Koç da başına buyruk yaşamayı sevince evde iki horoz biraz zor oluyor quinim. Yayların eğlenceli tarafları onlarla yaşamayı güzelleştiriyorYaa tatlım ne alınması hani resmen beni tarif etmişsin bende aşırı özgür ruhlu biriyim sinirlarimin aşılıp kurallar koyulmasindan hic hoşlanmıyorum sosyal ortamlara bayilirim eve sadece arada uğrasam yeter
yeni yerler keşfetmek seyahat etmek müthiş bise benim içinburada benim eşimde yengeç mükemmel bir tezatlık içinde uyumu yakalamaya calisanlardaniz
Günaydın bitanemmmGünaydınlarrr
Günaydın sagikla beslenecegin gözünün kacamaklara kaymadigi , uslu bir kız gibi yaşayacağın mutlu günlerin olsunGünaydın hayırlı mutlu sabahlar
Bol eksili sabahlar olsun inşallah
Elhan ablam cuma bildirimini şimdi yapsam olur mu şu 2 gün hiç güvenmiyorum kendime
Afiyet olsun canımBugunku menum
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
Tavuklu göbek salata
Ara 21:00
Sekersiz cay
Yesil çay
1 lt su
Elhan @deli bir dombili
Yengeç, Terazi'ye duygusal derinlik ve sıcaklık getirirken, Terazi, Yengeç'in hayatına dengeli bir sosyal ve estetik anlayış katar. Birbirlerinin farklılıklarını kabul edip, bu farklılıklardan güç alarak, Yengeç ve Terazi ilişkisi, hem zenginleştirici hem de tatmin edici olabilir.Benim eşimde yengeç ben terazi
Ne gözü kimin gözüGünaydın sagikla beslenecegin gözünün kacamaklara kaymadigi , uslu bir kız gibi yaşayacağın mutlu günlerin olsun
Bugünden itibaren gözüm üzerinde.
Geçmiş olsun canımBugün yüzüm yok
Bu ara dişlerim ağrıyor kanal gerekiyormuş. Her iki tarafa.
Başıma vuruyor hep hafif bir baş ağrım var.
Salata da yemek istemiyorum ondan zaar . Çiğneme yaptıkça artıyor....
Elektrik yoktu
Sular kesikti örtmenim
Aile dizisi ama bıçak olunca kapattımNe izliyon
Allah yardımcın olsun kardeşim sicakta zor olur demi iyi gelsin de şifa olsun canım benimGiydirmeye yardımcılar geliyor her sabah
Bu varis çorabından kalın ve sıkı
Birgün çorapları yıkayım, varis çorabını giyiyim dedim, normal, sıradan tül çorap giymiş gibi oldum
Çıkardım attım
Aile ama bi bıçaklama sahnesi oldu kapattım yattım genclere kötü örnek oluyor diye kızdımKankişim hangi diziyi izliyor
Allah daim etsin canım mutlulugunuzuPek özgür ruhlu , sıkmaya hiç gelmeyen ,aşırı sosyal bir eşim var. Çok iyi anlaşıyoruz ama ufak tefek arızalar oluyorTüm yaylar aynı mi bilemem quincim, seviyorum yayları alınma e mi
Hosgeldin canımMerhaba kızlar bnde 2 ay önce Sezaryen Doğum yaptım boyum 170 ve hamilelikte 105 kiloya çıkmıştım doğumdan 15 gün sonra 88 kiloya düştüm şuanda kilom 86.30 bnde aranıza katılmak istiyorum 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada 24 yaşındayım 3 çocuğum var yazmam gereken başka bilgiler varsa söyler misiniz
Hayırdır kankişim tiroit icinmi bu tahlil merakda bırakma bizi Allah rast getirsin iyi haberlerle gelSevgili arkadaşlarim birazdan tahlil için hastaneye gideceğim. Ablamiz nerede diye merak etmeyin .Mutfaktan cezbedici börek, çörek, kabak tatlısı, sütlaç her ne güzel şey yaptıysanız uzak durun. kocalariniza saklayın.
YaaaAyy aynı kişi ile evli olabiliriz uyku hariçbenim eşimde yengeç
Hoşgeldin sağlıkla büyüt inşallah
1. Sayfada tanıtım şeyi vardı ama sanırım tüm başlıklari paylastin
Belli bir beslenme şeklin varmı?
