- 24 Aralık 2023
- 1.449
- 8.673
- 73
Teşekkür ederimAfiyet olsun Bethim.Kek, bir dilim çikolatali ekmek yemişsin bunların muadillerini evde hazirlayabilirsin. Arada bir görüyorum çünkü. Fit kek tarifi, sağlıklı ekmek üzerine fıstık ezmesi geldi şimdi aklıma. Madem diyet boyunca bunlar hayatında olsun istiyorsun o zaman bir şeyler yapmalısin canım. Ben olsam istediğim kiloya ulaşana kadar beni hedeften saptiracak şeyleri bir kağıda yazar dolaba asardim. Undan yapilan her şey şeker ,makarna , abur cubur, kızartma gibi ....
Afiyet olsun canımGayet güzel bir menü.
Afiyet olsun menun çok güzel.
Afiyet olsun fezocum. Her şey çok güzel.
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Her iki menü de çok güzel afiyet olsun canım
Menün çok güzel canım afiyet olsun.
evet aynen öyle çok pis ve zararlı. hatta tahminimizden daha çokMikroskopun noodleyi incelenmesinden sonra yemeye soğudumyoksa yiyordum acayip bakteri dolu makarna hazir almayi bile korkar oldum mikroskop izledim youtubedem
3 aylık şekerim normal canım. Doygunluk dediğim mide doluluğu anlamında. Ağızda eriyen şeyler midede yer kaplamadigi için tokluk oluşturmuyor. Ama katı gıdalar öyle değil. Mideyi dolduruyorAçlık , tokluk şekeri dedikleri bir şey var ona baktirdin mı kuzuminsülin salgılanmasında bir sıkıntı var gibi.
Nutella artık hiç istemiyorum desemkız ne yicen yılbaşındahadi et yemeği, pilav, salata ve mezeler, zeytinyağlı belki, üstüne tatlı türü, meyve, çerez bile olsa bunların hepsinden belli oranda yiyebilirsin. sen galiba 1 kiloluk nutella yiyeceksin
Teşekkür ederim kaptanimAfiyet olsun menekşem. Güzel bir menü.
Ara hariç hepsi güzelMerhabalar menüm sabah 1tam bugday lavaş ile yumurtalı sandviç
Ara 1paket bisküvi
Akşam 1tavak bezelye yemeği yanında 4 5 kaşık bulgur pilavı
2.5 lt su
Spor bugün yok
Evet hep aralıklı oruç yaptım 80 leri görmüştüm Cok şükür geçti o zamanlar Aralıklı oruç bana çok iyi geldi İki öğün yedim Acıkırsam ikindi ara ogun yaptım Düşük karbonhidrat almaya çalıştım Paketli seylerden uzaklastim Canım tatli istediğinde kuru hurma incir bana iyi geldiBen de aralıklı oruç yapayım dedim ama zaten normal düzenime göre çoğu zaman 16 8 yapıyormuşum. Şimdi 18 saat açlığa geçmek istiyorum ama eşim vardiyalı çalışıyor o biraz beni zorluyor inşallah yapabilirim. Sen anladığım kadarıyla yapıyorsun. Nasıl yapıyorsun kaç öğün yapıyorsun neler yiyorsun bana anlatabilir misin biraz.
Merhaba canım, biraz kafam dağınık çok koptum sağlıklı beslenmektenminerva1988 canım nerelerdesin?
GünaydınGunaydin lar erkenciler nerede
Malesef öyle biraz dayanabilsem eve gelince az birşey yulaf lapası yapacaktım canlı çok tatlı istemişti nasıl yapacam bilmiyorum nefsime hep yenik düşüyorumAra hariç hepsi güzel1 Paket bisküvi 400 kalori ortalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?