Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Nolmuş cano yay burçlarina pek dertli içmişsin sigarayı ben de yay burcuyum buarada
Pek özgür ruhlu , sıkmaya hiç gelmeyen ,aşırı sosyal bir eşim var. Çok iyi anlaşıyoruz ama ufak tefek arızalar oluyor Tüm yaylar aynı mi bilemem quincim, seviyorum yayları alınma e mi

Pek özgür ruhlu , sıkmaya hiç gelmeyen ,aşırı sosyal bir eşim var. Çok iyi anlaşıyoruz ama ufak tefek arızalar oluyor Tüm yaylar aynı mi bilemem quincim, seviyorum yayları alınma e mi
Yaa tatlım ne alınması hani resmen beni tarif etmişsin bende aşırı özgür ruhlu biriyim sinirlarimin aşılıp kurallar koyulmasindan hic hoşlanmıyorum sosyal ortamlara bayilirim eve sadece arada uğrasam yeter
yeni yerler keşfetmek seyahat etmek müthiş bise benim için burada benim eşimde yengeç mükemmel bir tezatlık içinde uyumu yakalamaya calisanlardaniz

Benim eşimde yengeç ben terazi

Benim eşimde yengeç ben terazi
Ahhh ahhh kardesim diyerek basliyomusumİyidir hoştur şimdi Allah var ama fazla aile düşkünlüğü oluyo (kendi ailesi yani) yengeç erkeklerinde ve evi çok seviyo bıraksam günün 24 saati uyur Bi de çok kuser yaa senin eşin nasi bilmem ama bizde trip atan taraf hep o olur

Ben oğlak eşim başak
Bizi de anlatırmısın
Konuya hakim görünüyorsun
Ya canım benimm vala da billa da hakim felan deilim astrolojiye hani hangi burc hangi ay onu bile bilmem dogru durust sadece kendi burcumla bilgi sahibiydim eşimi tanıyana dek bir de onu bilirim yani yoksa seve seve yorumlardim sadece başak eski erkek arkadaşım vardı fazla düşünceli ve takıntılı bi adamdı kafasında kurgulardi çok duzenliydide bilemiyorum özellikleri mi deil mi ama okadar

Anladım canım
Neyse herkesin bir karakteri var, öyle yada böyle

Merhaba kızlar bnde 2 ay önce Sezaryen Doğum yaptım boyum 170 ve hamilelikte 105 kiloya çıkmıştım doğumdan 15 gün sonra 88 kiloya düştüm şuanda kilom 86.30 bnde aranıza katılmak istiyorum 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada 24 yaşındayım 3 çocuğum var yazmam gereken başka bilgiler varsa söyler misiniz

Ayy aynı kişi ile evli olabiliriz uyku hariç benim eşimde yengeç
Hoşgeldin sağlıkla büyüt inşallah
1. Sayfada tanıtım şeyi vardı ama sanırım tüm başlıklari paylastin
Belli bir beslenme şeklin varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…