Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyiyim canım senin cocuklar nasıl? oğlun iyidir inşallah
Şükürler olsun iyi canim sagol. Senin bebenin yoktu di mi? Yanlış hatırlamıyorumdur inşallah.
Valla öyle bişi yapacaktım aslında midem kötüydü tüm gün. Kuru kuru yedim. Akşamda balık varmış protein olsun diye yedim. Yoksa akşamda patates olacaktı
Yaaaben şaka yapmıştım patates kürü diye demekki varmış. Çok geçmiş olsun tekrardan

Yok abla daha su yok spor yok
Suyu yapsaydım hiç değilse. Neyse kahve yapıyorum gel sana bı orta şekerli kahve yapayım. Yanına bide sunum hazırlarım ablam benim
Ellerine sağlık şekerim
Su içme saatim gelmedi, yemek saatim de bitti
Cumartesi akşam serbestim var o vakit görüşürüz

Afiyet olsun canım Gönülcüm.
Menun çok güzel. Kestanelerin sayısı fazla. Müthiş kilo yapıcı etkisi var dikkatli yemelisin canım.
Çok zorlandım çünkü çok iştahlıyım başım falan ağrıyor hatta. Evet kestaneler sıcak sıcaktı bir daha yemeyeceğim o kadar, haklısın senin menünü bende beğendim

34 yaşındayım açlıkla aram iyidir vücudum rahatsız olmuyor zaten olduğunu anladığım an bırakırım zorlamam

Çok zorlandım çünkü çok iştahlıyım başım falan ağrıyor hatta. Evet kestaneler sıcak sıcaktı bir daha yemeyeceğim o kadar, haklısın senin menünü bende beğendim
Zamanla düzene girersin birden olmaz tabi ki...yeme alışkanlıklarımız sabır istiyor kuzum. Başlangıcın gayet güzel. Baş ağrısı susuzluktan da olabilir . İçmeye devam et. Sicak kestanelere hayır demek zor bilmem mi
Menopozlu olduğum için metabolizmam kaplumbağa hızında bugunku menumde son kalemler fazla geldi onun pişmanlığı var tatlım ya...bir öğünle anca kilo kaybı yasayabiliyorum. Çok zarifsin teşekkür ederim.

34 yaşındayım açlıkla aram iyidir vücudum rahatsız olmuyor zaten olduğunu anladığım an bırakırım zorlamam
Ben 36 yim
34ken yapabiliyordum çok fark olmasa da yaş ta etkili olabilir. Neyse eğer vücudun dayanıyorsa yap gerçekten açlığın verdiği his cok guzel ve gerçekten çok dinç oluyorsun Açken yediklerimiz bizi resmen hasta ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…