devamı gelsin inşaAllahGünaydın
Cuma 78.9
Bugün 77.6
Fark -1.3
Tebrikler canim dedim sana bur kere erimeye başladın devamGünaydın
Cuma 78.9
Bugün 77.6
Fark -1.3
İyi seyirler, ben Türk dizilerine bakıyorumThe forest canım. Bulanikflix dereklam olmasin
Çok güzel bir tartı sonucu papatyacim.Elhan
02 Ocak 74.6 itibariyle başladım
72.85 geldı bugun
Vee regl oldum
Bidahaki haftalarda daha güzel kayıplar görmek dileğimle
Maşşalah aynı kilodayız bakalım ben den ne kadar gitmiş
Behzat Ç ciyim ben deİyi seyirler, ben Türk dizilerine bakıyorum
Ne.mutlu sana azimli hatun 40 li yaslarda 70lerden 53 e dusmustum yıllarca korudum kilomu ama menopoz sonrası 66 ya kadar çıkıp kurtalamadim hala evet kendimi zorlucam artık yapacak bir şey yok istemiyorum bu kiloları benVallahi 45 idim,doğuma girerken 60 ile gittim.
Çok inat ettim verecem diye,başlamasaydım alırdım gene,çabuk alıyorum birde kiloyu.
Boyum uzun değil,minyonum bende 1.61 boy.
Kendini zorla bence yoksa ele geçirir bizi emin ol.
Canım Dombilimgünaydın herkese bol eksili duların kabul oldugu bir cuma diliyorum
geçen hafta 66,4
bugun 65,1
fark 1,3
Elhan
Eki Görüntüle 3363895
Ooo ben oralara gelsem kemikten ibaret olurum . Maşallah citirmissin ama ben 58olmak istiyorum boyuma göre çok iyi oluyor hatta biraz da zayıf oluyorum ama olsun .Şu anda 52.5 geliyorum.
Teşekkür ederim canım Elhanım sevgili öncümüzTebrikler Leylacim.Çıpçıtırım .
olmak istediğim kilo keşşşşşke benim olsaŞu anda 52.5 geliyorum.
Samsung'da kendi programı var zaten,samsung healt diye.Kizlar siz adimlari nerden sayiyosunuz telefondan mi? Benim telefon samsung bir programi falan mi var? Ben de bugun baslicam da
Çok çok iyi tebrik ederim canım
HarikasınGünaydın
Cuma 78.9
Bugün 77.6
Fark -1.3
Sen bilirsin ama keşke gitmesen. 6lari görmüşken bırakma bence. O artıların devamı gelir diye korkuyorumEki Görüntüle 3363861
Elhan artılarim gitmiyor yoğunumda zaten girecek vakitte zor buluyorum canım beni izne çıkartırmısın lütfen
Geçen cum 69.7
Bu cuma : 70.9
Fark: +1.2
Çok iyi sonuç canım tebrik ederim
YAaa süper. Şu sayının güzelliğine bak. Tebrik ederim sonuna kadar hak ettin
Harika tebrik ederimGünaydın ben ŞOK 2 gün önce 77dim bu motivasyonla iyi giderim limonlu suyumu içtim bol eksili günlerimiz olsun
3 günde 1.75Elhan
02 Ocak 74.6 itibariyle başladım
72.85 geldı bugun
Vee regl oldum
Bidahaki haftalarda daha güzel kayıplar görmek dileğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?