Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın hayırlı sabahlar
Akşam cenaze evindeydim. Bide halsizlik vardı gelemedim. Bu ara akşam yemeğinden sonra uyukluyorum resmen. Sekerimde bı dengesizlik var sanırım. Yada çok yoruluyorum
Günaydın kaptanim. Moral olmayınca enerji diplerde canım. Kendini iyi hissetmedigin bence. Beyin olumsuzluklari fark ettiğinde acıdan korunmak için vücudu kitlemeyi seçiyor. Hastalık , ölüm , kayıplar dengemizi bozuyor. Yaşamak zorundayız , unutmak zorundayız , devam etmek zorundayız bitanem. Salma kendini artık lütfen

Daha buradayiz hocam bir dört beş sene gecemeyiz. Büyük oğlumun okulunu yarıda bırakıp gecemeyiz. Zaten üç yıl ben tayin isteyemiyorum. Son senesinde de oğlumu yerinden oynatamam sınav senesi. Sonrasında da bakalım. Maraşta toparlanmış olur inşallah. Döneriz .
Nasıl olmuş hocam sergimiz. Sınıf içerisinde olunca küçük bir alanda yapmak zorunda kaldık.

afiyet olsun canım, güzel bir menü

evet canım şimdilik basit karbonhidratı biraz azalttım. işyeri yemeğinin de etkisi var. ama miktarlara kilomun da etkisi var. malum 90 kilo az değil. teşekkür ederim yorumun için
evet haklısın canım, işyeri yemeği olunca biraz zor oluyor, ben genelde evden getiriyorum o yüzden, getirmediğim günler çok karbonlu oluyor benim de menülerim
ama en azından yanında salata ya da yeşillik götür yemeğinin yanında yersin

canım yılbaşına kadar böyle. sonra evden götüreceğim.
bunu diyecektim, yapacakmışsın zaten

afiyet olsun canım, pilavla kısır bir arada şişkinlik yapmıştı, bugün menüne birazcık yeşillik eklemeye çalış olur mu

bugün menün gayet güzel canım afiyet olsun

afiyet olsun canım

çok güzel menü canım afiyet olsun

Gooodd morniiiiiiiiiiingggg
günaydıınn maviş çiçeğim

Canım canimmm ,. Bugün bana zayiflamissin dediler. Geniş giyiniyorum ben . Ondan farkedilmez diyordum. Cook mutlu oldumm
yaaaa süper şahane bir haber bu, mutlu ol tabii o kadar emek veriyorsun

Saol güzelim . Birilerinin fark edecek boyuta gelmesi ,müthiş motive ediyor benii.

Günaydın lar herkese hepinizi çok cok özledim doğrusu menü ve spor yazmayı gecmissayfalar çok birikmiş okuyamadım
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Canım kankim şakir nazara mı geldi geçmiş olsun canım benim dağa küçük olduğundan enfeksiyona daha açık heralde tez zamanda düzelir mama larini yer merak etme dış çekilince sıvı mama yer toplar kendini canım üzülme

Merhaba arkadaşlar dün giremedim karın ağrısı gaz şikayetlerinden kıvranıyorum.. Bi süredir lahananın bende ki etkisi üzerinde gözlemleme yapıyordum artık kesinleşti; lahana bana dokunuyor pazar akşamı fırınlanmış lahana yemiştim,pazartesi sabah şiş karınla uyandım hatta +900 çıktım sebebi bu olmalı. pazartesi öğlende yedim lahana sonrası benim için ızdırap...bugün 3. gün wc ye çıkamadım. Böyle olduğunda herhangi bir çay vs içmiyorum vücudum kendi kendine halledecektir biraz sabır sadece... şu an hiçbir şey beni mutlu edemiyor wc yolu gözlüyorum

Dün ilk ogunum ispanakli omlet,bir dilim kaşar,5 zeytindi
Bir de misafir gelmisti annem gozleme,hvauclu kek,pogaca yapmis
16:00 gibi ince bir dilim kek ve ceyrek gozleme yedim bu kadardi
Dün sabah 30 dk eliptik yaptim sadece
Bir de gunboyu 2 lt sicaga yakin ılık su ictim sindirim rahatlar belki diye

Bugün ilk ogunum icinde 2 yk yulaf ezmesi,tendelenmis elma,1 tk kakao,biraz tarçın,100 ml süt,200 ml su ile pisirdigim lapam vaf,ustunde 2 tam ceviz.

Ara öğünde kuru erik ve yarım cay bardağı çiğdem yiyecegim sindirime iyi gelirler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…