Ablamm nolduBugün ağrım çoktu canım, birde bacılar toplantısına katıldım, onlar buluştu, beni görüntülü aradılar, azıcık hüzünlü geldi bana, karşıya belli etmedim tabi, hala içim dolu, boşalamadım
O mekandan hemen çık tatlım.Depresyon'danaber abla nasılsın
Tatlım benden önce gelmiş çok şükür.gezegenfeza yı gören oldu mu mesajlara çok bakamadım.
Elhan canım özelden ulasabiliyormusun merak ettim.
O zaman güzel gidiyorsun bitanemmm.Teşekkür ederim canım.
Aslında asıl hedefim pzt salı çarşamba perşembe günü kilo verip hafta sonu almamak .bunu başarsam şu an yetecek bana .
Tabi hemen verip kurtulmak daha güzel ama beceremiyorum . Sağım solum önüm arkam yasak şeyler. Evdekiler bir kase makarna salatası ve ağlayan pastayı götürdü . Bulaşmak için kendimi gündüzden doyurdum yulaf falanla. Böyle böyle toparlarım inşallah.
Yulaf ve sütü pişirdim bu arada.
Umudumuzu yitirmeyelim kuzumBugün dışarda olduğum için adım sayar yoktu. Eve gelince taktım ve lesli yaptım. Geldiğimde yaklaşık 2bin adım vardı 6 bin adıma tamamladım.
2 lt su içtim.
Yarın için umutlu değilim.
Geçmiş olsun canım.Bugün ağrım çoktu canım, birde bacılar toplantısına katıldım, onlar buluştu, beni görüntülü aradılar, azıcık hüzünlü geldi bana, karşıya belli etmedim tabi, hala içim dolu, boşalamadım
Keşke yakın olsaydık alırdım valla ablamSağol canım, keşke yollama şansım olsaydı, çok güzel, birazcık tuzlu olmuş, uzun zamandır yemiyordum, iyi geldi
Kardeşimin mutlu gününde yanında olamadım, ufak bir eğlence, büyüğünde birlikte olacağız inşaAllahAblamm noldu
Bı beni bozdu herkes neler yedi. Tabaklar doldu taştı. Boşaldı bidaha doldu. Tepsi mantısı bile vardı menü dePasta hazır mıydı ? Bayat da olabilir canım
Tok karnima yada kıyafetlerle 70 li rakamları görmeden çok umud edemiyorumUmudumuzu yitirmeyelim kuzum
Yok oturuyorum dahaHerkesler uyudu mu?
Tepsi mantısı bizdede meşhurdur, yemekli davetlerde annem mutlaka yapardıBı beni bozdu herkes neler yedi. Tabaklar doldu taştı. Boşaldı bidaha doldu. Tepsi mantısı bile vardı menü de
Tok karnima yada kıyafetlerle 70 li rakamları görmeden çok umud edemiyorum
Bı umutsuzluk var farkındayım. Bı toparlanmam lazım.
Çocuk doğum günüydü.Tepsi mantısı bizdede meşhurdur, yemekli davetlerde annem mutlaka yapardı
Eskilerden bir sen bir de ben kaldık uyuyamayanlardanYok oturuyorum daha
Basım yastiga yanassa uyurumEskilerden bir sen bir de ben kaldık uyuyamayanlardan
Benim de . Yarın gezimiz var bir de. Dinç olmam gerekli. Neyime güveniyorsam.Basım yastiga yanassa uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?