Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yarısı etkilerim diye cikayim dedim ben sürekli aynı hatayı yapıyorum yediklerimi bir hırsla azaltiyorum sonrası malum

Evet canım ilk okul arkadaşımdı yıllarca aynı sırada oturup aynı mahallede oynadığım insandı diyemedim kalbini kırmak istemedim hamile olduğu için üzülmesini istemedim

Evet canım ilk okul arkadaşımdı yıllarca aynı sırada oturup aynı mahallede oynadığım insandı diyemedim kalbini kırmak istemedim hamile olduğu için üzülmesini istemedim
Anladım cnm takma kafana hamileye ya hormonlar tavan yapmıştır onda . Bana göre çok güzel severim ben parıltılı şeyleri çok hoş görünüyor inş. İstediğin gibi üzerine de olur

Napcam hiç bilmiyorum canım belki regl biter normale dönerim cuma tekrar apaya niyetlenicem zaten aman şuan ruh halim karman corman
Canın regl dalgalanması olabilir biraz sakinles bence dinlen ac rahatlatıcı fon müziği yoga yap imkanın varsa güzel şeyler düşün mahrum hissettiğin ne varsa 1 lokma ye uzun uzun çiğne ki nefsin o zevki hazzı alsın rahatlasın

Yaptığım yanlislari biliyirum olması gerekeni de ama uygulama kısmında film kopuyor bende
Ben filizden tırsıyorum o yüzden o ne derse onu uygulamaya çalışıyorum. Ve de yarıyor j beni dizginliyor yemekte, sporda da miram benim önderim. Elif kaptanım da bir tane o ayrı başka . O yüzden bunlar sayesinde oluyor sende idol seç kendine . Başarabilirsin ama zamana ihtiyacın var sanırsam

Selam kizlar menum
Sabah 08.30 1 haslanmis yumurta Cay
Oglen 2pogaca 6 catal börek cay
Aksam 18.30 tavuk salata
Biliyorum bugun sacmaladim ama seyehat ani oldu aliskanlik iste degisiuor en azindan Vicdan azabi birakti
Spor yok bugun @Zipzip-
Yarın telafi edersin canım
Iyi geceler canım
Afiyet olsun canım ayağına sağlık
Afiyet olsun abla ayağına sağlık
Niyet tutuyor insanı değil mi canım ilk günler bocaliyorsun da sonra alışıyor bünye
Afiyet olsun canım ayağına sağlık
Bosver cnm ne takiyorsun kafaya. O kisinin begendigi seylerde sana zevksiz gelebilir. Herkes ayni tarz seyleri begeniyor olsa bu kdr cesitli ürünler bu kdr fazla modaci falan olmazdi ortalikta. Tek cesit tek renk biseyler üretilir satilirdi.
Kesinlikle haklisin canım sizinle konuşunca rahatladım gerçekten
Yarısı etkilerim diye cikayim dedim ben sürekli aynı hatayı yapıyorum yediklerimi bir hırsla azaltiyorum sonrası malum
Canim yarış bir yana emeklerine yazık etme derim
Sen onu düşünüyorsun da o seni düşünmüyor
Herkes aynı düşünce de olamıyor maalesef canım
Anladım cnm takma kafana hamileye ya hormonlar tavan yapmıştır onda . Bana göre çok güzel severim ben parıltılı şeyleri çok hoş görünüyor inş. İstediğin gibi üzerine de olur
Olabilir evet hormonlardan da kaynaklı olabilir

Her biri birbirinden özeller ve iyi ki bizim için uğraşıyorlar şuan burası olmasa muhtemelen ibre 100 u göstermişti çoktan onların sayesinde hedefe yaklaşıyorum canım bu sefer yarıda bırakmayacagim ve 60 gorumcem

Büyük ihtimal reglin gel gitleri ay keşke şunu yesem dedigim birşey yok canım ya bende ki sorun beynim deki az ye düşüncesi elimde olsa lokma koymayabilsem ağzıma su reglim biteydi normale doneydm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…