Yazın haber et kaptanım biz gelicez amcalarda orada kalacak yerim de varBizim köy var oraya gidek hep beraber ama cok soguk simdi
Birsey yetismez soğuktan
Burda yazmissin canimAblam regl olmustum yeni bitti onun etkisi de var bir de dün akşamda bulgur vs yedim iyice doyurdum karnımı bu kadar oldu
Sagolun canlarım
cidden haaaaBrokolinin 1 demeti 15 tl karnabaharin tanesi 20 tl idi biz eniyisi köye dönüş yapıp bağ bahçe işine girelim abla valla köşeyi döneriz
Bizim burada gidebilcegim cumartesi pazarı var biraz lüks maalesef tam lüksleri çok fena pahalı avrupa yakasında özellikleGel bak pazartesi günü en büyük pazar oluyor
Geri kalan da mahale mahallegenelde ben pazartesi günü alırım
Tamam canım bizim koy 1 saat mesafede zatenYazın haber et kaptanım biz gelicez amcalarda orada kalacak yerim de var
Bulayim mi ablaben takvim tutmuyordum da hep hatırlıyordum, 2 gündür düşünüyorum düşünüyorum ayın kaçındaydı geçen ay diye, yok anacım hatırlamıyorum , geçen de kocanın arkasından söylendim durdum temassız kartı bana ver demiştim diye adam gözümün önün de oturma odasın daki ahsap kutuya koymuş ama ben hiç hatırlamıyorum silinmiş gitmiş:))
Helal olsun sana kaptanımBurda yazmissin canim
Dolari bu hale getirenler utansinYahtın bizi imamoğlu yahhhhhhtınnnnnn güvenmiştik oysa ki
Bizim burda kıvırcık 3 buçuk 4 liraİstanbul dahada pahalıdır heralde
İstanbul türkiyenin en kalabalık ili normal yaniBizim burada gidebilcegim cumartesi pazarı var biraz lüks maalesef tam lüksleri çok fena pahalı avrupa yakasında özellikle
Nickimi son regl bulucu diye degistircemHelal olsun sana kaptanım
Çocukken çok toplardık fasulye samsuna gidince 15 kuzen çoluk çocuk yaşlar yakın domates tarlasına girer tikanana kadar domates yerdik sonra da heryerimiz kaşınırdıTamam canım bizim koy 1 saat mesafede zaten
Yazın hersey yetisiyor bol bol kislik hazirlariz :)
Fasulye toplamaya ,dilmeye yardimci ariyorum
İstanbulda herşey çok güzel. Hava biraz kirli... Trafik çok bereketli hergun yeni insanlarla tanışıp sohbet ediyoruz (kavga kıyamet). Kafamızı kaldırınca gökyüzünü göremiyoruz her yer muhteşem güzel apartmanlar... (ağaçlari bilmiyor çocuklar) insanlar karşılaşınca birbirinin suratına bakmıyor rahatsız etmemek için. ( Kimsenin gülümsemeye gücü yok )Istanbul bu hersey çok guzel olacakti hani
Sustum abla konuşursak cümlemiz ban yeriz sadece şunu söyleyeyim avrupa bizi kıskanıyoreeeeDolari bu hale getirenler utansin
Ama hangi yüzle utanacaklar
Sen yönet kiz valla bak istanbula gelip oy vercemİstanbulda herşey çok güzel. Hava biraz kirli... Trafik çok bereketli hergun yeni insanlarla tanışıp sohbet ediyoruz (kavga kıyamet). Kafamızı kaldırınca gökyüzünü göremiyoruz her yer muhteşem güzel apartmanlar... (ağaçlari bilmiyor çocuklar) insanlar karşılaşınca birbirinin suratına bakmıyor rahatsız etmemek için. ( Kimsenin gülümsemeye gücü yok )
Herşey çok güzel. İyiyiz biz.
Heee çatlıyorlar.Sustum abla konuşursak cümlemiz ban yeriz sadece şunu söyleyeyim avrupa bizi kıskanıyoreeee
Kimisinde tat koku hemen gelmiyormuş cnmBiraz daha iyiyim ablacim kas agrilari baya azaldi tat ve koku alamiyorum biraz mide bulantisi var
Heee heeeSustum abla konuşursak cümlemiz ban yeriz sadece şunu söyleyeyim avrupa bizi kıskanıyoreeee
Almanya nasılDolari bu hale getirenler utansin
Ama hangi yüzle utanacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?