- 18 Mart 2018
- 30.564
- 121.541
- 598
- 35
Kolaylıklar dilerimharika çok güzel ama gün bana uymuyor evde oluyorum perşembeden pazara evde oruç zor oluyor bende pazar akşam başlayıp perşembe sabah bitiricem inşallah hadi hayırlısı olsun inşallah bende haftada 1 olmasada 2 haftada 1 şeklinde inşallah bi hafta 36-40 saat 2. hafta 72 saat gibi bide ben kahsesiz duramıyorum çay aramıyoruma ama kahvesiz açlık baş agrısı daha çok oluyor psikolojik belki ama
Bizimki 9 aylık olacak daha diş çıkarmadıOyyy allah yardımcın olsun ablaa bende diyorum benim kız niye ağlıyo sürekli altta 2 disi daha geliyo gözüktü
Teşekkür ederimO torunu koklar koklar öperim.İyi gezmeler alışverişler bitanem
Kolaylıkla çıksın inşaAllah canımOoo süperrr vallahaa heee
Bende aynı ağrım var yürüyemiyorum ağrıdan
Kızımda ağlaktı 1 saattir sakinlestiremedim meğersem dişi geliyo 2 diş gözüktü patlamaya yer arıyo
Çok teşekkür ederimOyyy gezom süpersin emeklerinin karşılığı tebrik ederim süpersin
Az önce girdim eve bende yoksa gelirdim seninle
Ahhh çok doğru ama gitmiyor iste7/24 evde her daim yanımda offf
Ayyy benimki de öyle diyorum jandarma başımdan eksik.olmuyor
Aaa abla hiçmi 1 tane bilemi çıkmadı 1 yaşa kadar normal sayılıyor abla canını sıkmaBizimki 9 aylık olacak daha diş çıkarmadı
Selamlar sevgiler uçan süpürge.Bildirimi görünce selam vermek istedimkolaylıklar diliyorum
Hoşgeldin canımBir tavsiyen var mı acaba? Spor yapıyorum (yeni ve alt karnım var) fakat menü konusu hakkında 0 bilgiyim
Hoşgeldin canımMerhabalar hanımlar yeni katılımcı katilabiliyormu nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
Gitti gül gibi fezoHoşbuldum
Hoşgeldin canımSelam arkadaşlar bildirim geldi. Size katilabilir miyim?
Bende oğlanları darlıyorumGidip çocuklarin başina ekşiyesim var
Torun istiyorum toruuuun
Önce iyi huylu iki gelin lazım ama
Afiyet olsun papatyaElhan
Ben taze emziren bir anneyim. Emzirmeyle birlikte paketlı gıda tatlı açlıkla bırlıkte ekmek , işlere yetişememekle birlikte fast food tüketimimiz arttı. Öncelikli hedefim çok katı olmadan paketlı abur cuburlar ve tatlı ekmek kesmek diyorum olmazsa mın indirmek , spor henüz yapamasamda akşama kadar iki cocukla full haraketim.
Şimdilik bugun yiyebildiklerim diyim cunku bazen yemek yemeye de vakıt bulamıyorum
Öğlen 12 civarı
Yulaf lapası kuru meyvelerle birlikte
Akşam 7.30
1 kase çorba
1 tabak patates yemeği
Salata yoğurt
Yarım dilim ekmek
Saat geç oluyor evet ama bırde kuruyemıs atıştırırım gun sonu
Su ise 1.5 lt olmustur
Benim kız 3018 oldu 27 aralikta taze 18 lik oglan : ))
Olsa anlatırlar kuzum.Bencede ekşi hemen,gelin adayı vardır kesin anlatırlarmı sana öyle.
İnşallah canım yaaa.Afiyet olsun bademim.Güzel menüler seni çıtırlıga taşıyacak hep bunu hayal et.
Çok teşekkür ederimSelamlar sevgiler uçan süpürge.Teşekkür ederiz. Kolaylıklar, güzellikler seninle de olsun. Kilo sorunu olmasa da her zaman buyrun gelin.
Hoşgeldin canımBana da bildirim geldi acaba sizleri görüp gaza gelirsem kilo verebilir miyim ki?benim bir köpegim vardi sagolsun günde 2 3 saat gezdirirdim onu gezdirirken kilo veriyordum herkese 1 köpek sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?