• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• Screenshot_20211020-102232_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20211020-102232_Samsung Health.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 21
Ben herkesi çok seviyorum da kıskançlık diye birşey var. Maalesef herkes beni sevemiyor. Eltimin biri çok tatlı. Onunla bir sorunum yok. Enerjisini kime nasıl laf sokayım diye harcayan bir eltim daha var. En güzel benim. En becerikli benim. Aman neyse daraldim bahsetmek bile istemiyirum.
Aman boşver canım öyle insanlari bende sevmiyorum hep ben ben diyen insanla arkdas bile olmam bencil insan hiç sevmem🥺

Ben herkesi çok seviyorum da kıskançlık diye birşey var. Maalesef herkes beni sevemiyor. Eltimin biri çok tatlı. Onunla bir sorunum yok. Enerjisini kime nasıl laf sokayım diye harcayan bir eltim daha var. En güzel benim. En becerikli benim. Aman neyse daraldim bahsetmek bile istemiyorum.
Aman normal canim heryerde var bu çekememezlik bosver

Ayaklarına sağlık canım 🥰
Bu haftadan sonra masterfite biraz ara vericem sanırım nefsimle çok zor baş ediyorum:mad:
Bende aynı şeyi düşündüm 🥲 ama sonuçta yarış var diye zor da olsa kendine engel oluyorsun ama yarıştan çıkarsan engel olmayacaksın ve bütün öavan boşa gidecek :KK20:
Kızlar sonunda evime geçtim kaynanamlarda baya karbonhidrat agorlıklı besledim. Bu hafta itibari ile daha düzgün şeylerle enümü olusturacam
Menüm
Sabah
Közlenmiş biber
patlıcan, domates
Köy peyniri
Yoğurt
Çay köy 3kmeğinden (taplama) çeyrek
Çay

Öğlen
8,9kaşık pilav
1 kase cacık

Akşam 2 kase M. Çorbası
1 kase salata
Çay
Afiyet olsun canım 🥰

Tamam seni mi kıracağım gidip yatayım zaten başım ağrıyor 🤕
Geçmiş olsun canım 😔
Kaptancigim 8ooo adımımı attım bile benim görev tamamdır:KK66:
Vaaoooovvvv süpersin canım 👏🏻👏🏻👏🏻😘
@Gulumse24 koş kız begenmedigin sunumla :sampiyon::sampiyon::sampiyon: oldummm :KK68: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :rolleyes: :rolleyes: :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Tebrik ederim canım 😘
Hayırlı sabahlar ....
Bol bol oksuruklu bir sabah.
Çocuğa ilacı iciriyorum 5 dakika kalmıyor kusuyor.
Ben ne yapicam bilmiyorum.Antibiyotik birde,o ise yariyomu kusunca çıktımı..
Allah'ım sen büyüksün...kış gelmeden yazı özledim
Ah ah ben de çok özledim yaz aylarını daha kıs gelmeden her hafta hastayız yıldım ben de😪 ilacı verince hemen kusarsa yarim doz daha veriyorum ben ne olur ne olmaz diye
Yemeye hazırım :kk77:
Tarif 😋 afiyet olsun canım 😘
Böyle konuşabilen bir insan seni ne kadar seviyor bunu sorgula. Diyelim ki o beğenmedi. Böyle mi söylenir. Böyle şeylere mutlu olmalısın. Sana gerçek yüzünü göstermiş.
Evet ben de onu düşündüm ve hiç iyi niyet göremedim mesafe koyacağım 😌
O arkadaşından uzak dur canım bence içten içe seni kıskanıyor olabilir üzülme.
Mesafe koyacağım sadece ben yakın arkadaşız zannediyormuşum 🤦🏻‍♀️
Valla şaka yapmiyorum çok kez oyle pogaca yaptım. Eşim çok dalga geçerdi. Hatta bir kez kayinvalidem de yaptik pogaca guzel olmadi gorumcem gelip kadin olamamissiniz gibi birsey demisti 😂
Hay Allah ya😅😅 ben de ev de hamur işi karşıtıyım yapınca yiyorsun o sıcak kokulara hayır diyemiyor insan çocuklar istiyor diye yapıyorum ay da 1 o da kek vs yapıyorum ama paketli yemesinler diye
Benim annem bana zevksiz diyor. Boşver hiç takmaya degmez
Gerçekten mi🙄
Benim görümcem yok. Ben de görümce değilim. Çok şükür. Bir de elti olayım olmasaydı tadından yenmezdi. 😂
2 görümcem var 2 de gelinimiz 🤗 görümcelerimle orta iyi seviyeyiz kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz 🤭 ilk gelinimizle iyi anlaşıyoruz çocuklar yaşıt olunca baya kaynaştık arkadaş gibiyiz ikinci gelinimizle su an için mesafeliyiz görüşmedik hiç muhabbet etmedik tanımıyorum gibi birşey yani onunla da zamanla kendisi de isterse arkadaş oluruz 🤗 uzak mesafe var aramız da 3 saat uzakta başka şehirde olduğu için belki de mesafeliyiz😊 çok dua ettim keşke bir eltim olsaydı diye ama maalesef yok en azından kv düşerdi yakamdan😅

