Sagol canim benim inşallahKıyamam ya insaAllah biran önce düzelirsin ağzının tadı tuzu yerine gelir
Süt hariç diğerlerinde sıkıntım yok ablaEğer süt ürünleri hassasiyetin yoksa abartmadan yiyebilirsin cnm
Ablam gelmiş günaydın ❤❤
Evet aydınlandım resmenVücudun için bisey daha öğrenmiş oldun
Aynen abla öğrenmiş oldum öyle yapacağımsenin de laktozu miden parçalayamıyor içersen laktozsuz süt dene gülüm
Evet mantıklı kaptanım yoğurt için dikkat etmemistim laktozsuz olduğunu bilmiyordum onu da araştırayımIslem goruyor canim onlar mayalama felan derken laktozun etkisi ortadan kalkiyor olabilir
O kadar uzun zaman olmus ki okulda peynir yapmistik ama hic hatırlamıyorum
Ama yogurdun da laktozsuz olanini cikardilar
Gunaydin ablacim ❤
Orası neresi beni de gideyim sudan ucuz yahuDün mahalle pazarda öyleydi hele mandalina 2 liraya düşmüş annem istedi aldım
Baya baya ucuzladı burdada
İstanbula yakınsın gel burda hergün pazar var mahale mahalleSüt hariç diğerlerinde sıkıntım yok abla
Ablam gelmiş günaydın ❤❤
Evet aydınlandım resmen
Aynen abla öğrenmiş oldum öyle yapacağım
Evet mantıklı kaptanım yoğurt için dikkat etmemistim laktozsuz olduğunu bilmiyordum onu da araştırayım
Orası neresi beni de gideyim sudan ucuz yahu
Benim halen gelen giden yok karnım desiliyor gibi hissediyorum ama daha var galiba zamanı hiç te takvim tutmuyorum ki günümü tutturayimkarnım ağrıyor anlaşılan bu hafta topiğin malum dönemiydi ya çoğunluk ben de katılıcam o çoğunluğa
Ne zaman oldugunu yazmismiydin buraya bulayim hemenBenim halen gelen giden yok karnım desiliyor gibi hissediyorum ama daha var galiba zamanı hiç te takvim tutmuyorum ki günümü tutturayim
Aç kollarını ben geliyorum migiiiiiİstanbula yakınsın gel burda hergün pazar var mahale mahalle
Kaptanım ben reglden sonra katıldım ya bulamazsınNe zaman oldugunu yazmismiydin buraya bulayim hemen
8 ekimde regl bitti yazmissinKaptanım ben reglden sonra katıldım ya bulamazsın
Yahtın bizi imamoğlu yahhhhhhtınnnnnn güvenmiştik oysa ki
Eee ya satamazsan abla elinde kalir batarsinen son konya da kıvırcık marul 7 liraydı oğlanı ikna edersem yollayıp aldırıcam bakalım kaç tl olmuş , keşke toplaşıp fiyatı 3-4 lirayken bir kamyon kıvırcık v.s. alsaydık şimdi satardık bitcoint te para yatıranlardan daha çok kazanırdıkk
aboooovv bir de tarladan anlaşıp ucuza karnıbahar almış olsaydık 1 kamyonn allahhhhhhh
ben takvim tutmuyordum da hep hatırlıyordum, 2 gündür düşünüyorum düşünüyorum ayın kaçındaydı geçen ay diye, yok anacım hatırlamıyorum , geçen de kocanın arkasından söylendim durdum temassız kartı bana ver demiştim diye adam gözümün önün de oturma odasın daki ahsap kutuya koymuş ama ben hiç hatırlamıyorum silinmiş gitmiş:))Benim halen gelen giden yok karnım desiliyor gibi hissediyorum ama daha var galiba zamanı hiç te takvim tutmuyorum ki günümü tutturayim
Brokolinin 1 demeti 15 tl karnabaharin tanesi 20 tl idi biz eniyisi köye dönüş yapıp bağ bahçe işine girelim abla valla köşeyi dönerizen son konya da kıvırcık marul 7 liraydı oğlanı ikna edersem yollayıp aldırıcam bakalım kaç tl olmuş , keşke toplaşıp fiyatı 3-4 lirayken bir kamyon kıvırcık v.s. alsaydık şimdi satardık bitcoint te para yatıranlardan daha çok kazanırdıkk
aboooovv bir de tarladan anlaşıp ucuza karnıbahar almış olsaydık 1 kamyonn allahhhhhhh
hiç de bile piyasa da 7 liraysa biz 50 kuruş altına verirdik her şekil de satardık kız :)))Eee ya satamazsan abla elinde kalir batarsin
Ciddi misin kaptanım ben bile yazdigimi unutmusum8 ekimde regl bitti yazmissin
Bizim köy var oraya gidek hep beraber ama cok soguk simdiBrokolinin 1 demeti 15 tl karnabaharin tanesi 20 tl idi biz eniyisi köye dönüş yapıp bağ bahçe işine girelim abla valla köşeyi döneriz
Dur bekle alintini atayim:)Ciddi misin kaptanım ben bile yazdigimi unutmusumo zaman ayın 1 ine daha çok varrr
Gel bak pazartesi günü en büyük pazar oluyorAç kollarını ben geliyorum migiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?