Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Napicam bilmiyorum ,midem bulaniyo su içerken..soğan falan mı yesem acaba susatmasi için
Bugun doktorun bana soylemesi su 2,5 3litre içmediğin takdirde vucudundan ödemleri atamazsin su cok önemli canim al yanina siseyi bardakta degil siseyle ölcülü iç bittimi gene doldur inanki sonra vucudun hep isticek içmeyi

Afiyet olsun canim ❤
Sana "çok değiştin" diyenlere kaptanım "ben çok değişmedim beni çok şey değiştirdi "de
Biyerde kullanicaktim sana nasipmis
Tamam bunu kullanacagim
Haftasonu kopekk gibi iştahımin olup yememin sebebi reglmis bundan sonra not Alicam regl günümu gelmeden onlemimi Alicam
Ayrıca ablaniz bir günde 1,5 eksilmiş bile 3 günde aldığım 3 kiloyu 3 günde de vericem galiba
Tamam buraya yazdik regl gununu buluruz ne zaman diye
Takvim yapacagim az kaldi
Afiyet olsun canim ❤
19.10.2021 Salı Yitiksifa 5. Günüm

Sabah 11 de
1 fincan sade türk kahvesi

Saat 1 de
Eki Görüntüle 2936483

Akşam 19 da
Eki Görüntüle 2936482

Zipzip-
E Elif_Eylul
@Hazrmmm
Afiyet olsun canim ❤

13. 344 adım 1.334 p .
8 30
2 kahve 2 dilim tb ekmek domates salatalık biber 5 zeytin 1 kaşar peynir yeşillik
Ara
5 ceviz 1 elma 1 yeşil çay
18 00
2 tabak sebze yemeği 1 dilim ekmek
2lt su
Şimdi yeşil çay
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia madamhd

Eklentiler

• Screenshot_20211019-192823_Pedometer Step Counter.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 23
Bugun doktorun bana soylemesi su 2,5 3litre içmediğin takdirde vucudundan ödemleri atamazsin su cok önemli canim al yanina siseyi bardakta degil siseyle ölcülü iç bittimi gene doldur inanki sonra vucudun hep isticek içmeyi
Gerçekten mi 2.5litreden aşağısı kurtarmıyor demek . o yüzden mi bu sıralar veremiyorum uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…