Dönersin canım kaç günün kaldıBüyük ihtimal reglin gel gitleriay keşke şunu yesem dedigim birşey yok canım ya bende ki sorun beynim deki az ye düşüncesi elimde olsa lokma koymayabilsem ağzıma su reglim biteydi normale doneydm
Benim kadar darlayamazsinDurduk yere sizide darladimkusurma bakmayın gece gece
Cuma cumartesi bitmesi lazımDönersin canım kaç günün kaldı
Çok gel gitli ruh halim var benim yaBenim kadar darlayamazsin
Canım benim kamerada ardarda çekme özelliği var seninkinde de vardır mutlaka bir seferde 30 tane çekiyor o arada kapanmadan yakalıyor sen de deneBen tam bu ekranda cekemiyorum ben çekene kadar ekran kapaniyor
Simdiden regl korkusu sardi beni arti gelmek iatemiyorumMefkurem fantastikaaa Wilma11 North River prensinin annesi askrhpozitif masal3487 Cordelia C Chikolata_gozlum Fitt_anne
Menüler ve sporlar için teşekkür ederim kırmızı kraliçeler yarında dişimizi sıkalım son 10.000 adımları atalım haftanın galibi biz olalım❤
Üzülme canım ona yapacak birşey yok bu hafta herkesin regli bir araya geldi şartlar eşitSimdiden regl korkusu sardi beni arti gelmek iatemiyorum
bir bakayim ben netleyene kadar kapaniyor bende baska yerini açıp cekmeye calisiyorumCanım benim kamerada ardarda çekme özelliği var seninkinde de vardır mutlaka bir seferde 30 tane çekiyor o arada kapanmadan yakalıyor sen de dene
Sıkıyorum disimiIyi ya az kalmış
insallah ozaman fazla artiyla gelmeyiz hepimiz sey sorucam şu niyet nasıl oluyorÜzülme canım ona yapacak birşey yok bu hafta herkesin regli bir araya geldi şartlar eşit
Eline alıpta çekebilirsin canım kapanmasin diye parmağını sürekli dokundurbir bakayim ben netleyene kadar kapaniyor bende baska yerini açıp cekmeye calisiyorum
Benimkinin tek bir düğmesi var dokunsuruncada baska yerlere giriyor yok mesajlar yok kamera o ekran açık kalmiyorEline alıpta çekebilirsin canım kapanmasin diye parmağını sürekli dokundur
Telefon uygulaması yok mu bilekliginBenimkinin tek bir düğmesi var dokunsuruncada baska yerlere giriyor yok mesajlar yok kamera o ekran açık kalmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?