- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- 1
- 6.445
- 158
Evet canım ya psikolojik olarak sanki bilinçaltında zayıflamak istemiyor bana öyle geldi kilo kaybetmek sanki bende başka şeyler uyandırıyor ama çözecemKilo almaya devam etme. Kendinle ne derdin var bak kızıyorum.Once kontrol altına al sonra varsın yavaş yavaş gitsin. Çabaladiginda verdigini hepimiz biliyoruz.
Evet yürüyüşe başladım bugün artık düzenli yürümeye baslicam çünkü bel fitigim arttı sanırım hareketsiz yaşam ve kilo sağlık sorunu oluşturmaya basladi16 8 yap Ben öyle başladım şimdi 18 yapıyorum genellikle açlığı Duruma göre Zorlandigim zaman spor çok iyi geliyor Yuruyus vs ne yapabilirsen
Ben de aralıklı oruç yapayım dedim ama zaten normal düzenime göre çoğu zaman 16 8 yapıyormuşum. Şimdi 18 saat açlığa geçmek istiyorum ama eşim vardiyalı çalışıyor o biraz beni zorluyor inşallah yapabilirim. Sen anladığım kadarıyla yapıyorsun. Nasıl yapıyorsun kaç öğün yapıyorsun neler yiyorsun bana anlatabilir misin biraz.16 8 yap Ben öyle başladım şimdi 18 yapıyorum genellikle açlığı Duruma göre Zorlandigim zaman spor çok iyi geliyor Yuruyus vs ne yapabilirsen
Savaşmak, mücadele etmek tatlım. Ayna formülü var bak uygula çok faydası oluyor.Evet canım ya psikolojik olarak sanki bilinçaltında zayıflamak istemiyor bana öyle geldi kilo kaybetmek sanki bende başka şeyler uyandırıyor ama çözecem
Doğru canım.Bende yeniyim canım ama anladığım kadarıyla ilk sayfadaki spor puanları var yaptığımız sporların puanı yazılıyor sanırımyanlışsa düzeltirsiniz kızlar
OyyCanım kedimi kaybettim.
Diyetle beraber hareket daha güzel eksiler getirecek ligi de etkileyecek Allah'ın izniyle.Aa şimdi gördüm acaba 1.lige etkisi varmi
Bana da lazım formülSavaşmak, mücadele etmek tatlım. Ayna formülü var bak uygula çok faydası oluyor.
Evet kuzum bulduğumda çok hastaydı iyileşti hayatımı guzellestirdi çok güzel anılarımız oldu ama bir anda veda etti. Alışmak zorundayım.Oyyçok üzüldüm ablam ya. Nerelerden getirdin sen onu ama ömrü bu kadarmış ne diyelim
Canım ayıptır söylemesi iç camasirlarimizla aynada vücudumuzun her noktasını inceliyoruz.Birkac saniyeyle bırakma ama.Bana da lazım formülzira çok zorlanıyorum keşke hiç bırakmasaydim diyorum. Ne güzel alışmış düzenimi oturtmuştum
Çok mantıklı bilinçaltımıza güzel bedenimizi kodluyoruz o zamanCanım ayıptır söylemesi iç camasirlarimizla aynada vücudumuzun her noktasını inceliyoruz.Birkac saniyeyle bırakma ama.Ben bu fiziği istemiyorum onu hak ettiği güzelliğe kavuşturacağım deyip niyetimizi alıyoruz.
Sen boza mısın?Selam kızlar, ben de katılmak istiyorum.
Ay benim de hiç aklıma gelmezBir mezarimiz bile yokYanlış mı okudum diye defalarca baktım yok mezar almış arkadaş ablam ne diyeceğimi bilemedim. Hiç aklıma gelmemişti.
Vallahi takdir ettim seni hiç ölmeyecek gibi diyet yapıyorsun, Yarın olecek gibi mesajını şimdiden alıyorsun.Bu ara modum çok düşük çok kolay yoldan çıkıyorum. Diyetisyen işini eşime danismadim randevu aldım ama.
Dünya hali ne olur ne olmaz mezarlarimizi aldık. Haliyle ödemesi çıkıyor. Dünyada sırf dünyalık çalışmamak gerek.
Evet doğruBende yeniyim canım ama anladığım kadarıyla ilk sayfadaki spor puanları var yaptığımız sporların puanı yazılıyor sanırımyanlışsa düzeltirsiniz kızlar
Olacak inşaAllah canım Rabbim büyüktürBekliyorum cnm iyi bir Dr bulduk çok şükür umudumu ona bağlıyorum 4 ocak için gün verdiler 2024 ün ilk güzel ve çaresi var haberini alacağım gün olması için dua ediyorum. Umudumu yüksek tutuyorum rabbim büyük ona sığınıyorum
Belli bir sene geçmesi gerekiyor onun için, bir yakınımız öyle defnedildi, o zaman öğrenmiştikEnfes görünüyor sağlıklı mutlu yaşları olsun oglusunun canım
Aslında çok mantıklı yada üst üste gömülmek de iyi oluyor kaynanam ve gorumcem öyle oldu çok iyi annemde babamın üstüne vasiyet etti
Evet canın 5 sene geçmesi gerekiyorBelli bir sene geçmesi gerekiyor onun için, bir yakınımız öyle defnedildi, o zaman öğrenmiştik
Çok geçmiş olsun benim bebeğimde günlerdir böyle. Bugün biraz daha iyi sayılır ama hala bir şey yemiyor. Anne sütü ve su içmek istiyor sadece. Torununuz nasıl oldu?Günaydınlar hanımlar torun hasta bizdede dün hastanede kaldı kusması geçmedi hala ne yese çıkartıyor salgın var resmen.
Kızımda yok yurt dışında iş için gitti cumartesi sabah gelecek oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?