Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam Günlük kaç adım atmak gerekiyor acaba ben bilmiyorum ona göre ayarlayayım kendimi
Günlük elinden geldiği kadar atabilirsen iyi canım. Adımlarımızı menü ile birlikte tarihini belirterek Cordelia kaptanimizi da etiketleyerek paylaşman yeterli.Bir de akıllı saatin varsa ekran görüntüsünü paylaş. Yaptığın baska egzersiz varsa onu da ekle.

Çok üzgünüm inşallah kediniz bir an önce iyileşir

Tamamdır teşekkürler

Aaa yeni gördüm ameliyattan kaynaklı bir komplikasyon acaba Rabbim safi ismiyle şifa versin
Klinik onu kabul etmiyor bizdeyken saglikliydi diyor bir gecede mi bagisikligi düştü dedim. Bir de onların tavsiye ettiği kendi sattıkları mamadan verdim. Vitaminli bir şeymiş .

Geçmiş olsun casminim. Allah şifa versin. Yavrunun tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.

Busra196 kaptanimin tartı bildirimi. Şu saate kadar mavi kaptan bildirim yapmadığı için transfer hakkını Büşra kazanmıştır. Tebrikler kaptanim. Transferini yapabilirsin. Tabloyu hazirlayamadim. Karşı takımın bildirimlerini göz önünde bulundurarak yapmanı rica edeceğim. Bu seferlik affet kuzum.

Tamam canim benim . Bir göz atıp hemen yapıyorum transferi

çok geçmiş olsun. ablacim atmişim.. görmemişsindir.
ama yine de Büşra kazandi tebrik ediyorum Busra196 :)

Oy kuzum yaa
İyi olur inşaAllah

Saol canım benim . Gözünden kaçtı demek canı çok sıkkın
Gözümden kaçmadı Büşracim. Instagramdan paylaşmis bu ancak miginin aklına gelirdi. Oraya hiç bakmadım bugün. Hem niye bakayım. Burası ciddi bir yarışma sayfası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…