- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Canım bu hafta menülerin çok iyiydi . Bu gün de baya sıkı tutmuşsun ve böyle devam edersen, çok kısa sürede artılarının tamamı gidecek ve 69lar geri gelecek.Jasmine yazmıştım canım. Ama farketmez. Karın ağrısı eklem ağrısı ateş. Bizde dört yaşında konuldu teşhis ama dört yaşına kadar ne çekti yavrum
Ama istenilen bir menü deeeel
Sabah 10:30 - 11:00 (Hamur işi pizza dünden kalan kızartıldı)pişmanımmmm
Öğlen - BOŞ
Akşam -17:40 Levrek, çupra, midye dolma, meze çeşitleri ve 1 kadeh
Gece - BOŞ
Hanımlar, 1.66 boyunda 50 kiloyum zayıfım ama alt karın göbeğim var. Alt karın göbeğine çalışan ve bunun için menüsü olanlar mesajımı alıntılayarak yazabilir mi lütfen?
Afiyet olsun succulent.Üç kaşık kısır gayet dengeli olmuş. Menü çok güzel.
Afiyet olsun
Çok güzel bir menü.
Afiyet olsun canım
Menü ve spor şahane afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım . Eksi getireceği kesin bir menü
kusursuz bir diyet menüsü olmuş. Afiyet olsun.
Bu gün ki menü,spor,su yine şahane
Cumaya bomba bir düşüş daha geliyor yolda
Maşllah canım . Spor ,su ve menü hepsi örnek olacak bir liste olmuş . Harikasın❤
❤ şahane canım afiyet olsun
işte bu
Harika bir menü canım
Çok geçmiş olsun canım sağlık her şeyden önemli. Bitki çayı,meyve C vitamini, bal, pekmez vs. Tüketip , bol bol da dinlen ve bol su tüketmeye çalışıp biraz önce toparlan inşlh. ❤
Genetik testte çıkıyor canım. Genlerden geçen bir hastalikmis. Irsi yaniÇok geçmiş olsun.. Bildiğim kadarıyla teşhis koyulabilmesi için atak zamanında kan testi alınması gerekiyor. Diğer zamanlarda kanda çıkmıyor.
Çok şükür ki siz de erken farkedilmis ve ilaç başlanmış..
Günaydınlar olsun,biliyorum ne güzel yemekler yaptığınıHoş buldum
Hoş buldum
Ay yemek bölümü burdaymış zatensarılalım bebeğim
Hoş buldumm efendim
Hoş buldum öğretmenim inşallah aktif olacağım bakalım.
Evet çok teşekkür ederim sunumları beğendiğiniz içinhoş buldum
Yaa teşekkür ederim
İnşallah canım . Bugün kesin ve katiiii hurma günüCanım bu hafta menülerin çok iyiydi . Bu gün de baya sıkı tutmuşsun ve böyle devam edersen, çok kısa sürede artılarının tamamı gidecek ve 69lar geri gelecek.
Geçmiş olsun Rüveydacim bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim canım.Ben biraz hastayım. Toparlanamadım. Düzenli menü veremeyebilirim.Elhan ablacım blonde ambition kaptanım. Öksürük baş ağrısı boğaz ağrısı var. İnşallah atlatırım çok yoruldum.
Ne diyeceğimi bilemedim tatlım. Şu süreçte sadece dua edebilirsin. Ölüm karşısında elimiz kolumuz bağlı. Allah ailesine sabır versin .Sıkıntı menüler de değil canlar.
Bı tanıdığın ölecek haberi geldi. Duygusal yoksunlukçaresizlik
Bir aksilik olmadan başlayıp bitirmen ümidiyle.İnşallah canım . Bugün kesin ve katiiii hurma günü
Günaydın Sibelim.Günaydın herkese. Uykulu uykulu yine dolanıyorum ortalıkta.
Çocuğuna acil şifalar dilerim.Çok geçmiş olsun. Benim de oğlumun karaciğerlerinde bir rahatsızlık var. 1 yıldır teşhis konulamıyor. Şu an sadece semptomları tedavi ediyoruz. Zor bir süreç. Umarım bir an önce teşhis alır tedaviye başlarsınız. Allah dermansız dert vermesin diyorum hep hastanelere giderken. çok kötü hastalıklar var. Çölyak evet zor bir süreç çocuk için zor. Kaç yaşında bilmiyorum ama yememesi gereken gıdaları anlatması zor. Ama şükür dermansız bir dert değil.
Günaydın Kankişim.Günaydın kızlar musmutlu bir gün dilerim hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?