Owwwww harikasın kaptanımAfiyet olsun canim . Biz de çıktık avmye eşim yiyelim bir şeyler diye başladı neyseki tuttum kendimi ben . Hayır diyebildim. Tartı korkusu da olabiliryarın pazartesi değil de salı olsaydı ne olurdu bilemiyorum kaptanıniz olarak sorumlu hissettim kendimi . Hadi övün beni az
Teşekkür ederim KaptanımGörünüyor tatlim
Güveniyorum canım . Zaten o yürüyüşle bir şey kalmamıştır bence . Ödem için kiraz sapı ,mısır püskülü, yeşil çay ne varsa elinde iç bu gece belki yansımaz bileOwwwww harikasın kaptanım
Benim de niyetim kaçamağımı pztsi sabahı yapmaktı ama kısmet olmadı üzgünüm gerçekten. Tartıya yansırsa cumaya fazlasıyla telafi ederim bana güven
Evet kiraz sapı çayım var hemen yapayımGüveniyorum canım . Zaten o yürüyüşle bir şey kalmamıştır bence . Ödem için kiraz sapı ,mısır püskülü, yeşil çay ne varsa elinde iç bu gece belki yansımaz bile
Dur ben de yapayım hemen . Sınav hazirliyorum bitene kadar demini alır . Karşılıklı içelimEvet kiraz sapı çayım var hemen yapayım
İçelim kaptanımDur ben de yapayım hemen . Sınav hazirliyorum bitene kadar demini alır . Karşılıklı içelim
Afiyet olsun . Kolay gelsin tatlımİçelim kaptanımben de yarın hazırlayacağım sınavları.
Sana da kaptanım, teşekkür ederimAfiyet olsun . Kolay gelsin tatlım
Sağol canım benim insalahh iyi sonuçlar alırımAfiyet olsun canımSınavdan başarılı sonuçlar gelir inşallah. Kizartmalar fırında bu enfes Yuruyus de mükemmel tatlım. Fotoğraf olmadığı için puan yazılmaz olsun ama bol kalori harcatmis
Ayyy ne güzel anlatmışsın bende yapayım citirt sesini duyayım nefis olur tadıTeşekkür ederimmmm
Ay cok nefis oluyor kahve yaninda mutlaka denebir de isiriyon citirt ediyo falan fistik ezmesi muz tat cümbüşü ruhen tatmin ediyor
Ben eskiden üstüne kalın tabaka halinde Nutella sürüp yerdimTeşekkür ederimmmm
Ay cok nefis oluyor kahve yaninda mutlaka denebir de isiriyon citirt ediyo falan fistik ezmesi muz tat cümbüşü ruhen tatmin ediyor
anladım canım. dolapta hazır olunca iyi oluyor. kara ekmek deyince acaba farklı bir paket ekmek mi alıyor dedim. yoksa sen kendin yapmazsın biliyorumKarabuğday ekmeği
Ekşi maya ekmek
Tam tahıllı ekmek
Bunları fırından alıp kestiriyorum buzluğa atıyorum yiyeceğim zaman çıkarıp biraz kızartıyorum canım
Yaklaşık 20 senedir troid var, ameliyat oldum lakin ödem için çok fazla sebepler ortaya çıktı, üstüne birde bu sene lenfödem eklendiUyku kalitesini düşürmemesi bakımından güzel ama sabah ödem olduğunu söyledigin için sıkıntı tatlım. Acaba niye böyle oluyor? Gerçekten merak ediyorum.
Harikasın canım daha ne kadar övelimAfiyet olsun canim . Biz de çıktık avmye eşim yiyelim bir şeyler diye başladı neyseki tuttum kendimi ben . Hayır diyebildim. Tartı korkusu da olabiliryarın pazartesi değil de salı olsaydı ne olurdu bilemiyorum kaptanıniz olarak sorumlu hissettim kendimi . Hadi övün beni az
Kolay sorular seçDur ben de yapayım hemen . Sınav hazirliyorum bitene kadar demini alır . Karşılıklı içelim
Sen de kolay sorular seçİçelim kaptanımben de yarın hazırlayacağım sınavları.
Ne sınavına girdin nergiscimSağol canım benim insalahh iyi sonuçlar alırım
Ayyy ne güzel anlatmışsın bende yapayım citirt sesini duyayım nefis olur tadı
Harikasın canım daha ne kadar övelim
Bavul hazırlayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?