Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
harika çok güzel ama gün bana uymuyor evde oluyorum perşembeden pazara evde oruç zor oluyor bende pazar akşam başlayıp perşembe sabah bitiricem inşallah hadi hayırlısı olsun inşallah bende haftada 1 olmasada 2 haftada 1 şeklinde inşallah bi hafta 36-40 saat 2. hafta 72 saat gibi bide ben kahsesiz duramıyorum çay aramıyoruma ama kahvesiz açlık baş agrısı daha çok oluyor psikolojik belki ama
Elhan Ben taze emziren bir anneyim. Emzirmeyle birlikte paketlı gıda tatlı açlıkla bırlıkte ekmek , işlere yetişememekle birlikte fast food tüketimimiz arttı. Öncelikli hedefim çok katı olmadan paketlı abur cuburlar ve tatlı ekmek kesmek diyorum olmazsa mın indirmek , spor henüz yapamasamda akşama kadar iki cocukla full haraketim. Şimdilik bugun yiyebildiklerim diyim cunku bazen yemek yemeye de vakıt bulamıyorum Öğlen 12 civarı Yulaf lapası kuru meyvelerle birlikte Akşam 7.30 1 kase çorba 1 tabak patates yemeği Salata yoğurt Yarım dilim ekmek
Saat geç oluyor evet ama bırde kuruyemıs atıştırırım gun sonu Su ise 1.5 lt olmustur
Afiyet olsun papatya Ne güzel bir menü karbonhidrat oranı az, kaçamak hiç yok. Bir porsiyon meyve de dahil edebilirsin kış mevsimi . Sütünün bağışıklığı için. Evet suyu iki bardak daha artırabiliriz.
Olsa anlatırlar kuzum. Daha önce anlatmışlardı. Çeçen bir gelin adayım vardı yeşil gözlü. Anlaşamayip ayrılmıştı büyük oğlan. Aklıma geldikçe üzülürüm. Bahtlari açık olsun. Dua ediyorum iyi insanlara denk gelsinler diye.
Bana da bildirim geldi acaba sizleri görüp gaza gelirsem kilo verebilir miyim ki? benim bir köpegim vardi sagolsun günde 2 3 saat gezdirirdim onu gezdirirken kilo veriyordum herkese 1 köpek sart