Şükürler olsun iyi canim sagol. Senin bebenin yoktu di mi? Yanlış hatırlamıyorumdur inşallah.İyiyim canım senin cocuklar nasıl? oğlun iyidir inşallah
Yaaaben şaka yapmıştım patates kürü diye demekki varmış. Çok geçmiş olsun tekrardanValla öyle bişi yapacaktım aslında midem kötüydü tüm gün. Kuru kuru yedim. Akşamda balık varmış protein olsun diye yedim. Yoksa akşamda patates olacaktı
Ellerine sağlık şekerimYok abla daha su yok spor yok
Suyu yapsaydım hiç değilse. Neyse kahve yapıyorum gel sana bı orta şekerli kahve yapayım. Yanına bide sunum hazırlarım ablam benim
Çok zorlandım çünkü çok iştahlıyım başım falan ağrıyor hatta. Evet kestaneler sıcak sıcaktı bir daha yemeyeceğimAfiyet olsun canım Gönülcüm.
Menun çok güzel. Kestanelerin sayısı fazla. Müthiş kilo yapıcı etkisi var dikkatli yemelisin canım.
Afiyet olsun Saracim.
Harika4 Kasım
11.00 Bir buçuk yumurta, yeşillik, domates, zeytin, biraz peynir, bir küçük avokado, ceviz , bir dilim siyez ekmeği
16.00 Üç kaşık pırasa kavurması, yoğurt
18.00 İki kaşık meyveli, yulaflı nestfit
Eki Görüntüle 3346269
Ellssa
Afiyet olsun canım4 Kasım
11.00 Bir buçuk yumurta, yeşillik, domates, zeytin, biraz peynir, bir küçük avokado, ceviz , bir dilim siyez ekmeği
16.00 Üç kaşık pırasa kavurması, yoğurt
18.00 İki kaşık meyveli, yulaflı nestfit
Eki Görüntüle 3346269
Ellssa
34 yaşındayım açlıkla aram iyidir vücudum rahatsız olmuyor zaten olduğunu anladığım an bırakırım zorlamamAbooooo nasıl dayanıyorsun kaptanım kaç yaşındasın? Ben geçen senelerde baya saatler aç kalıyordum ama bu dönem kalamıyorum çok fena oldum geçen gün. Onun yerine az da kilo versem günde en az 1 öğün yicem
Ay sizin menüleri görünce ben dünyayı yemişim yav (haftasonu için yazdim)
Sagol canisi içiyorum 1 lt olmuştur daha icicem
Abovvv
Ay bu kaptanlar eğer ben kurallara uyumazsam yemek yerine beni yerler
Canim haşlanmış patates kürü mu yapıyorsun
Zamanla düzene girersin birden olmaz tabi ki...yeme alışkanlıklarımız sabır istiyor kuzum. Başlangıcın gayet güzel. Baş ağrısı susuzluktan da olabilir . İçmeye devam et.Çok zorlandım çünkü çok iştahlıyım başım falan ağrıyor hatta. Evet kestaneler sıcak sıcaktı bir daha yemeyeceğimo kadar, haklısın senin menünü bende beğendim
Kaptanlar kapışması bayılırım canım sen kaç saat yapıyorsunBen de açlık yapıyorum menü yok ben de
O zaman başlayalım hemen
Afiyet olsun canım
Zaten açlık döneminde limon pek önerilmiyor canım ne kadarda olsa bir şekeri bir oranı varmış dah iyi olmuş belkide17: 00
Etli, biberli, kaşarlı mantar yemeği
1 köz patlıcan salatası
Bikaç çatal ucuyla avokadolu ezme
Çekirdek içi
1,5 lt su ( yarım lt dukan, limonsuz, unutmuşum)
3 kupa kahve
Elhan @deli bir dombili
Buyursun gelsin eksi ile gelsin inşallahTamam canım yanlis anlamışım. @deli bir dombili kaptanimin bir yarışmacısı izne ayrıldı onun yerine eklerim seni.
Ben 36 yim34 yaşındayım açlıkla aram iyidir vücudum rahatsız olmuyor zaten olduğunu anladığım an bırakırım zorlamam
Gözü gönlü bol kaptanım teşekkür ederim.Buyursun gelsin eksi ile gelsin inşallahdiyetkolikmom hoşgeldin kırmızı takıma canım bol eksili bir haftan olsun inşallah canım
Afiyet olsun canım şifa olsun bol eksili olsun da moralini motivasyonunu toparlasın inşallahMenüm
Sabah 1 haşlanmış patates
Arada maden suyu
Öğlen 3 haşlanmış patates
Akşam fırın balık salata
Çay kahve su faslına geçeceğim az sonra
Elhan @deli bir dombili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?