- 15 Kasım 2023
- 268
- 667
- 18
- 29
Dun çıktık daha doğrusu imza attım ve çıkardım salı günü özel bir hastaneye götüreceğim.. şuan evde saat başı damlaları var iyi değil ama bakalım devlet hastanesi canımdan bezdirdi evde devam edeceğiz diyip çıkardım inş salı günü gideceğimiz doktor daha iyi olur. Bugünde tartildim 110 çıktım çok üzüldüm ama kıyafet vs vardı akşam üzeri bide yarın sabah bildirim yapıp takıma devam edeceğim:*
Arayı açsan unuturduk, neyseki unutmamıza fırsat
vermedin, özledik tabiki
Bende seni seviyorum cagnimmmm elcomSeni seviyorum bebegimm
Aminn abla saolasinÇocuklarına acil şifalar dilerim canım
Canım bende bilmiyorum ama amaç hareket etmek asıl sporun her türlüsü başımızın üstünde taç var yeterli kaslar çalışsınAkşamları düzenli olarak belli bölgelere pilates yapmaya calısıyorum ama vücut şekillendirirken yağ da eritir mi bilemiyorum. O yüzden ben katılmayacağım
Biryerden basla canım devamı gelecektirBen yapabildiğim kadar yapmaya çalışacağım canım emeğine sağlık
Yavaş yururuyuste var canımSpor yapamam malesef, evin işlerini yapsam benden iyisi yok
Geçmiş olsun Allah şifa versinDun çıktık daha doğrusu imza attım ve çıkardım salı günü özel bir hastaneye götüreceğim.. şuan evde saat başı damlaları var iyi değil ama bakalım devlet hastanesi canımdan bezdirdi evde devam edeceğiz diyip çıkardım inş salı günü gideceğimiz doktor daha iyi olur. Bugünde tartildim 110 çıktım çok üzüldüm ama kıyafet vs vardı akşam üzeri bide yarın sabah bildirim yapıp takıma devam edeceğim:*
Afiyet olsun kankicim.Dogum günü prensesinin menüsüne karisilmaz.
Doğum günü menüsü güzelmiş afiyet olsun
süpersin canım ben bugün çok yogundum pek spor yapamadım
Ayy kiyamammm yaa gurbetlik zor bacım ygittigunde doya doya tadını cikartitirsin insalahhBugün ağrım çoktu canım, birde bacılar toplantısına katıldım, onlar buluştu, beni görüntülü aradılar, azıcık hüzünlü geldi bana, karşıya belli etmedim tabi, hala içim dolu, boşalamadım
Geçmiş olsun canım insalahh diğer doktordan daha fayda görürsünüz canım şifa olurDun çıktık daha doğrusu imza attım ve çıkardım salı günü özel bir hastaneye götüreceğim.. şuan evde saat başı damlaları var iyi değil ama bakalım devlet hastanesi canımdan bezdirdi evde devam edeceğiz diyip çıkardım inş salı günü gideceğimiz doktor daha iyi olur. Bugünde tartildim 110 çıktım çok üzüldüm ama kıyafet vs vardı akşam üzeri bide yarın sabah bildirim yapıp takıma devam edeceğim:*
Allah derdinize şifa olacak işinde uzman çok iyi hekimler çıkarsın, ona kolaylıkla ulaşmayı nasip etsin canım.Dun çıktık daha doğrusu imza attım ve çıkardım salı günü özel bir hastaneye götüreceğim.. şuan evde saat başı damlaları var iyi değil ama bakalım devlet hastanesi canımdan bezdirdi evde devam edeceğiz diyip çıkardım inş salı günü gideceğimiz doktor daha iyi olur. Bugünde tartildim 110 çıktım çok üzüldüm ama kıyafet vs vardı akşam üzeri bide yarın sabah bildirim yapıp takıma devam edeceğim:*
Aaa bizi çıkarmadı bakiyi alisverisler
Aynenn canım kaptanım dediğin gibi dünkü 1 dilim baklava da olmasaydı ama yenik düştüm
Vay vay gozlerneler görüyor tebrikler canım benim
Hakeetin kankişim afiyet olsun
Olsun gene vermişsin fezocumGelelim ayranaşının verdiği etkiye
Pazartesi başlamıştım 81.100 ile
Salı gram gitmedi 81.100
Çarşamba 80.500
Perşembe 79.900
Toplamda giden 1.200
Perşembe tavuk ve salata yedim( derisiz)
Yine gram gitmedi
Üstelik sinamekilerin çok faydasını gördüm, bağırsaklar da boş
Bu haftam pek verimli geçmedi
Pazar yaptığım serbest öğün beni ilerletmedi
Elhan HanimKelesimiGetir
Selam kordişim hoş geldin özlettin kendini nasılsın iyimisinSelam ben Cordelia 30 kilo verdim 30 kilo aldım.ve bu kez kalıcı vermeye geldim. Diyetisyene gidiyorum. Spor ve diyet yaparken sizlerle daha güçlü olacağım. Herkese başarılar diliyorum. Ben varken ihtiyacınız olacak. Diyetin ustası sporun kraliçesi muhteşem Cordelia geldi. (Bunları konuşurken takılıp düştüğümü hayal edin. )
Tabi ki abarttım şişkoyum yardımınıza çok ihtiyacım var.
Selam canımazcık artı çıkmış
Selam tebrikler
Selam canım
Şeker orucu ise bozulmuş. Unutarak kullandıysan bozulmamış olabilir. Selam bu arada
Başlıyor muyuz diyete?
Hosgeldin Selam
Süpersin Selam canım
Ooooo ooo selammmm
Selam teşekkür ederiz.
Aminnn Selam canım.
Ne deneyeceksin ?
Selam çok geçmiş olsun
Selam başarılar diliyorum
Selam eksi eksidir.
muhteşem selammm
İlerlemek güzeldir selammmm
İsim var de kandırıyorlar
Selam sen hamile misin?
kraliçem
Bravo canım. Selam
Afiyet olsun tatlım.Ben ılık suyumu ve kahvemi ictim yürüyüşe çıkıyorum puan toplamam lazım Mario göreve çıksın
Pazartesinin en güzel yüzü canım ekürim gelmişGünaydınlar hanımlar
Oyyyy gözümün nuru çıtırımdas gelmiş sefalar gertirmiş,günaydınlarPazartesinin en güzel yüzü canım ekürim gelmiş
Günaydın
Günaydın eboşum.Günaydın hayırlı sabahlar
Cuma 79.7
Bugün 79.9
Fark+200
Aynen abla bu ara saldım bı ama daha eksi bence parmaklarım gerginlikten agrıyor biraz ödem var sanırım. 79 da kalmak çok zor oluyor çok aşırı yemiyorum oysakiGünaydın eboşum.
Keyifli bir başlangıç olsun. İhtiyacın olan moral hep seninle olsun yeter ki esprili dillerini özledim onlar varken eksiler havada uçuşuyor biliyorsun değil mi
Minnak bir articik var o da bugün hallolacak cinsten. Cumaya kadar -500 gelecek
Kolaylıklar seninle olsun bitanem.Oyyyy gözümün nuru çıtırımdas gelmiş sefalar gertirmiş,günaydınlar
Bugün göz randevuma gidecem saat 2'de,cam çerceve değişecek bakalım kaç oldu numarada.
Evet kuzum yemiyorsun miden de rahatsız . Stresten de olabilir. Biraz gevşemen lazım.Aynen abla bu ara saldım bı ama daha eksi bence parmaklarım gerginlikten agrıyor biraz ödem var sanırım. 79 da kalmak çok zor oluyor çok aşırı yemiyorum oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?