Yaa ne güzelKoç da başına buyruk yaşamayı sevince evde iki horoz biraz zor oluyor quinim. Yayların eğlenceli tarafları onlarla yaşamayı güzelleştiriyorHuzurumuz daim olsun o zaman
blonde ambition
Nergis 35 de yay
Saol canım dün erken uyudum kas agrilarimdan . İp atlamak çok etkili sanırımAfiyet olsun canımÇok güzel bir menü. Sporlar harika
Neden gidiyorsun abla önemli bir durum yoktur inşallahSevgili arkadaşlarim birazdan tahlil için hastaneye gideceğim. Ablamiz nerede diye merak etmeyin .Mutfaktan cezbedici börek, çörek, kabak tatlısı, sütlaç her ne güzel şey yaptıysanız uzak durun. kocalariniza saklayın.
Hosgeldin canım çok güzel kilo vermişsin doğumdan sonra maşallah sana nekadarda gençsin 24 yaşında 3 çocuk Allah bağışlasın yapman gerekenleriMerhaba kızlar bnde 2 ay önce Sezaryen Doğum yaptım boyum 170 ve hamilelikte 105 kiloya çıkmıştım doğumdan 15 gün sonra 88 kiloya düştüm şuanda kilom 86.30 bnde aranıza katılmak istiyorum 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada 24 yaşındayım 3 çocuğum var yazmam gereken başka bilgiler varsa söyler misiniz
Geçmiş olsun canım umarım kontrol amaçlı falandırSevgili arkadaşlarim birazdan tahlil için hastaneye gideceğim. Ablamiz nerede diye merak etmeyin .Mutfaktan cezbedici börek, çörek, kabak tatlısı, sütlaç her ne güzel şey yaptıysanız uzak durun. kocalariniza saklayın.
daha öncede başka bir grupta yapıyordum böyle 3 sene önce düğünüm içinSeni tanıyor olabilir miyim?
afiyet olsun canım biraz protein grubu eklemen senin için daha iyi olabilir suyunuda birazcık artırsan tam süper olacak (gaffur replik ) :)10:00
Yulaf lapası
Çay
18:30
1 kepçe çorba
4 kaşık makarna
1,5 lt suElhan @deli bir dombili
120 dk ev temizliği (120x5=600)
@kayipdunya
tek öğün yapıyorsun sende demi canım suyunu biraz artır canım bende kahveyi çok içiyorum günde 3-4 oluyor benimde bitki çayı içiyor musun17:00
Etli, biberli, kaşarlı mantar yemeği
Bikaç parça yağlı biber turşusu
Bikaç çatal avokado ezmesi
1 avuç ceviz
1,5 lt su
3 belki 4 kupa kahve
Elhan @deli bir dombili
canım menün harika afiyet olsun biraz suyunu artır canım ödem toplamamak için :)Bugunku menum
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
Tavuklu göbek salata
Ara 21:00
Sekersiz cay
Yesil çay
1 lt su
Elhan @deli bir dombili
günaydın canım güzel eksili güzel beslenmeli bir gün olsun inşallahGünaydın hayırlı mutlu sabahlar
Bol eksili sabahlar olsun inşallah
Elhan ablam cuma bildirimini şimdi yapsam olur mu şu 2 gün hiç güvenmiyorum kendime
hayırlı sonuçların olsun kaptanellam inşaşah hayırla git gelSevgili arkadaşlarim birazdan tahlil için hastaneye gideceğim. Ablamiz nerede diye merak etmeyin .Mutfaktan cezbedici börek, çörek, kabak tatlısı, sütlaç her ne güzel şey yaptıysanız uzak durun. kocalariniza saklayın.
hoşgeldin canım sağlıklı mutlu bebiş ve anne olun inşallah emzirme dönemi kilo vermede güzel avantaj sağlıyor maşallah bu yaşta çocukları yapmış kurtulmuşsun hayırlı ömürleri olsun inşallahMerhaba kızlar bnde 2 ay önce Sezaryen Doğum yaptım boyum 170 ve hamilelikte 105 kiloya çıkmıştım doğumdan 15 gün sonra 88 kiloya düştüm şuanda kilom 86.30 bnde aranıza katılmak istiyorum 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada 24 yaşındayım 3 çocuğum var yazmam gereken başka bilgiler varsa söyler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?