Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

öğlen o la laaaa

ama akşam güzel dengelemişsin canım afiyet olsun

afiyet olsun canım, bana göre dengeli bir menü olmuş, protein sebze karbonhidrat sadece kahvaltına da yeşillik ekleyebilirsin bence

18 Aralık
15.00 Bir yumurta ve bir ceviz
18.30 iki köfte,dört kasık pilav ve salata
20.30 eşim sufle yaptı bir kase onu yedim
Regl asermesi olarak
Jasminium84 ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
o la laaaaa sufle miiii afiyet olsun, bugün bol bol yakacağın harektliliğin olsun inşallah canım

canım afiyet olsun, menülerin genellikle çok karbonhidratlı oluyor, bu sende hem kabızlığa sebep olur hem de zor kilo vermene. sebzeyi artırıp karbonu da azaltsan daha hızlı daha kalıcı sonuçlar edinebilirsin

az dediğin spor bu mu, maşallah

afiyet olsun kuzum

afiyet olsun canım, güzel bir menü

yok aşkımm bizim ilişki dinamiğimiz farklı biraz eşimle, anlatsam roman olur

bizi pas geç o yüzden

orkutur bizi dedi. 3 aylık ortalama da üst sınırda. insülin direnci de başlamış
geçmiş olsun canım

ellerine sağlık canım

Günaydın hayırlı mutlu sabahlar olsun
Dün biraz dalgalı denizliydim kusura bakmayın. Dünkü cozutmam bugün tartıya yansımadı şükür
dün benim de kafam çok dumanlıydı, pek hoş bir gün geçirmedim dolayısıyla ve hatta ne yazık ki negatf karşılığını tartı verdi bana

ama bugün yeni bir gün sevgili kaptanım ve önümüzde 3 günümüz var, gayet de güzel işler başarabiliriz

şifa olsun kuzum yediklerin

Kalbime dokunan sözlerin gözümde hali hazırda bekleyen şelalenin akmasını engelleyemiyor abla benim için oğlum için dua edin efemi kaybetmek istemiyorum

canım Allah senin ve evladının yardımcısı olsun, evladınızı sizlere bağışlasın

çok zor anlayabiliyorum ama düzelecek, herşey yoluna girecek Allahın izniyle, hep dua edeceğim senin ve oğlun için

dünyalar güzeli Efe'n hep seninle olacak, seninle daha güçlü, seninle daha mutlu bir delikanlı olacak

istediğin zaman yaz buraya dök içini, konuşalım rahatla biraz, seviliyorsun, ve hep duamda olacaksınız

Bizler buradayız ne zaman istersen konuşarak kendini iyi hssedeceksen anlatabilirsin,evlatla sınanmak elbette zor umarım sıkıntıların biter evladınla hep mutlu olursun.

Pas dim gectim

Hoşgeldin canım

Canım ilaç içerken greyfurt yemek çok tehlikeli. İlaçların vucutta birikmesine ve ciddi etkilere sebep oluyor . Araştır istersen bak ve tüketme lütfen Allah korusun . Tek bir ilaç dahi içmiyorsak o zman greyfurt tüketebiliriz.

Ayrıca çok geçmiş olsun Elhanım. Bir kaç kişi şunlardan ders alırda kendini korur inşallah.

Aslında şöyle kuşum tıp bitirmiş Ukrayna'da sonra bir de biyoloji okumuş. İlaç sektörü sıkıntı ama her şeyi reddetmek de korkutucu. Senin deneyimin neydi

Geçmiş olsun kayipdünya bendede dönem donem oluyor dahiliye direkt kardiyolojiye yonlendiyor umarım bir şey yoktur
Evet düşük tansiyon kardiyoloji ile ilgiliymis genelde takip edecem regl dönemim bitsin baslicam takibe inşallah yoktur canım sagolasin

Herkese günaydınlar ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. cim su verdigin mandalina kabuğu tarifin boğaz yanmasına öksürüğe de iyi geliyor mu ?
Geçmiş olsun,bende öksürünce atom çayı içiyorum acayip iyi geliyor bir araştır istersen,içinde bilmem kaç tane baharat var kesme şeker gibi lohusa şerbeti gibi düşün rengini 1 kupaya sıcak su katıp 2 tane onadan atıp ılık iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…