Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok sağol canısı
Çercevemden mennunum aslında aynından 2 tne var,değişik bişi bıulursam değişir belki,eski numara 2,5 idi,şimdi kaç olmuş.
Benim sadece yakın çıtırım,başka bişide çıkarmı bilmiyorum gerçide.
Aynen devlet zaten az bişi karşılıyor,camıda %45 inceliyor zaten yeterli geliyor bana oda,kaç para tuttar bilmiyorum.
Gataya gidecem gene,vazgeçmiyorum oradan nede olsa eski hastanemiz çok üzülüyırum her gittiğimdede.

Çerçeveler pahalı oluyor genelde. Çok eski değilse duruma göre hareket edersin doğru tatlım. GATA ismini duyunca benim de içim burkulur.
Başka bir şey çıkmasın inşallah. Doktorun oyy maşallah desin.

Çerçeveler pahalı oluyor genelde. Çok eski değilse duruma göre hareket edersin doğru tatlım. GATA ismini duyunca benim de içim burkulur.
Başka bir şey çıkmasın inşallah. Doktorun oyy maşallah desin.
Şu andaki çok hafif zaten gene balarım olmazsa,metal saplı olanlardan istemiyorum evde var 2 tane zaten.
Sorma canısı içim parçalanıyor resmen her gttiğmde.
Çıkmaz umarım çıtırcım çıkarsada tamam artık yaşlandım diyebilirim

Çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallah

Çok geçm,şle rolsun,umarım bir an önce sağlığına kavuşur evladın.

Cuma günü:96.7
Pazartesi:94.9
Fark:-1.8
Bu kilo kaybı değil diyetin en başındaki su kaybı bunu hepimizde biliyoruz ama olsun yine de eksi görmek çok güzel @Elhan
Ucundan kıyısından gitmiştir yağlar
Tebrikler canım
Az önce nickinle ilgili bayağı kültür birikimi edindim.

Ucundan kıyısından gitmiştir yağlar
Tebrikler canım
Az önce nickinle ilgili bayağı kültür birikimi edindim.
Ya çok tatlısın aslında öylesine koyulmuş bi nick sadece ben normalde de biraz renkli ve neseli bi insanım saçlarımı maviye mora boyarım felan sinirlarim pek yoktur yoksa çokta kötü karakterli biri deilim harley gibi sadece renkli yanlarını seviyorum
Yani inşallah gitmistir cumaya hep birlikte bol eksiler görmek umuduyla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…