- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Valla öyle ama idare etmeye çalışıyırumAllah kolaylık versin canım çalışan anne olmak çok zordur
Haftasonu komple yoğun oluyorum ama zayıflayamıyom bu kadar yogun olmama ragmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla öyle ama idare etmeye çalışıyırumAllah kolaylık versin canım çalışan anne olmak çok zordur
Zayıflarsın canım niye öyle düşünüyorsunValla öyle ama idare etmeye çalışıyırum
Haftasonu komple yoğun oluyorum ama zayıflayamıyom bu kadar yogun olmama ragmen
Avantaj bizimdir biz kazanacazGünaydın kıslar geldik bi adım yarısının daha sonuna bu hafta biz kazanacağız eminim ❤
Mefkurem fantastikaaa Wilma11 North River askrhpozitif prensinin annesi masal3487 Cordelia C Chikolata_gozlum Fitt_anne
Hey maviler nerdesinizzzz elma dersem çıkın armut dersem çıkmayınGünaydın kıslar geldik bi adım yarısının daha sonuna bu hafta biz kazanacağız eminim ❤
Mefkurem fantastikaaa Wilma11 North River askrhpozitif prensinin annesi masal3487 Cordelia C Chikolata_gozlum Fitt_anne
Canım sen 10.000 yapsanda 12 bin at canım zorlananlar çok oluyor diye 10 bin yaptılarHaftaya adımları 12 binmi yapsak daha çok hareket etmis oluruz
Tamam o zamanCanım sen 10.000 yapsanda 12 bin at canım zorlananlar çok oluyor diye 10 bin yaptılar
İyi de herkes yapamıyoHaftaya adımları 12 binmi yapsak daha çok hareket etmis oluruz
Tamam o zaman ben 12 bin atarim bugün 10 bin olsundaİyi de herkes yapamıyo
Sadece kendimi düşünüp söyledim bir baski oluncs mecbur 12 bine tamsmlıyoruz diye dedimİyi de herkes yapamıyo
Üzülme ya canım unutmuş olabilirsinSadece kendimi düşünüp söyledim bir baski oluncs mecbur 12 bine tamsmlıyoruz diye dedim
Biran kendimi kötü hissettim bencil davrandımÜzülme ya canım unutmuş olabilirsin
Yok hiç öyle düşünme sen 12 bin yapabilirsin herkes istege baglı yapıyor ama 10 bin sınırlıBiran kendimi kötü hissettim bencil davrandım
4 duvarin icinde yapiyorum tv nin karşısındaYok hiç öyle düşünme sen 12 bin yapabilirsin herkes istege baglı yapıyor ama 10 bin sınırlı