Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eğer süt ürünleri hassasiyetin yoksa abartmadan yiyebilirsin cnm
Süt hariç diğerlerinde sıkıntım yok abla
Ablam gelmiş günaydın ❤❤
Vücudun için bisey daha öğrenmiş oldun
Evet aydınlandım resmen
senin de laktozu miden parçalayamıyor içersen laktozsuz süt dene gülüm
Aynen abla öğrenmiş oldum öyle yapacağım
Islem goruyor canim onlar mayalama felan derken laktozun etkisi ortadan kalkiyor olabilir

O kadar uzun zaman olmus ki okulda peynir yapmistik ama hic hatırlamıyorum

Ama yogurdun da laktozsuz olanini cikardilar

Gunaydin ablacim ❤
Evet mantıklı kaptanım yoğurt için dikkat etmemistim laktozsuz olduğunu bilmiyordum onu da araştırayım
Dün mahalle pazarda öyleydi hele mandalina 2 liraya düşmüş annem istedi aldım
Baya baya ucuzladı burdada
Orası neresi beni de gideyim sudan ucuz yahu

İstanbula yakınsın gel burda hergün pazar var mahale mahalle

en son konya da kıvırcık marul 7 liraydı oğlanı ikna edersem yollayıp aldırıcam bakalım kaç tl olmuş , keşke toplaşıp fiyatı 3-4 lirayken bir kamyon kıvırcık v.s. alsaydık şimdi satardık bitcoint te para yatıranlardan daha çok kazanırdıkk
aboooovv bir de tarladan anlaşıp ucuza karnıbahar almış olsaydık 1 kamyonn allahhhhhhh

Eee ya satamazsan abla elinde kalir batarsin

Benim halen gelen giden yok karnım desiliyor gibi hissediyorum ama daha var galiba zamanı hiç te takvim tutmuyorum ki günümü tutturayim
ben takvim tutmuyordum da hep hatırlıyordum, 2 gündür düşünüyorum düşünüyorum ayın kaçındaydı geçen ay diye, yok anacım hatırlamıyorum , geçen de kocanın arkasından söylendim durdum temassız kartı bana ver demiştim diye adam gözümün önün de oturma odasın daki ahsap kutuya koymuş ama ben hiç hatırlamıyorum silinmiş gitmiş:))

Brokolinin 1 demeti 15 tl karnabaharin tanesi 20 tl idi biz eniyisi köye dönüş yapıp bağ bahçe işine girelim abla valla köşeyi döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…