Canım ben yitiksifa için niyet ettim döndüm kıbleye yatsı namazından sonra 3 defa Rabbi yesir vela tuassir rabbi temmin bil hayr okuyorum sonra da niyet ettim Allah'ım sağlığımı geri kazanmak için yitiksifa ya dedim. Sen de sağlıklı beslenmeye diye niyet et canım büyük sorumluluk biniyor insanın üstüne sanki bozunca orucunu bozacakmışsın gibi bi his oluyor bozamıyorsun en azından ben de çok işe yaradıinsallah ozaman fazla artiyla gelmeyiz hepimiz sey sorucam şu niyet nasıl oluyor
Var evet bi uygulamasi varmis hic denemedim tele indiriyormussun bileklikdeki karekodu okutunca baglaniyorTelefon uygulaması yok mu bilekligin
Ayağına sağlık canım
Bı bak istersen adımları paylaşmak daha kolay olur ben o şekilde paylaşıyorumVar evet bi uygulamasi varmis hic denemedim tele indiriyormussun bileklikdeki karekodu okutunca baglaniyor
İyi geceler canımYedik içtik doyduk kalktık tükkanı da temizleyelim gıcır gıcır olsun
Oh mis gibi oldu
Hepimize hayırlı geceler Rabbim rahatlık versin
Ayni ramazan orucu gibi oluyor ben namazda kilmak istiyorum ama hep erteliyorum niye boyle oluyor bilmiyorumCanım ben yitiksifa için niyet ettim döndüm kıbleye yatsı namazından sonra 3 defa Rabbi yesir vela tuassir rabbi temmin bil hayr okuyorum sonra da niyet ettim Allah'ım sağlığımı geri kazanmak için yitiksifa ya dedim. Sen de sağlıklı beslenmeye diye niyet et canım büyük sorumluluk biniyor insanın üstüne sanki bozunca orucunu bozacakmışsın gibi bi his oluyor bozamıyorsun en azından ben de çok işe yaradı
Abooo, üç saniye uğradım nasıl da görülmüşüm hemen :)))
Bence nefsin rahatlığından ben de aynıyım keşke 5 vakit eksiksiz olsa ama olmuyor hep bi bahanem oluyorAyni ramazan orucu gibi oluyor ben namazda kilmak istiyorum ama hep erteliyorum niye boyle oluyor bilmiyorum
Denerim benim telde biraz alt model sürümü ayni olur insallah kadinlar kulubunun uygulamasinida desteklemiyor sürüm önceden indirmistim güncelleme gelmis sanirim indiremiyorum artikBı bak istersen adımları paylaşmak daha kolay olur ben o şekilde paylaşıyorum
Hamile misin? Ne zaman evlendin? Sporumu bitirdim hemen sobeledim seni. Kafanı uzatmaya gelmez burda.Abooo, üç saniye uğradım nasıl da görülmüşüm hemen :)))
Ben her yerdeyim anacim, bebeğime ne isim koysam'dan bdv'ye, yeni gelinlerin tatlı telasindan estetik operasyonlara, evlat edinmeden siyaset meydanına, alakalı alakasız KK'nin her yerini gezerim böyle.
Mahallenin delisi gibi düşün
Geçen bi videoda dinledim imamin biri diyorki sabah namazlarina kalkamiyorsunuz cocuga kalkiyosunuz ise kalkiyosunuz herseye kalkiyosunuz ama namaza gelince hep bir bahane kendimden utandimBence nefsin rahatlığından ben de aynıyım keşke 5 vakit eksiksiz olsa ama olmuyor hep bi bahanem oluyor
'Ben o kırmızı ismi boşuna almadim' diyorsun yani:)Hamile misin? Ne zaman evlendin? Sporumu bitirdim hemen sobeledim seni. Kafanı uzatmaya gelmez burda.
Bilgi için teşekkürler.'Ben o kırmızı ismi boşuna almadim' diyorsun yani:)
Biz goremiyoz konuda kimler var, kaçak hayaletler kim
Herkese bol hareketli,güzel sporlar diliyorum.
Bu arada madem gelmişken yazayım, Belediyelerin ücretsiz yüzme havuzları ve kursları pandemiden dolayı iki yıldır kapalıydı,bugün benim ilcemdeki açıldı hemen gece seansina kaydimi oldum.
Burası açıldıysa sizin oralar da açılmıştır, ilgisini çeken ilçe adıyla havuz yazıp baksın, bir telefon açsın bakalım. Yüzme de çok iyi bir spor. Haftada iki saat,miss gibi hem kalori yakarsınız hem endorfin salgilarsiniz hem de cebinizden para çıkmamış olur
Bence iyi gelecek. Seviyorsan kakao ekleyebilirsin.Yarin deneyecegim tarcin cayi yanina alternatif oldu..normalde bugun yol boyunca kremali biskuvi halka tatlilarla yolculuk yapardim araba surerken birde bugun hamur isine sardim tatli yiyemeyince ..birazda agresiflestim ..ciddi sorunum var niyet ettigimden beri tatli yemedim ama iste atak ve mutsuzluk var ( @Tostombalakanne sagolsun niyet önerdi ) sagolCordelia umarim iyi gelir cok zor cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?