Sabah 8de
3dilim tt ekmek
Etli corba baska bisey yoktu corbada

Saat 11
2 mandalina
1kaki cennet hurmasinin sert hali

Saat 13
Yine ayni corba
2dilim ekmek tt

Saat 16
1muz
Biraz ananas
1mandalina

Saat 19
2dilim ekmek
Yine ayni corba
Zipzip- Zipzip- madamhd madamhd
19 Ekim menusu
Afiyet olsun da canım sırf karbon olmuş :olamaz:
Masallah🙄

Hayırlı yolculuklar hayirli haberlerle gel canim insallah bende iyiyim çok sagol🥰

Afiyet olsun canım 💕
Sağol canım 🥰

Geçmiş olsun canım 😔

Vaaoooovvvv süpersin canım 👏🏻👏🏻👏🏻😘

Tebrik ederim canım 😘

Ah ah ben de çok özledim yaz aylarını daha kıs gelmeden her hafta hastayız yıldım ben de😪 ilacı verince hemen kusarsa yarim doz daha veriyorum ben ne olur ne olmaz diye

Tarif 😋 afiyet olsun canım 😘

Evet ben de onu düşündüm ve hiç iyi niyet göremedim mesafe koyacağım 😌

Mesafe koyacağım sadece ben yakın arkadaşız zannediyormuşum 🤦🏻‍♀️

Hay Allah ya😅😅 ben de ev de hamur işi karşıtıyım yapınca yiyorsun o sıcak kokulara hayır diyemiyor insan çocuklar istiyor diye yapıyorum ay da 1 o da kek vs yapıyorum ama paketli yemesinler diye

Gerçekten mi🙄

2 görümcem var 2 de gelinimiz 🤗 görümcelerimle orta iyi seviyeyiz kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz 🤭 ilk gelinimizle iyi anlaşıyoruz çocuklar yaşıt olunca baya kaynaştık arkadaş gibiyiz ikinci gelinimizle su an için mesafeliyiz görüşmedik hiç muhabbet etmedik tanımıyorum gibi birşey yani onunla da zamanla kendisi de isterse arkadaş oluruz 🤗 uzak mesafe var aramız da 3 saat uzakta başka şehirde olduğu için belki de mesafeliyiz😊 çok dua ettim keşke bir eltim olsaydı diye ama maalesef yok en azından kv düşerdi yakamdan😅
Benimde eltim yok bi tane görümcem var eh idare eder
Bi tane de gelinimiz var
Onlada mesafeliyiz

Günaydın canım ,zaman çok çabuk geçiyor ahir zaman alametleri gün yetmiyor bizlere 🙂
Gecmis olsun canim
Tamam seni mi kıracağım gidip yatayım zaten başım ağrıyor 🤕

Kaptancigim 8ooo adımımı attım bile benim görev tamamdır:KK66:
Uu benom daha 2800
@Gulumse24 koş kız begenmedigin sunumla :sampiyon::sampiyon::sampiyon: oldummm :KK68: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :rolleyes: :rolleyes: :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Siz gene ne yaptiniz labneli birseyler vardi ama ben yarismqyi bile bulamadim :(
Hayırlı sabahlar ....
Bol bol oksuruklu bir sabah.
Çocuğa ilacı iciriyorum 5 dakika kalmıyor kusuyor.
Ben ne yapicam bilmiyorum.Antibiyotik birde,o ise yariyomu kusunca çıktımı..
Allah'ım sen büyüksün...kış gelmeden yazı özledim
Gecmis olsun canim
Yapa yapa artık yemekleri göz karari yapıyorum alıştım canım mesela dün ilk defa kazandib denedim çok güzel oldu benim favori tarifim şu an :KK68: alışırsın zamanla ilk önce denediklerini yap ilk defa yapacaklarını aileye dene.
Bende ilk zamanlar eldivenle yoguruyordjm eldiven yapisiyor filan esim ogretti sagolsun :D
Yok pogaca icin degil genel olarak herseyin en iyisini o yapar 😜
Ayy bende teyze var oyle herseyde mukemmeldir ona yukle mukemmel mukemmel yapsin

Gecmis olsun canim

Uu benom daha 2800

Siz gene ne yaptiniz labneli birseyler vardi ama ben yarismqyi bile bulamadim :KK43:

Gecmis olsun canim

Bende ilk zamanlar eldivenle yoguruyordjm eldiven yapisiyor filan esim ogretti sagolsun :KK70:

Ayy bende teyze var oyle herseyde mukemmeldir ona yukle mukemmel mukemmel yapsin
Kız çay saati atıştırmalıgi var ya nasıl bulamadin 🤦🏼🤦🏼🤦🏼 sakallı Poğaça yaptım🤗

Back