Ben atmıştım kilomu ama eklemeyi mi unuttumSevgili Masterfit Üyeleri,
Bugün bildirimlerinizi saat 13.00'e kadar fotoğrafli tarih ve nick belirterek paylaşmanızı rica ederim.
Geçen Cuma:
Bugün:
Fark:
Kaptan etiketi
Tartı gorseliniz
Biçiminde yaparsanız sevinirim
Masterfit Yarışması 97. Etap 22.12 29.12 Fark Yüzde Kırmızı Takım Busra196 KAPTAN 75.4 @fesang 69.5 gezegenfeza 75.7 @muhendishanim98 56.85 Beth18 63.1 @blonde ambition 71.7 Ellssa TRANSFER 73.2 @Tesnim1903 73.7 @menekse_kokusu 63.9 @Limoni026 60.5 @suspushanimcim 68.7 @minerva1988 65.5 @Safransari 59.2 ARİTMETİK ORTALAMA Mavi Takim @SIFIR MOD KAPTAN 75.3 Elhan 69.9 @Cordelia 85.05 pastelfit 61.2 @60kiloyum 89.5 @Leyl35 58.5 Jasminium84 60.45 @Mthn83 TRANSFER 78.3 @Meryem1306 88.3 @badem000 72.8 @Ruveyda- 59.9 @s i d e l y a 68.35 ARİTMETİK ORTALAMA HAZIRLIK BÖLÜMÜ Margaret Hale 75.35 @Tutku44 84.0 @Aomine Daiki 67.8 @Nergis 35 66.0 @Lavinia_98 74.45 @Elagozlu .62.2 aysenurt3991 82.0 @serap911 82.3. @Ceeeeeeeeeeee 69.55 @kayipdunya sibel_84
Dün gece paylaşmam gereken tabloydu kuzum...daha kiloları yazmadım. Geçen cumanın bildirimleri onlar. İçin rahat olsun.Ben atmıştım kilomu ama eklemeyi mi unuttum
Tamam canımCanım adım ve menü yazarım ama yarışta olmak istemiyorum bu hafta, stres bindi çok fena.Elhan sayfadan ayrılmıyorum canım her gün her gün menü ve adım bildirimi yapacağım ki kopmayayım.
Çok teşekkür ederim bitanem70lere dönmediğin için mutluyum. Buralar zor kilolar . Harikasın canım
Senin gerçek kilon değil kuzum. Regl dönemi hep böyle sonuçlar geliyor. Birden gidecek inanıyorum.Gunaydin
Ben öyle bir şok yasadim ki tarti fotosu cekmeyi unutmusum
Sogukalginligi devam edip ustune reglime 4 gun kalmış ödemi bu diyip moralimi bozmadan devam edecegim
Mavi takımım üzgünüm ama kilom
60.8 çıktıElhan @SIFIR MOD
Gecen hafta 59.0
Bu hafta 60.8
Fark +1.8
Dolunay kizlarimi fena vurduMerhaba hanımlar
Geçen cuma 61.2
Bu cuma 61.7
Fark +500
% 0,82 artış
Ay inşallah artık 60lardan kurtulmak istiyorum kaptanimYoo sevinmelisin canım. Kilo verip sarkmaktansa tarida kayıp yasamayip goruntumun düzelmesini her zaman tercih ederim. Üstelik 62 yi yokluyorsun yani haftaya guzel eksi gelecek
Hadi inşallah çabucak verirsin kaptanım sana inaniyorumBenimde bağcıklı kotum var diyete başlamadan ipini o kiloma göre bağlamıştım. Aradaki farkı görmek için. 5kilo daha verdikten sonra deneyecem
Evet toparlayalım ve hemen istediğimiz kiloya inelim geçmiş olsun bu aradaYa aslinda çok üzgünüm benim tek kacamagim oglumun dogumgununde yedigim ince bir dilim pasta... Hasta oldugum icin spora ara verdim 3 gundur pasifim ilac aliyorum sogukalginligi icin,demir hapina basladim yine depolar bosalmaya baslamis bir de reglime 4 gün var. Regli ödemim 10 gün onceden başlar benim
Diyorum ya hep 59 lar cok zor bir kapı... Tekrar cikmasi kolay eksilmesi zor. Ama halledicem ödemden baska bisey olamazki sen de bu surecten cikamadin bi turlu hastlaiklar falan derken... Toparlayacagiz
Sagol teyzesi :-*Maşallah onlara annesi
Keşke senin gibi bir güzellik doğursaydimGeçen hafta: 60,45
Bugün: 61,55
Fark: +1,10
Yüzde: -1,82
Eki Görüntüle 3360269
Can kaptanlarım çok özür diliyorum, hem reglime 2-3 günüm kaldı hem WC çıkamadım hem de son 2 gündür aşırı karbonlu beslendim
Ama devam etmek istiyorum 59,00 görmeden bırakmayacağım, gıcık oldum kendime
Elhan
@SIFIR MOD
İnşallahTebrikler Aysenurcum
Ne güzel bir eksi maşallahDevamıni dilerim.
Çok teşekkür ederim devamını getirebilirim umarım ☺Maşallah çok güzel eksiniz
Sende sağol annesiAy inşallah artık 60lardan kurtulmak istiyorum kaptanim
Hadi inşallah çabucak verirsin kaptanım sana inaniyorum
Evet toparlayalım ve hemen istediğimiz kiloya inelim geçmiş olsun bu arada
Sagol teyzesi :-*
Fotoğrafimiz nerede bitanem
Acayip tatlım.Evet, kendi kurallarım vardır ama sağolsun koca tarafı acayip acaip ( Elhan hangisi doğru) kurallar koyduysada kendime yakışan kurallara uydum, aklıma, mantığıma uymayanları salladım, kardeşler arasında en ağırbaşlı benim diyebilirim
ahhhh canımmm benimm nasıl onur duydum, nasıl duygulandım teşekkür ederimKeşke senin gibi bir güzellik doğursaydimBoyle mücadeleci kızlara bayılıyorum.
ahhhh canımmm benimm nasıl onur duydum, nasıl duygulandım teşekkür ederim
ben de sana bayılıyorum dünyalar güzeli hatunum
Tmm dırAcayip tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?