Onlar sizi sevmese burada işleri ne? Antepliden çok Urfalı var şehirde sjkdkd. Urfalı linci yemem inşallahOnlar da bizi sevmiyor
Kardeş kardeş gecinelim işte n'olacak
65 diyorım ama bakacagim o kiloma daha gelmedimGez tabi kuzum . Mutlu olduğun kilo kaç ise sağlıkla gel inşallah
23 Aralık
11.00 Yulaflı , dereotlu, peynirli omlet, domates, salatalik
13.00 Kahve
17.00 Fit puding
19.00 Bir tutam fıstık , bir ceviz
İki litre su
Wilma11
Eki Görüntüle 3357224
23 Aralık Adım
9647 adım= 960 puan
Cordelia
Afiyet olsunWilma11 Elhan
23 Aralık 2023
sabah 10.30
sucuklu omlet
peynir, 5 küçük zeytin
1 tk petek bal
3 çeri domates, 1 küçük kapya biber
1 parça karabuğday ekmeği
ara 14.30
3 ceviz, 2 minnak incir pestili (saf meyve)
öğlen 15.15
1 ince lavaş içinde et döner
akşam 19.20
1 servis kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
3-4 yk yumurtalı makarna
2-3 yk ev yoğurdu
şimdi kabuk tarçın demleniyor onu içicem.
1,5 lt su
bugün öğlen biraz karışık oldu çarşıda olunca. kan şekerim çok düştü, hissettim. çok rahatsız etti. bir süredir yememiştim canım döner istedi ama lavaş ince de olsa yemeyeyim dedim. banka oturdum cevizleri ve inciri yedim. tamamdır dedim ama karnım da sanki çok acıkmıştı ve daha da orada işim vardı. ben de gidip yedim. döneri direk yeseydim en azından diğer ara öğünü yemezdim. fazla oldu ama napim yapacak birşey yok.
Üç dört kere Urfa’ya gittik ya da ilçesi olan Halfeti’ye. Hiçbirinde de orada yemek yemedik biliyor musun? Bakınıyor bakınıyor hiç temiz yer yok boşverin gidelim Antep’te yiyelim diyor. Açlıktan midemiz karnımıza yapışıyor. Tamam o zaman Nizip’te çok güzel bir yer biliyorum diyor. Nizip de Urfa’ya en yakın Antep ilçesi skdldld.hahsgahsgah niye sevmiyor Urfayı?
Tatlım kurabiyeli menü dünün müydüWilma11 Elhan
23 Aralık 2023
sabah 10.30
sucuklu omlet
peynir, 5 küçük zeytin
1 tk petek bal
3 çeri domates, 1 küçük kapya biber
1 parça karabuğday ekmeği
ara 14.30
3 ceviz, 2 minnak incir pestili (saf meyve)
öğlen 15.15
1 ince lavaş içinde et döner
akşam 19.20
1 servis kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
3-4 yk yumurtalı makarna
2-3 yk ev yoğurdu
şimdi kabuk tarçın demleniyor onu içicem.
1,5 lt su
bugün öğlen biraz karışık oldu çarşıda olunca. kan şekerim çok düştü, hissettim. çok rahatsız etti. bir süredir yememiştim canım döner istedi ama lavaş ince de olsa yemeyeyim dedim. banka oturdum cevizleri ve inciri yedim. tamamdır dedim ama karnım da sanki çok acıkmıştı ve daha da orada işim vardı. ben de gidip yedim. döneri direk yeseydim en azından diğer ara öğünü yemezdim. fazla oldu ama napim yapacak birşey yok.
Nizip antebe bağlı değil miÜç dört kere Urfa’ya gittik ya da ilçesi olan Halfeti’ye. Hiçbirinde de orada yemek yemedik biliyor musun? Bakınıyor bakınıyor hiç temiz yer yok boşverin gidelim Antep’te yiyelim diyor. Açlıktan midemiz karnımıza yapışıyor. Tamam o zaman Nizip’te çok güzel bir yer biliyorum diyor. Nizip de Urfa’ya en yakın Antep ilçesi skdldld.
Evet, Urfa’ya en yakın ilçesi. O Antep sınırına illa ki girilecek.Nizip antebe bağlı değil mi
Etmez miyimElhan ablanın menüsü süperbende bi zamanlar yapardim beni instagramdan. tabaklarima takip ediyorsun demi Elhan
Bol karbonhidratli menü diyelimTatlım kurabiyeli menü dünün müydütarihe dikkat etmedim.
Cuma günü menüsüne laf etmekle ayıp etmişim
Bugünün menüsü bana fena gelmedi. K....ci Yu.....n döneri geldi aklıma incecik lavaş deyinceAfiyet olsun. Kahvaltıya alissan ne güzel olur. Canın fazla kaçamak istemez diye düşünüyorum. Akşam makarna tercihin iyi olmamış bir yemek kaşığı olsa hadi neyse derdim.
köydeki mamaları bize getir sen yeme kuzumPazar günü bi köye gidiyorum, tüm haftanın emeği çöp oluyor abla. Şunu da bi aşabilsek…
Afiyet olsun kaptanım.Merhaba
Öncelikle yiyen içen herkese afiyet olsun
Menümü paylaşmaya geldim
Kahvaltım tabaktaki gibidir
Akşam 20:00 de kefir içtim
Istahim hiç yok yemek yemek isteğim gelmiyor
Hasta olunca sizce öyle milütfen beni mazur görün
Elhan
Spor yapamadim
2000 adım
200 pCordelia
Ama pazartesi fena adınlayacagım
Düne göre bugün iyiyim biraz
En azından bir şeyler yemişsin. Yarın sebze yemeği pişir , çorban da olsun kaptanım. Rapor bitine kadar iyiles sağlığına kavuş inşallah.Bol karbonhidratli menü diyelim
Evet iştahım yok kesildi sanirim tadim tuhaf geliyorAfiyet olsun kaptanım.Geçmiş olsun. Sadece kahvaltı mi yaptın?
Diyarbakır'a da geldin mi? Gezmise benziyorsun doğuyuAy Antep de çok güzel8 sene urfadaydım. En çok fırınlarını özledim
Afiyet olsun canim yine bomba bir eksi gelcek gibi23 Aralık cumartesi
Sabah 11.00
Çeyrek tabak sucuklu yumurta
Süzme peynir
3 ceviz
1 dilim karabuğday ekmeği
Akşam 17.00
Bir muz
Az sütlü hindiba kahvesi
Akşam 20.00
Bir lokma sade poğaça
Birkaç lokma çeçil peyniri
Su 2 litre
Yürüyüş 13230 adım
Elhan Cordelia minerva1988 Busra196
Afiyet olsun canım23 Aralık cumartesi
Sabah 11.00
Çeyrek tabak sucuklu yumurta
Süzme peynir
3 ceviz
1 dilim karabuğday ekmeği
Akşam 17.00
Bir muz
Az sütlü hindiba kahvesi
Akşam 20.00
Bir lokma sade poğaça
Birkaç lokma çeçil peyniri
Su 2 litre
Yürüyüş 13230 adım
Elhan Cordelia minerva1988 Busra196
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?